november 2012

Hvordan er det å gå i tredje året på vgs?

Jo det skal jeg si deg, slitsomt! Viste jo at det kom til å bli tungt men det tar knekken på meg og flere av mine venner. Jeg er enda i sommerferiemodus, selvom jeg har prøver og slikt. Vil bare sove, trene og ha det gøy, noe som ikke helt passer inn. Lurer på hvordan det kommer til å gå i russetiden med meg. Får også utrolig dårlige karakterer, selvom jeg jobber og øver og prøver alt jeg kan, får jeg bare dritt tilbake. Jeg tar dette frivillig slik at jeg får generell studiekompetanse, noe som er greit å ha. Har bestemt meg for å hvertfall fullføre så får jeg se hvor veien tar meg videre. Hvis det er noen fag jeg er misfornøyde med kommer jeg til å heller ta disse opp som privatis eller ta fag omigjen. Heller ha feks bare norsk og media og ikke noe annet eller noe. Så om du er usikker på hva du vil og er skolelei, ikke velg allmen (studiespesialiserende) men heller ta media eller design og håndtverk eller noe. Du kan ta påbygg heller til tredje året. Dette er da min mening, var selv skolelei, og det hjalp veldig med å ta media for da fikk jeg gjøre noe anderledes, men det er slitsom i tredje året. Men HEY jeg får være russ og jeg får noe bra ut av det. Får vel bare holde ut.


Hva går du på?
Liker du skolen?

- AliciaM! <3 

Spotify

Siden jeg kjøpte meg ny mobil, kjøpte jeg meg også nytt abonoment, og da fikk jeg spotify! Men har ikke så mange lister enda. Så om du har en liste som jeg burde subscribe til skriv den i kommentarfeltet! Liker det meste av musikk!

Har du spotify?

- AliciaM! <3

Cheerleading trening

Dette er et forhåndskrevet innlegg!

Jeg er nå på Cheerleading trening, vi har ekstra trening med vårt eget lag, fiercats og danselaget mitt The Unicorns Crew! Cheerleading laget mitt har vokst utrolig mye, er kjempe stolt! Har ingen bilder da, men ja, det er så gøy på 6 timers treninger, vi får gjort så mye mer. Også er det jo gøy, men nå får jeg vel fortsette å trene mer, snakkes!

Driver du med noen sport?

- AliciaM! <3 

Hvilken kjole til russeballet?

Har sett på kjoler nå i sikkert to uker, men klarer ikke bestemme meg, det eneste jeg har bestemt meg for er at fargen skal enten være blå (turkis ish) eller julerød eller noge slikt. Man får ikke sett fargene på bildene men kan legge ut bilde av fargene for det stoffet. Så ja, jeg trenger deres hjelp!
 

Den øverste til venstre er min klare favoritt! Hva syns du?

Hvilken burde jeg velge?

- AliciaM! <3

...

Graver med ned, brb

Hva ønsker man seg til jul egentlig?

Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg til jul i år, liksom, jeg har alt jeg trenger. Alt jeg egentlig ønsker meg er et par sko og tre, men det er alt. Sååå usikker, alle vennene mine spør meg: Halloooo, hva ønsker du deg da? Jeg sitter bare der og tenker og tenker, men liksom, hva ønsker man seg i en alder av 18 år? Klær? Ting man trenger når man flytter ut? Jeg vet ikke jeg.

Jeg vil heller ha litt få ting som er verdt mer og/eller det er kvalitet på, enn noe som blir ødelagt etter to månder. Syns det er så sykt vansklig. Det er jo ting jeg ønsker meg, men ikke som jeg trenger og sikkert ikke har bruk for. Blæææ er sååå vansklig. Kan jeg ikke bare få en ønskeliste i posten, og tada, det er det jeg ønsker meg. Null stress liksom, hadde det bare vært så lett. 


Bilde tatt av Amanda Kristin, min søster (LINK)

Hva ønsker du deg?
Tips til hva jeg kan ønske meg?

- AliciaM! <3 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits