desember 2009

Jeg skal noe..

alikevell. Jeg er gla, egentlig har jeg ikke noe å si, snart skal jeg spise lapskaus, min siste middag i 2009 :) I morgen skal jeg lage min 2009 :) I dag fikk jeg en reise veske sak, siden jeg reiser mye til venner :) Har ikke noe annet og si enn:

GODT NYTTÅR <3 KOS DERE ALT FOR MYE <3
Og sist men ikke minst hva kan mine nyttårsfortsetter være? og hva er dine? :)

Ingenting skal jeg på nyttår ;(

Jeg skal ingenverdens ting i morgen, ingenting!!! Alle er opptatte, hva gjør man da? Når man går inn i det nye året alene ;(

Dette er meg ;(

God Morgen 11:40!!

Heij eller God morgen alle sammen :)

I dag var jeg oppe sykt tidelig for å være meg. Jeg sover enten til 12 eller til 14. Det er typisk meg. Hehe :)
Så nå ser jeg film og skal snart lage meg mat og sminke meg. Så tudelu ;)

Et glass med juice og en rad med melkesjokolade.

Mine herlige sokker er alltid på.

- AliciaM.Martin, Helen alle sammen i pose og sekk!

Heij heij alle søte små eller store da.

Jeg sitter her og skal egentlig sove, men siden det er en stund siden sist jeg blogget blogger jeg litt nå. (Oi jeg sa at jeg blogget mens jeg blogget farlig ;O) Hehe. De siste dagene har jeg vert med venner, det har vert kjempe gøy.
I går sov jeg hos Marie søta, det var kjempe gøy. Vi hørte på høy musikk og snakkte med folk. Det var sikkelig gøy. I tre tiden la vi oss og var våkne 11 men sto opp 12. Etter to timer med å spise og fikse oss var vi hos meg, så gikk vi til Amanda S. Der var vi altså halv tre. Vi skulle møte mange folk. Jeg noen og hun noen men det var jo kos. Vi skilte oss der, men Marie i går var det kjempe gøy og det må gjentas. Så i dag har min dag gått i å være på Amanda S med venner og møtte MANGE bekjente og sitte på dataen. Har sittet å snakket med Martin og Helen <3. Tok noen bilder av han, haha de er søte da. Lenge siden jeg har sett han, han bor i Stavanger har kjendt han en god stund, han er rett og slett konge. Oi er klokka så mye, hvis jeg skal opp 11 for og være med Ingrid søta <3 og Jesper (konge;) ) så må jeg nok avrunde. Ønsker alle en god natt og håper dere får en god natt's søvn, god natt <3


haha, er ikke han søt da? (A) <3

Mine julegaver!

Heij alle sammen!

Nå er vi ferdige med alt, vi begynte alt for tidlig i år etter min mening, så vi var egentlig ferdig i 8 tiden. Hehe men det var gøy da.
Det jeg fikk til jul var:
> Trafikalt grunkurs verdi 1700,-
> Chill mat til pcen.
> Toalett mappe med "princess" på.
> "Amor amor" parfymen min i 50cl og 30cl skal kanskje bytte 30cl.
> Fliseklemmer.
> Kammer.
> Hello Kitty såpe.
> Hårkur fra "RENEFRIS"
> Hårbøyle.
> Penger (1300,-)
> Såpesett fra "The body shop".
> Veske fra bik bok <3333 Ønsket!!!
> Smykke sett (rundinger)
> Smykke ( to hjerter <33)
> Grønne håndkler med "Alicia Marlene" på.
> Armbånd.
> Leopard nattbukse.
> Hals som er nydelig.
> Sparebørse med penger på som er til og spare til scooter/moped.
> Ole brumm ball xD
> ROSA ENHJØRNING<33
> Sminkeskrin.

Fikk ca 3000 i penger og det er jeg utrolig gla for siden da er det lettere å spare til scooter. Hehe ;)

Tror det var alt ;)
Her er noen bilder fra i dag;

Ut å levere gaver og hente ting!

Outfit;
Kjole-Salg en plass, fåes ikke tak i flere.
Strømpebukse-CuBus.

Så gla var jeg!!

Elsker den nye bamsen min, Freddy kanskje?

-Har dere et navn til han?
-Hva fikk dere til jul?
-Fornøyd?


Rocking around the..

christmas three, den sangen får meg altid i julestemning. Jeg danser og tar sikkelig av! Elsker den sangen.
Her er noen bilder av hvordan jeg er sminket og litt av håret som ikke er helt ferdig. Kommer mer i kveld eller noe.
Tre nøtter?

Ja takk. God morgen og god jul alle sammen!

Jeg sitter bare her og prøver å være morsom siden vi ser på askepott som vanlig. Er litt lei av det, men men tredisjoner er alltid koslige de. Vi skal snart spise frokost, er sulten og nå har ikke spist siden julemiddagen i går. Ja vi feiret jul i går også, siden vi feiret med mamma. Det var kjempe koslig, familien, mat og film. Julefilm selfølgelig. Det var kjempe kos. Det er snø ute, og det gjør bare julen enda bedre for hva er ikke bedre enn en jul med snø? Ingenting. I dag er det julaften og det er SNØ!! Jeg er overlykkelig. Jeg vant til og med 20.- på flax kalenderen. Jul er alltid kos.

Men nå må jeg fortsette å se askepott og spise frokost, så skal jeg vise dere hva jeg får i morgen eller noe, dere må ha en riktig god jul og kose dere mye med familie og venner! GOD JUL!!

Juleball på Långevåg, kjempe gøy!

Julia har konkuranse!

Meld dere på, dere får vite hvordan dere får dere med i konkuransen >her<.
Du kan vinne smashbox produkter, noe som er superbra, meld dere på jenter ;)

Videoblogg om JUL


Enjoy!

Øve, øve, og sove..

godt om natten. Det er det som er planen min nå, eller jeg skal ikke øve så mye nå, lese gjennom det en gang å så skal jeg sovne, siden jeg er dau trøtt, sitter her nydusjet og lukter på den nye shampoen og balsamen min, blogger på torsdag eller søndag om den, er sååå travel som jeg sa i forgje uke.
Onsdag; Marie kommer til meg vi skal øve, sol, hm (konsert) hjem og sove.
Torsdag; Kristine tror jeg jeg skulle være med eller så er det jane eller Tanya og Tonje jeg har ikke helt kontroll på det. Så skal jeg hjem og dusje fikse meg med neglelakk og ansiktsmaske og barbere leggene. Siden på fredag er det juleball.
Fredag; Skal jeg først på skolen på juleverksted, så skal jeg til frisøren halv to og farge håret, så kommer Sondre så skal jeg fikse hans hår har jeg bestemt, så må jeg sminke meg og så må jeg til tante for hun skal fikse håret mitt og ta på meg kjolen. Jeg gruer og gleder meg så utrolig mye.
Lørdag; Komme meg til bømlo fikse meg og sånt.Enda et juleball, men jeg liker ball tror jeg, jeg liker hvertfall og pynte meg. Legger ut bilder av kjolen på fredag skal prøve å få tid til å blogge, men er ikke sikkert. Å nå tikker klokken fra meg så jeg må runde av her.. Natti;*
Husk å hjelp meg å finne en sang jeg kan synge på skolen, jente artist!! :)
http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00266/S_vning__sove__seng_266507y.jpg
Meg når jeg sover <3

I am buussssyyyyy...

Jeg er så travel for tiden, det er ikke lekser som tar opp tiden min heller, der er livet mitt. I dag var det lekser og rydding da, men det gjorde meg ikke noe for vi har prøve i morgen i et kjekt tema. Vi har om energi og krefter, som er utrolig gøy. Vi får lære om akselerasjon, friksjon, energi og krefter. Jeg syns det er veldig facinerende og lære om det, siden vi bruker det hver dag. Hvertfall nå om vinteren. Hvis du sklir på isen er det liten friksjon, så når jeg skal skrive om friksjon skal jeg tenke på motstand. For om du gnir en treklosse mot sandpapir, da er det stor friksjon altså stor motstand. Men nå skal jeg ikke torturere dere mer med naturfag.

Men det er en ting jeg virkelig trenger hjelp til og jeg trenger det fort, det er hvilken sang jeg skal synge, av en JENTE artist, dere har mange forslag men nå vil jeg kun ha sangen og hvem som synger den, hvis du kjenner meg vet du hva jeg hører på hvilke sanger jeg synger på og lignende. Dette er noe jeg trenger hjelp til med en gang. NÅ!!!

Bilde er fra Stavanger i år før sommeren, gode gode tider <3
PS: Jeg ønsker meg nytt extension!!!

Ønsker meg..

aliciaonskersegvirkeligmyenooo


Denne fine, søte og nydelige shortsen! ;)

HJELP MEG..

Med å velge hvilken sang jeg skal synge foran skolen? Siden det er noe jeg virkelig har hatt lyst til lenge nå, men jeg er usikker på sang, jeg vil synge fra Miley Cyrus/ Hannah Montana siden hennes sanger er lette og lære men har du andre forsalg så vil jeg gjerne at du skriver dem også og den sangen det er mest kommentarer på synger jeg nok :)
Så ver så snill og hjelp meg ;)
p091009111901

Kjetil eller The Giant deler ut kosedresser!

Noen som deler ut kosedresser, det ser så digg ut og gå med herlig hvis det er en slapp dag. Altid liten sjangs for å vinne men altid gøy og delta i konkuranser. Jeg leste bloggen til Kjetil før men så sluttet jeg, jeg husker ikke hvorfor men den er utrolig bra også da ta en titt innom bloggen HER
kosedreskonkuranse
Se hvor herlige de ser ut da ;O kosedresser er selfølgelig på ønskelista mi ;)
Du kan delta i konkuransen HER

-AliciaM!

Hair-extension!

Hei Hei :)

Jeg skulle egentlig ha lagt meg for lenge siden, men jeg er ikke serlig trøtt og siden det er søndag i morgen kan jeg nok sove lenge.. men ikke for lenge siden jeg skal virkelig shoppe i morgen. Jeg trenger sko, negler og julegaver. Sikkert noe mer også med jeg har jo hukomelse på null så det finner vi ut i morgen. Jeg var på amanda i dag med Marianne, det var super koselig. Vi møtte masse kjendsfolk, tok bilder og koste oss. I hvertfall jeg. Jeg tok bussen hjem med noen i klassen min og vi snakte litt, men ikke om noe speseilt egentilg! Etter at jeg hadde handlet kips til pappa (og meg) så spiste vi wraps før jeg sprang til bussen som jeg selfølgelig ikke nådde. Å jett hvem som måtte gå til Patrice? Jo meg og det måtte bare regne da jeg er helt enig med værgudene. Vi snakte og hørte på musikk, rett og slett det vanlige. Å nå er jeg ganske trøtt så legge bare noen bilder av meg og marianne ut :) Ha en god natt alle sammen!
dscn72471
dscn72511dscn72521dscn72571dscn72761
Savner deg allerede Marianne <3 ILU2<3

Det jeg egentlig skulle skirve om var at jeg ønsker meg virkelig extensions til jul, her er et bilde av akkuratt dem jeg øsnker;
image15af959093cc37cbc0bf8c9022afb1b16
Jeg ønsker meg akkuratt disse i 70 cm, dette er sånn som man sveiser på og jeg vett det sliter men det er stress og vondt med clips hele tiden så derfor vil jeg prøve dette :)
De er fra svergie og kan kjøpes HER.
Jeg hatt det samme håret i clips og jeg anbefaler det, eneste som ikke er bra er at det floker lett men det overlever vi med.
Men nåååå MÅ jeg sove natti <3
Men ikke glem det da, hva jeg ønsker meg hehe ;)Jeg har fått en julegave..

allerede og jeg fikk lov til å åpne den, og jett hva det var..?
143213143221
* scream for my iscream, tell...*
*one, two, three...*
*ohohoh i'ts magic, nevver belive it's not..*

Nå kan jeg høre på musikk med denne skjønheten her et KOSS HEADSETT!
I de siste ukene har jeg stjelt pappa sitt, med lov da, men siden han skal reise vekk og jeg ikke klarer ørepropper så fikk jeg dette! Og jeg ble sykt gla når jeg fikk det <3 TUSEN TAKK PAPPA FOR JULEGAVEN!<3

Nå venter jeg bare på at kjæresten min skal ringe, hehe :) oi nå er det mat her og veronica mars så vi snakkes :)

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits