desember 2012

Naturfag

Nå har vi naturfag og vi har om arv. Er såå trøtt, siden jeg la meg alt for seint, som vanlig. Får prøve å legge meg tideligere i dag! 


Myyp ønsker meg ting med nagler!

Hva har du nå?
Skal jeg ha spørsmålsrunde senere?

- AliciaM! <3 

 

Soon christmas

Snart er det jul, tiden går såå fort, det er helt sykt! Jeg er nesten ferdig med alle julegavene, noe som er deilig. Neste uke går det nok mye tid til filming/ta bilder og cheerleading. Det er også russeball, noe jeg gleder meg helt sykt til, håper bare kjolen min kommer, er nå to uker siden jeg bestilte den og bestilte at den skulle komme i morgen, så får bare håpe! Dere får se den når den kommer og hvis den kommer. Ellers er jeg så sliten, vinter, snø og is og blææ. Akkuratt nå vil jeg bare ha ferie og sove og slikt. Slappe litt av. Dansegruppen går det heller ikke så bra med, klarer ikke lage dans så får se om det blir ukm i år eller ikke. Det finner jeg ut av når jeg gidder egentlig. Etter jul har vi også særemne, noe som er utrolig stress, men jeg og Karoline er godt i gang, så håper jeg får det til. Må også finne ut hva jeg vil lage i neste TBL, som er et eget prosjekt vi har i media. Har to slike prosjekter hvet halvår. Har også bestemt meg at jeg skal prøve å jobbe bedre på skolen til neste halvår, får bedre karakterer og bli flinkere i cheerleading. Vi har kanskje to konkuranser til sommeren, + at jeg er russ. Det blir et travelt halvår. Får kjøpe meg en slik planleggingsbok sånn at jeg får alt med meg og klarer å planlegge mer. 

Nå er jeg trøtt og tenkte jeg skulle legge meg, lang dag i morgen med filming og planlegging av de neste treningene vi skal ha på cheer. Skal også prøve å ta med meg kamera mer, slikt at dere får mer bilder. Forestten har jeg shoppet litt i det siste, tre nye gensere, et par sko og sånn duft greie til rommet. Så nå lukter det vanlije, noe jeg elsker! Men vi snakkes!


Syns vi er flinke etter bare to månder med trening! (bildet er tatt midt i oppgangen)

Hva skal du den neste uken?
Er du russ i år?
Hvordan går det med deg på skolen?

- AliciaM! <3 

Hvilket russekort skal jeg velge?!!

 

Hvilket likte du best?

- AliciaM! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits