oktober 2013

Tilbake til Kristiansand

Nå er jeg tilbake i Kristiansand, har vært her siden fredag men har vært opptatt helt til nå. Jeg og Ingrid hadde vaske uke så det ble vasking i dag + jeg måtte rydde rommet mitt etter å ha vært borte i 2 uker. Skal lage et innlegg om København og Haugesund i morgen. Nå må jeg snart dusje før jeg legger meg og starter med en ny uke på universitetet. Vi skal ha kunst formidlings greier, gleder meg masse! Har ikke sett de i klassen på lenge og savner dem allerede. Utrolig kjekke mennesker, anbefaler alle å studere noe, du opplever så mye og det er så gøy med nye mennesker og alt. Måtte endre overskrift fordi abdul som personen kaller seg sa man ikke bytter hjemby. Jeg er ikke helt dott heller men der eg kommer fra sier vi hjemby siden det er det andre hjemme mitt. Jeg er fra Hauglandet men bor ikke der, gidder liksom ikke skrive Kristiansand hele tiden.

Det er allerede oktober, og snart halloween. Noe jeg virkelig er glad i, for da kan man ha det kjempe gøy med kostymer og alt. Gleder meg!

b2LEXPPsHE
Studerer du?
Hva gjør du på?
Hva vil du vite om københavn?
- Alicia M! <3

Why blog?

Vet ikke om jeg vil begynne å blogge igjen eller om jeg faktisk klarer. Når man har vært borte fra bloggen i ganske ganske lang tid og får dritt kommentarer slengt innpå her, så skaper ikke dette så mye motivasjon. 

Jeg har lyst til å blogge om mitt nye liv, mine nye venner og alle opplevelsene jeg har fått og kommer til å få. Det virker så gøy å ha noe å se tilbake på. Jeg bor med en kjempe kjekk jente som sikkert vil hjelpe meg litt med bilder (hint hint), men motivasjonen trenger et dytt. Har ikke fått gjort så mye i Kristiansand enda, og det kommer jeg tilbake til senere. 

Det jeg lurer på om det egentlig er vits å blogge? Kommer noen til å lese dette? Får jeg til designet slik jeg vil? Kommer jeg til å huske å ta bilder? Mange ja og nei spørsmål her. Mye har skjedd på snart 2 månder, og det er mye jeg vil fortelle. Men gi meg tips, hva skal jeg blogge om? Hvorfor skal jeg blogge? Hva vil dere ha? 

Den siste tingen er at JA jeg sletter kommentarer jeg ikke liker, det er fordi jeg ikke gidder å ha noe med mennesker som ikke har lært noe i løpet av livet. Selv om du er pen på utsiden så er nok insiden din ikke like fin. Gidder ikke skrive så mye mer om dette. 

Blogg eller no blogg? Help me people!

What to do?

- Alicia M! 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits