oktober 2012

4 uke syk

Nå er jeg inn i min fjerde uke med å være syk. GAAD jeg er såå lei! Skal ringe legen igjen i morgen for blir aldri frisk men skal prøve å komme meg på skolen, har ikke vert der på tre uker, to uker med skole og høstferien. Så fortiden gjør jeg ikke noen ting utenom smerte, vondt og klage. Lite søvn og mat fungerer heller ikke så bra, men må komme meg på skolen og treninger, for på skolen skal jeg lede en danseting og så har vi cheerleading trening der det er foreldremøte og masse informasjon som må komme ut nå. Ja ja, nå skal jeg slappe mer av før jeg leger meg. Snakkes!Har du vert syk?
Trener du noe?

- AliciaM! <3

Min t...

Min tattovering:

Denne fikk jeg som bursdagsgave av min mor, altså til 18års dagen min. Har ventet i 4 år for å ta og endelig kunne jeg ta. Det var frem og tilbake på hva jeg skulle ta, for ville ikke begynne med en alt for stor og ville ha en som betydde noe. Denne betyr da at man ikke bare skal drømme noe men gjøre noe med drømmene. Jeg ville feks få mitt eget dansecrew, og det har jeg oppnåd. 

Jeg syns det var utrolig vondt å ta, dette er forskjellig fra person til person, men selv syns jeg det var heilt forferdelig. Men kommer til å ta flere for det om. Jeg grein, og ble svimmel og alt, men det gikk fint til slutt. Grunnen til at det også gjorde så vondt var fordi han bruke den tynneste nåla som er og skal være den verste. Bildet er litt uklart fordi det er tatt med mobil og hadde enda litt skropte på bokstavane om jeg husker rett. Er selv veldig fornøyd med denne, og vil ta flere, men ikke enda for må spare først. Tror jeg vil ta en drømmefanger på armen eller noe annet. Grunnen kan jeg heller fortelle om jeg tar det. 

Tattoveringen min er tatt i Spania, selv om jeg ble advart mot å ta der. Jeg ser ikke det som er problem å ta i utlandet, fordi om man er spansk tar man jo der og slikt. Det man må passe på er å ta plasser man vet det er rent og man vet de er flinke. Vi vet godt hvem personene er som jobber der jeg tok, og vet at de er veldig flinke og ikke minst renslige. Jeg har ikke hatt noen problmer med tattoveringen enda som er et godt tegn. Han som tok er veldig dyktig og mange anbefaler han. Tok tattoveringen i Albir i spania. Hvis dere skal dit kan jeg forklare nærmere hvor det er. 

Tattoveringen kostet tilsammens med krem og såpe 140 euro. Altså rundt 1100 kr for tattoveringen og 160 kr for krem. Selv syns jeg dette var litt dyrt, men det er jo noe som varer for alltid så egentlig er den ikke så dyr. 

Har du noen tattoveringer?
Hva syns du om tattoveringen min?
Skal du ta når du blir 18 eller en gang i livet?

- AliciaM! <3 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits