november 2011

A lot for School, little time

For tiden har jeg helt sykt mye med skolen å gjøre, gruer og gleder meg samtidig. Forgje uke var det LOL uke og vi så filmene i dag, vår var ikke bra i det hele tatt og kommer ikke til å legge den ut, dessverre! Har også engelsk oral presentation og tror jeg skal ha om Desperate Housewifes, wuhu! Så det blir nok ganske gøy! Ellers er det mye med bedriften, eksamener ++. Ellers har jeg allerede denne uken hatt to dansetreninger og vært på NU møte og i tilleg begynt å "rydde" på rommet mitt. Jeg og The Unicorns Crew skal ha oppvisning på søndag og jeg gleder meg!! Bare vi får til dansen. Men ja mye som skjer på en gang og nå skal jeg chille litt. Men nå har dere livet mitt fremover de siste ukene! + det er MYE mer også! Blogger om det i morgen! Videoblogg kanskje?


Fordi jeg syns jeg er pen!

Ellers står det på H-avis at det kanskje kommer lyntog til Norge, som betyr tog i HAUGSEUND!! Håper virkelig det! For da kan man reise til Oslo på litt over 2 timer og bare ha det moro og så dra hjem igjen! JAA! Det er liksom like lang tid det tar med bussen til stavanger nå, så ja håper dette skjer selv om jeg ikke er så ung da men men, slik ser det ut:


Håper det blir noe av, mye mer miljøvenlig enn fly er det også!

En ting jeg skal love å blogge om er julegaver, om hvordan gi fine men fortsatt billige julegaver!! Gleder meg allerede til å begynne!

Nå må jeg nok stikke!

BTW!!!

Hvor kan jeg finne en coctail/ball kjole som ikke er lang og som har fin passform til litt større jenter? Håper dere kommer med tips!!

-AliciaM! <3

TRØTT

Jeg er helt sykt trøtt og skal nå ta turen til treninsstudioet! Blogger masse mer senere så ja skrik ut om hva dere vil ha! Har vert en fin fin helg og fin uke, kommer masse bilder og filmer!! 

Ellers har året vært slik som dette!

BTW noen som vil fikse designet mitt? er drit lei!!

gfhjklLIK OG DEL!

Jeg og noen venniner er med i en konkuranse om å få flest likes på et bilde! Vi kan vinne 5 kinobiletter som betyr at vi alle 5 kan gå sammen! Var ei vennine til der! Så alt dere må gjøre er å trykke på denne linken her

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263699213682569&set=a.263688430350314.76270.260506940668463&type=3&theater 

Kan være du må like siden, men etter det går du på dette bildet her: PLEASE lik! og del med så mange dere klarer! Hadde satt veldig stor pris på det!

-AliciaM! <3

10 PLAGG

1.Dere sender mail til meg (aliciams.blogg@hotmail.com) med hvilket plagg du ønsker og hvor mye du er villig til å betale.
2. Du må by mer en høyeste bud, og jeg oppdaterer bud hver gang det kommer et nytt et.

3. Når budrunden er ferdig, sender jeg mail til den som har høyest bud og forteller at du får plagger og må sette inn penger på min konto (jeg gir deg dette) eller jeg får dem om vi kjenner hverandre.

3. Når pengene er inne og du har sendt meg adressen, sender jeg plagget!
 DU KAN IKKE BY MED MINDRE DU HAR PENGER PÅ KONTO. Og du kan ikke angre når du har "vunnet budrunden", alle bud er bindende. Porto (frakt) på 50 kr eller noe vil komme i tillegg. (hvis du bor i nærheten blir det ikke frakt!!)

Plagg 1

Fra H&M - kostet 129 eller noe, lite brukt!! STR: 40


Plagg 2 

Fra spania - husker ikke pris - ALDRI brukt! STR: S/M (står L/XL men den er veldig veldig liten!)

Plagg 3

Fra Vero Moda - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: L

BUD
 

Plagg 4


Fra Vero Moda - Pris: Husker ikke - ALDRI brukt - STR: L

BUD

Plagg 5

 
Fra Vero Moda - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: L

BUD:

Plagg 6

Fra Pimkie - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: L (den ser skitten ut, men det er lyset!!)

BUD

Plagg 7

Fra H&M - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: L

BUD

Plagg 8

Fra Vero Moda - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: M

BUD:

Plagg 9

Fra H&M - Pris: Husker ikke - Aldri brukt - STR: 42

BUD

Plagg 10

Fra H&M - Pris: Husker ikke - Brukt en gang - STR: L

BUD:

Du kan også skrive bud i kommentar feltet!

-AliciaM! <3

Dette er klær jeg vil ha bort nå! litt gamle, for må gå gjennom de andre skapene en annen dag! 

SELGE KLÆR?!

Jeg har helt sykt mye klær som bare ligger i skapet mitt og "rotner" bort siden jeg ALDRI bruker dem, skal jeg ha sånn som Andreabedendyck, at jeg legger ut feks 10 plagg og dere gir bud and so on? 

Hva syns du?
Skal jeg selge klær på bloggen?

-AliciaM! <3 

10 ting jeg HATER

1. Jeg hater når jeg forsover meg! Blir ikke en god start på dagen for må løpe rundt overalt og stresse også rekker man kanskje ikke bussen. BLÆÆ

2. Når bussene er seine! GARHH! De er jo alltid der, eller for tidelig, hvorfor kan de ikke være der presis? En gang satt jeg 20 minutter i kø for 200 meter? Det er sååå undøvendig! Man burde hatt egne kjørefelt for buss, hvis man skal gidde å ta dem!

3. Når jeg er blakk. BLÆÆÆ hva gjør man da? Jo man skriver masse random innelgg på bloggen eller værre RYDDER! Gi meg en jobb! (ja vet jeg hadde jobb, men kunne jeg ikke jobbe lenger)

4. Når man ikke kan trene. Jeg er en person som liker å trene, men nei da, jeg må være syk! Å når man er blakk kan man jo fortsatt trene, faen altså!

5. Når man ikke får sove, hvorfor kommer ikke han Ole lukkøye til meg da? Jeg skal faktisk på skolen i morgen jeg også!! Fuck han!

6. Rotete rom, du finner ikke en drit og alt du gjør er å stirre på det til det er ryddig. Skulle hatt en hushjelp jeg altså!

7. Når ingen blogger vil funke, prøver å gå innpå dem, men nei da, står i flere timer å laster, men neida, drit!

8. Det finnes ALDRI to like sokker i skuffen min, ALDRI! Hvor blir dem av? Seriøst hater det! Så ender jeg opp med en rosa og en gul! FINT!

9. Når jeg kjeder meg og ikke har kretivitet. Hva skal man gjøre da? Sitte å se i veggen? Blææ gi meg kreativitet!!

10. Når jeg er trøtt og lei og alle maser og snakker drit og bare er tilstedet! Kan jeg ikke få litt fre jeg også da? Er ikke bare dere som har dårlige dager, om jeg vil sitte å høre på min drit musikk eller noe, la meg gjøre det, jeg er trøtt OK?Fuck you, ja ok, noe du hater?
Skal jeg lage flere slike?

-AliciaM! <3 

Lenge borte, liten konkuranse!

Siden jeg har vært så lenge borte starter jeg med en liten konkuranse! Det du kan vinne er en blogganbefaling, header og jeg linker deg selføelgelig! Det eneste du må gjøre er å like 2 sider!

Facebook siden min til bloggen som er HER og dansegruppa mi sin side som er HER! Skriv navnet ditt i kommentarfeltet sånn at jeg vett hvem du er! Skriv også mail eller en plass jeg kan kontakte deg sånn at jeg kan få feks bilder til header og lignende!

Hva gjør du på fortiden?
Liker du sidene?

-AliciaM! <3 

Last Night

Det var amazing i går kveld. Sitter nå med stadaren, POTETCHIPS! Er utrolig sliten, men vil ha god tid til å pakke og spise før jeg reiser hjem igjen. Veldig trist i grunn, men det blir nok flere ganger! Møtte også utrolig mange hyggelig mennesker, den ene etter den andre. Må si jeg liker sørlendinger!Hva gjor du i går?

-AliciaM! <3 

Hvilket kostyme?

Skal jeg være Alice In Wondeland?

Katt 1:


Katt 2:

HVILKET SKAL JEG VELGE??
Eller skal jeg bytte i løpet av kvelden?

-AliciaM! <3

Barely Legal


Vi sitter og ser denne filmen, ganske morsom! Og jeg holder på med å skrive ned julegaver, noen tips? Jeg liker å lage ting!

Har du sett denne filmen?
Hva gir du i julegaver?
Noen tips?

-AliciaM! <3 

BILDER AV KOSTYMENE KOMMER!

 

Bilder av kostymene kommer snart!

Men de andre er sikkert irritert siden jeg er på pcen!

Håper dere leser om 1-2 for å si hvilket som er best!

SEE YOU!

 

 

Dagen outfit: Vinger

I dag har jeg tatt noe veldig enkelt, siden skal på kostymeparty i kveld, GLEDER MEG! Skal huske å ta bilde denne gangen! Men er litt usikker på hva jeg skal være.

Dårlig bilde, men funker!


Elsker dette smykke!

Bukse - Cubus || Singlet (svart) & Leopard singlet - BikBok || Cardigan - h&m || Smykke - GinaT

Hva syns du? Hva har du på deg i dag?
Skal du noe spesielt i kveld?

Skal jeg være pusekatt eller Alice In Wonderland? 

-AliciaM! <3

Legger ut bilde om dere vil, men ikke akkuratt nå! Men skrik ut om dere vil ha!

Away

Har ikke blogget på lenge, så nå kommer noen innlegg. Reiste til Kristiansand i går som ikke begynte så bra, fordi selfølgelig var båttidene endrer og vi stresset sombare det og det ble buss hele veien til Kristiansand og jeg ble 320 kr fattigere. Men vi kom oss frem til slutt, noen bilder fra reisen:

Norge er så fint!

Litt trøtte etter mye frem og tilbake.

Prøver å se det positivet, jeg liker fisk!

Vi smiler uansett vi!


JA, vi sover på bussen, noe hvertfall jeg ELSKER! Dette er Jani btw!

Hva skal du i helga? 
Noen som er på aktivistkurs i Bergen med Natur og Ungdom?

-AliciaM! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits