oktober 2009

GOD MORGEN ELLER?

God morgen til dere får haha.
Jeg klarte og stå opp i dag :D
Jeg var nermest overlykkelig. Siden jeg har forsovet meg hver dag i to uker, men men shit happens.
Jeg skal blogge når jeg komme hjem OM jeg får tid, siden jeg skal på konsert igen. Med Jone og Øystein og dem, gleder meg skal jeg si dere!
MEN før det skal jeg i byen og hente håret min som Amanda har lånt (nai hun har ikke rosa hår men men)
Men nå må jeg nesten løpe å ta meg mat, lage oboy og sitte og se på hannah montana før jeg går.
jppl

Nesten ferdig header, bilde er gammelt

TUDELU< 3

SITTE NO HER!

Bare for å ta en bømlosk, som jeg kaller det. Hehe, jeg sitter nå her i senga mi og kjeder meg. Eller ikke egentligt siden jeg er trøtt, skal snart gjøre litt matte og se på tv. Dagen i dag har generelt vert chill, strikket i tre timer og sittet og hørt på læreren og Ari som snakket om dyreforsøk. Vi har også vært på stadioen der jeg satt og sende meldinger.

Når jeg kom hjem laget jeg meg mat og satte meg på pcen for å snakke med Sondre <3. Vi har vel snakket i fem timer eller noe sier han. Hehe han er søt da. Ja men nå skal jeg snakke videre, haha lame innlegg men men dere overlever.
image0004
Min nye bestevenn herr fredrik!! <33333 elsker deg anda mi <33333333

Btw jeg vil til bømlo fortest mulig!! <3

UTFORDRINGENE ER HER!

Ja her kommer da utfordringene ;)

Er blitt utfordret av Marlene!


1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg.
2. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du 5 til.

Og Camilla & Camilla!

6. Gå inn på Mine Bilder-mappen.
7. Velg den 4. eller 7. mappen.
8. Finn fram det 4. eller 7. bildet.
9. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
10. Utfordre 7 nye, legg ut en link til dem du utforderer, og gi beskjed om utfordringen til dem.

1. Det er umulig, for det er altid en person som vet alt om meg.
- Liker ikke jordbær.
- Reiser utrolig mye.
- Skulle ønske jeg bodde en aen plass, eller rettere sagt mange andre plasser
- Jeg har kansje ikke møtt halvparten av vennene mine
- Jeg er sjenert over gutter jeg liker
- Jeg kan ikke kline
- Jeg tok den ene piercingen i lippa selv.
- Jeg liker ikke facebook for det er på engelsk.
- Jeg har kun hatt et seriøst forhold, dette var i tredje klasse (selv om det høres domt ut)
- Jeg liker ikke frisører, de gjør bare feil ><.

2.
p0509091901
Har utrolig mange minner så jeg valgte bare et av dem. Dette er fra helga jeg sov hos Sandra. Hun var hos faren og det var utrolig gøy. Jeg savner deg så utrolig mye <3

3.
12396446134
Helga hos malin, savner deg, det vi gjorde <3 Det er tatt i ølen hos Malin og jeg savner det!

4.
p0309091813
Fordi det var jordbær rundt ><

6789 xD
p050909120002

Dette er channel piercingen min, som jeg nå ikke har lenger. Jeg savner virkelig å ha piercing, skal ta ny selv om det ikke blir perfekt så skal jeg ha. Dette var yndlingspiercingen min, og nå er den ødelagt. Jeg ser channel logoen oppi et glass ting jeg har på rommet. Savner det! <'3

Jeg utfordrer den som tar den ! <3

Utfordringene kommer snart!

Jeg er blitt utforderet av tre-fire personer, dette tar jeg på søndag eller noe siden jeg må sove nå ! natti <3

MUMMITROLLET!

Heij bloggen!

Jeg vet det har vert lite blogging i det siste, men det er på grunn av prøver, skole og venner! Så jeg har bare lagt bloggen til siden. Skal prøve og blogge i helgen, men får besøk, og jeg har nettopp kommet hjem fra Kamilla og Emilie sitt selskap noe som var utrolig arit. Jeg ble kjendt med masse nye mennesker og koste meg sikkelig mye. Så det var en vellykket bursdag *tommel opp*

I morgen kommer min kjære Malin-Therses, noe som jeg gleder meg noe sykt mye til! Vi skal shoppe, eller jeg skal shoppe og så skal vi kanskje på konsert, og i klokka 14:00 er det mummitrollet på oasen storsenter og det SKAL vi se, selv om det bare er for de minste. Jeg skal huske og ta med kamere/mobilen min som er kameraet mitt og ta masse bilder. Gleder meg noe sykt.

De siste dagene har som sagt gått til prøver, lekser og venner så det har ikkje sjedd så mye den siste uka. Men i helga tar det av. Jeg skal ta meg mere tid til bloggen i helga, men jeg skal ikke glemme Malin, for det blir ikke noe gøy. Skal se når jeg får bildene fra utplasseringen på media og bildene fra selskapet. Jeg skal også legge ut noen filmer, men dette blir nok ikke før søndag eller noe.
2

Hva syns du om headeren min?
Vil du lage ny til meg?

Natti bloggen ;*

GOD MORGEN

Heij alle sammen!

Jeg har nå vert oppe i en og en halv time og jeg har fått gjort mye, sett film, sminket meg og stelt håret. Tenk om jeg haddde brukt all denne tid til lekser i stedenfor? Da hadde jeg nok død av kjedsomhet. hehe, jeg vet ikke om pappa laget mat til meg i går, så det må jeg ut å sjekke. I dag skal jeg vist gå på høye heler, men det går vel bra? Vi får nå håpe. De er ikke så utrolig høye da, så det er jo bra. Jeg er egeneltig dødstrøtt nå, men må man holde seg våken så må man. That's life for å si det sånn. Men i morgen tror jeg at jeg kan sove litt lenger siden jeg skal på vgs dager. Hmm det MÅ jeg sjekke etterpå. I dag skal jeg prøve og endre designet på bloggen min, men jeg har også en haug med lekser så det blir nok ikke før i kveld.

Dagens motto: " You migth think i am scary, but my friends dosen't!" (engelsken er ikke helt på topp)

Og bildet, kalt morgenbildet mitt eller mine:
071922

071937

071951

Jeg er trøtt og rar takk for infoen ;)

Q: hva skal du i dag?
er du trøtt?
jeg er vel ikke skummel eller rar? oki rar eg jeg da xD
oi shit klokka er mye, pluss at jeg kansje må lage mat, shit snakkes ;*


- Alicia M <3

JEG SKAL IKKE SLUTTE!

Heij alle sammen!

Jeg har bestemt meg for å ikke slutte, men jeg kan ikke blogge nå siden jeg må legge meg, i morgen skal jeg endre designet om noen ikke vil gjøre det for meg? Jeg skal endre gange masse på bloggen min, så om du vet noe om html koder eller noe gi meg beskjed ;)

Husk jeg slutter IKKE!

SKAL JEG SLUTTE?

Hei dere!

Dette har jeg tenkt på lenge, om jeg skal slutte? Jeg føler jeg bare blogger for meg selv, sitter her og prater til meg selv, at dere ikke leser den eller gir meg gode og dårlige tilbakemeldinger. Jeg vet ikke om jeg vil fortsette om dere ikke kommenterer. Men det er vel ikke så mange som leser bloggen min, men husk at det er kommenatrene som holder den i gang. Jeg vet jeg har mange skrivefeil, men jeg blir bare bedre og bedre.

Hvis dere sier hva dere vil ha, så skal jeg gjøre det jeg kan for å få det til! Vil dere at jeg skal videoblogge, ha VS, ha hot or not? Det er dere som bestemmer. Jeg skal bli mye flinkere til og svare dere på kommentarer.

Jeg liker og blogge utrolig mye, men det er så mye lettere hvis du får tilbake medlinger, så det er deres valg.

HANNAH MONTANA

Heij dere!

Klokken er halv fem noe som ikke er så bra, men jeg har sittet og sitt på Hannah Montana the movie. En av mine yndlingsfilmer. Hver gang jeg ser den får jeg tårer i øynene og den får meg til og smile og le. Filmen får meg til og tenke veldig mye, noe som er bra, siden det er brae tanker. Elsker den siste sangen i filmen før rulleteksten. Husker ikke hva den heter. Men men jeg burde komme meg i seng, siden klokka er så mye så vi snakkes <3

p091009112101
Kjeda meg før jeg dro til bømlo.

Q: hva har du gjort i kveld? eller natt om du vil?
hva syns du om filmen?
likte du bilde?

NARWHALS

narwhals

TRYKK PÅ BILDET OG KOM TIL VIDEOEN :D

TAKK TIL INGRID SOM VISTE MEG DEN!

SE SÅ FLINK JEG HAR VÆRT

p1110090005
p111009000501
p111009000502

Hei dere!

I dag reiste jeg hjem fra Aina, noe som ikke var så gøy, siden jeg kunne fått blitt til i morgen. Men jeg måtte hjem siden jeg skulle øve på prøve, noe jeg ikke fikk tid til siden rommet måtte ryddes. Så i morgen må jeg jobbe ekstra mye med prøven og lekser. For en fin søndag, men men sånn er det noen ganger. Som dere ser har jeg ryddet HELE rommet mitt i dag, jeg syns jeg har vært flink. Men som sagt hadde jeg ikke noe valg. Jeg sitter her med musikk, ansiktsmaske og snop. Det er jo kos, og et rent og ryddig rom, noe som alltid får meg i bedre humør. Blogges pancakes!

Bømlo?

Halloen dere!

Jeg sitter nå hos Aina og sitter bare her. Vi snakker og har det kos. Som dere sikkert vet er jeg på Bømlo, vel det kom ikke som noe sjokk eller hva?Jeg er jo her nesten hver helg, men jeg liker meg her! Bømlo er en liten øy i det fjerne, med mennesker som prater rart og smiler altid. Det er kjempe hyggelig at jeg får lov til og komme og besøke dere! Jeg er hos forskjelige hver gang av mine venner, men det er fordi jeg har så mange og da må man jo bytte på. Tihi. Vi har for en liten halv time siden spist grøt. Noe jeg ikke husker sist jeg spiste, så det var jo koseligt. Dagen i dag går vel til og sitte på dataen, snakke og kose oss. I og med at jeg tar bussen klokken 5. Jeg må ta den så tidelig, siden jeg har mye og gjøre. Men men det har nå vert kos og ha vert her.

I går var vi på Svortaland, der møtte jeg Helen <3, Linda:) <3, idar :), remy :), baktus :), Knut:)<3 og Charlotte <3 Så det var jo kos. Vi var med dem og snakte og hadde det gøy. Men noen av bømlingane kan bli litt mer voksne. Tihi det er nok noen som vet hvem jeg snakker om. Når vi skulle møte Charlotte, gikk først jeg og Aina og kjøpte oss salat og solrik. Det var nam! Og bussen hjem tok nå lang nok tid. Jaja, når vi var hjemme tok jeg og danset og hoppet og sang, jeg hadde spist utrolig mye snop. Tihi det er bare fordi det er godt! :D

Desverre har jeg ingen bilder, siden jeg ikke hadde batteri på kameraet, eller mobilen som er kameret. Men vi blogges!

p0710091301p071009130101p071009130202p071009130203
p071009130204p0710091305p071009130501


p071009130302
aina2
Dette er aina  søta <3 (trykk på bildet for å komme til bloggen hennes)

Malin-Therse eg elske deg! <3

video:malinhereseegelskedeg0001

Jeg vet ikke jeg..

Jeg vet ikke jeg, er det fordi jeg blogger dårlig eller fordi dere ikke gidder og kommentere?
Før når jeg blogget fikk jeg altid tilbakemedldinger på hva som var bra eller dårlig, men nå gjør jeg ikke det.
Er det fordi jeg har blogget litt lite eller?
Er det fordi jeg ikke er flink til og blogge?
Er det fordi dere ikke gidder?
Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lenger, siden dere ikke sier hva dere liker, please hjelp meg, og jeg har lovet at jeg skal bli beder til og blogge, jeg satt med et innlegg i dag i sikkert en time, i strekk, eller nei men dere fatter?

Jeg er ikke ute etter at noen skal si:
Du er bare ute etter kommenatrer og du bli bedre og bedre siden du får kommentarer og bla bla bla jeg bare lurer jeg :)

Høstens sko!

Det jeg ser mye av for tiden er UGGS! Jeg gleder meg til jeg får meg uggs, siden Converse ikke akkuratt er høstsko. Men de kan jeg bruke når det er "fint" vær. Jeg ser mange forskjelige uggs, lave, høye, korte, lange og mønstrene stopper aldri. Men det er pent, men ikke så lurt i en by det regner mye i. Men forsåvidt bryr jeg meg ikke så mye. Siden de er sikkert kjempe gode og varme, og hvis jeg skal en plass tar jeg jo buss, og da blir de ikke så våte.
uggsboots
Hvilken farge bør jeg ha?
Jeg liker best de lange.
converseblack2
Disse er det jeg går med nå, ikke så lurt for og si det sånn.

Jeg er blitt UTFORDRET!

REGLER:
1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner, Fortell om det.
3. Også er bilde du IKKE liker og et du liker.
4. Så utfordrer du 5 til.

1. 1O ting om meg selv.

1. Mellomnavnet mitt er Marlene.
2. Jeg har blogget i over et år.
3. Jeg farger håret mitt utrolig ofte, selv!
4. Jeg liker ikke frisører, derfor klipper jeg meg selv.
5. Jeg sier jeg er redd hunder, men jeg er ikke det, bare av og til.
6. Jeg liker og ikke å ha kjæreste men har ikke i mot en.
7. Jeg elsker nye folk og dyr!
8. Jeg biter ikke negler og har aldri gjort det.
9. Jeg har hatt streng(regulering) og plate i til sammens fem år.
10. Jeg snakker hele tiden utenom i timen, men hvis det er noe er jeg som regel stille.

2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner, Fortell om det.
p1407091933
Bildet er fra i sommer. Den en og en halve uke jeg bodde hos Charlotte. Vi hadde kjørt båt til skogbu. Der vi var med Ruben, Aina og Therese! <3 Det var sikkert en av de beste ukene i ferien. Jeg hadde det så utrolig gøy. Jeg håper jeg får komme tilbake neste sommer! <3 Jeg elsker deg Charlotte! <3 Ja jeg vet elsker er et strekt ord, men til besteveniner betyr det like mye! <3

3. Også er bilde du IKKE liker og et du liker
hateublogg

Liker ikke dette bildet, laget det til noen og skrev mye om personen, men de ga blanke faen!

12396446134
bajdoafih
Disse bildene liker jeg utrolig godt. Det første er fra påsken når jeg var hos Malin-Therese og vi tok bilder og hadde det kjempe gøy, det andre laget Malin-Therese til meg, hun er så søt! <3 Elsker deg og savner deg jenta mi<3

4. Så utfordrer du 5 til.

1. >AINA<
2. >Charlotte<
3. >Aurora Helene<
4. >Helen<
5. >Tina Bakke Halvorsen<

Gi beskjed om du er blitt utfordret for jeg vil gjerne se hva dere har skrevet! :)

Borte vekk!

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg i senga nydusjet, eller badet heter det vel, siden jeg badet. Jeg kuret håret mitt og extensioene mine, det er lenge siden skal jeg si dere. Så det var utrolig deilig. Jeg tok også ansiktsmaske som vanlig, tihi. Jeg gar trent i dag, noe jeg ikke gjør så det var herlig, men slitsomt. Jeg trente i ca en og en halv time, i strekk ja. Jeg tror jeg begynner og å bli gal, siden jeg hater og trene. Men men må man så må man, og siden de ikke har sånn dans jeg vil gå på her i Haugesund, får jeg danse for meg selv.

I går var jeg i/på jentekveld hos Cathrine søta! Det var kjempe gøy, men litt trist siden Marie og Karen ikke kunne komme alikevell. Men vi hadde det gøy for det om tror jeg da. Vi så en film som hetter picture this, den var kjempe bra, syns jeg da.
Etter filmen gikk jeg og Trine på badet for vi skulle rette håret. Så vi gjor nå det, tihi, det kommer masse bilder når jeg får dem fra Trine.
custom
Anbefales!
Etter filmen så vi litt på tv, så la Cathrine seg og vi så supernatural og la oss.

Nå sitter jeg under dynen med ne-yo på, det er kos. Tonje skulle egentlig komme, men så kunne hun ikke alikevell.
p0810091600
Før jeg jogga, tihi det var jo ja xD

Nå skal jeg ta utfordringen min fra
39485341255000412518
Marie Johanne (trykk på bildet for å komme til bloggen hennes!)
Jeg er fast leser hos henne!

Men da får jeg sette i gang!

Brent pizza!

video:v0610091535

Hva skjer her?

video:v0610091507

TIHI

I MIN VERDEN!! Jeg filma med telefonen jeg xD

video:v0610091508
'


Elsker den!Pusekatt, hvem, jeg?

Terese eg dratt hjem nå! :( Hun tok bussen halv seks noe som betyr at hun snart er hjemme. Det har vert kjempe gøy og vi har koset oss sikkelig. Eller jeg håper hun har det. Tihi men jeg spurte henne og hun sa ja og ga meg pedosmilet hennes.

I går var vi ute i byn og på Amanda. Eller vi var først på Amanda der vi møtte Anja, ei jente fra leir. Hun er kjempe koselig. Vi snakket litt med henne og så gikk vi videre og kikket. Etter en liten stund møtte vi på Kenny. Han er kjempe koselig, og han skulle møte Jørgen. Vi skulle til byn og de ble med oss. Der var vi på Markede og det var kjempe koselig. Terese kjøpte seg ei strikke jakke ting fra Gina T. Vi gikk da etter en stund der til elpaso for å få i oss noe næring. Der spiste vi to jentene kebab med bare kjøtt og jeg hadde dressing på min og guttene spiste chips. Vi møtte også på Ida og Trine et par ganger. Den tredje gangen vi møtte dem spurte dem om vi ville være med på kino (da hadde Kenny og Jørgen gått) og vi sa ja men vi måtte først til ICA og kjøpe snop og brus til filmen og til senere om kvelden.

Vi venta kjempe lenge på at filmen skulle starte, en og en halv time er lenge. Men det var gøy da, vi filmet og snakket og koste oss. Møtte også på kjendsfolk. Jenny og Sunniva fra bømlo. Jeg savner dere også! Etter filmen måtte jeg tisse, men så fikk jeg ikke tisse før vi var hjemme. Men jeg overlevde jeg måtte ikke så mye. At jeg skriver om dette på bloggen min. Jaja xD.

Når vi kom hjem skulle vi se film. Ja det gikk ikke så bra, vertfall ikke for min del, siden jeg sovnet. Typisk, Terese pøvde å vekke meg, men gikk det ehm nei. Så jeg sov til neste dag, utenom at jeg sto opp og skurdde av ovnen. Neste dag vokner jeg og føler meg rusa nesten, siden jeg er så trøtt. Haha, så vokner også Terese og vi skal se film, igen. Denne gangen så vi Nancy Drew. Med et mirakel sovnet jeg ikke, yay me! Filmen var jo bra den, jeg har sett den før da men men. Vi tok ansiktsmakse og lakket neglene etter på, og stelte oss. Samtidig lagde vi pizza, jett om vi klarte og brenne den da. Tihi, men det var ikke mye da. Så spiste vi og løp til bussen.

På flotmyr (buss terminalen) så snakte jeg først med mamma en stund om alt mellom himmel og jord. Så snakte jeg med Terese og hun hadde kjøpt seg kinder egg og redbull. Så fikk jeg den oransje tingen, og jeg satt den på øyet. Etter det lekte jeg at jeg var en katt. Det var ganske morsomt. Terese filma meg når jeg gjor det. Lurer på hvordan den filmen ser ut. I tilegg enten i filmen eller noe kastet hun den gule tingen på meg så den datt langt vekk.Det som var flaut med dette, når jeg gikk på gulvet (som en katt) sa en mann

Mannen: <<Den ligger der>>
Meg:<<Jeg leter ikke etter den, jeg er en katt ser du ikke det?>>
Mannen: <<Det er første gang jeg har sett en katt med RØDT hår:)>> Smilte han bare.
Meg: <<DET ER IKKE RØDT DET ER ROSA, SER DU IKKE DET?>>
Mannen: <<Jo nå ser jeg det, men det er litt rødt i det :)>> Smiler han igen.
Meg: <<NEI!! Det er kun rosa!!>> Nei jeg brølte ikke altså, jeg lo nesten når jeg sa det, men jeg prøvde og være dramatisk.

Etter dette fikk jeg halve redbullen til Terese siden bussen hennes kom, og så gikk jeg til min buss!
Savner deg, gleder meg til neste gang! <3
p051009131101
p0510091326
p0510091330
p051009133001
Outfit:
Superman t-skjorte-?
Tigtsh-bik bok
Øredobber-h&m
p0610091411
p061009141101
Tvangstanker :]
p061009141203
Fra svart..
p061009181502
Til rosa!
Blogges <3

Farge, klippe og style håret!

Hva syns du om de som farger håert sitt i alle regnbuensfarger og barberer vekk halve siden? Jeg syns det er kjempe stilig. At de tør tenker jeg, men jeg gjør det jo selv da. Eller jeg bareberer det ikke vekk, men det er fordi jeg ikke ha lyst lenger, jeg skulle gjøre det, men ombestemte meg. Ja ja. Jeg farget, klippet og stylet håre i går. Jeg ble sikkelig fornøyd. Jeg styla det ikke så mye, men å rette det er det nemeste styling, for meg siden jeg har gått med dult i to uker eller noe. Det er trist skal jeg si deg, og når jeg ikke hadde dult så det ut som om jeg hadde måne, det var trist det.

Hva syns du om de som farger håert sitt i alle regnbuensfarger og barberer vekk halve siden? Jeg syns det er kjempe stilig. At de tør tenker jeg, men jeg gjør det jo selv da. Eller jeg bareberer det ikke vekk, men det er fordi jeg ikke ha lyst lenger, jeg skulle gjøre det, men ombestemte meg. Ja ja. Jeg farget, klippet og stylet håre i går. Jeg ble sikkelig fornøyd. Jeg styla det ikke så mye, men å rette det er det nemeste styling, for meg siden jeg har gått med dult i to uker eller noe. Det er trist skal jeg si deg, og når jeg ikke hadde dult så det ut som om jeg hadde måne, det var trist det.

Jeg liker veldig godt de som tar seg helt ut med håret. De som rett og slett driter i hva andre sier. De som bare går til frisøren skal stusse deg og få noen lyse striper i det lyse håret sitt er så kjedelige, men vi må jo ha dem og, for det hadde ikke vert noe gøy om alle hadde komt med lilla, rosa, grønt og shava halvparten vekk. hehe, det er vertfall det jeg syntes.

rftghujiolpøåæ
Hun her har virkelig tatt seg ut med klipping, farging, sikkert extensions også!
Jeg liker virkleig sånn så dette her. Det er bare nydelig.

Også har du de orginale:
hsjkdløf
Jeg syns selfølgelig det er pent, men jeg liker bare bedre fargene, så dere må ikke misforstå meg, jeg har hatt det sånn selv, men liker farger bedre oki? :)

p0210091537
p021009153701
p0210091540
Dette var før jeg klippet og farget det. Se på den etterveksten eller som jeg sier utveksten!!
p0210091605
p021009160501
ØVERST: dette er noen av de gamle extensionsene mine!
NEDERST: Dette der de nyeste extensionene.
p031009133702
RESULTAT: Langt og rosa:) Jeg kjøpte meg også to sløyfer til det nye håret mitt!
p0210091646
Jeg fikk det ikke bort! ;O

Q: hva syns du om farging, klipping, styling og extensions?
     Likte dere mitt?Paraply <3

Nå sitter jeg her i senga og venter på at rommet skal bli litt varmere så jeg klarer å gå på gulvet. Det er altid kaldt om morgenen men jeg merker det ikke før jeg går på badet, siden jeg ligger under dyna, dette er som regel på lørdager. I dag tidlig fikk jeg en melding fra hanne om jeg kunne vere med henne, ja det kunne jeg, siden jeg ikke hadde noen planer. Så jeg sminket meg, sendte tusen meldinger før vi fant ut at vi skulle til byen. Det pøs regner men det er vel det vi har paraply til. Nå skal jeg rette håret mitt (som jeg har farget) siden det er blitt mye varmere. Nå er jeg ferdig, endelig.
p031009133702
Nytt hår!
Outfit:
T-skjorte- My chemical romance fra spania
Tigtsh-cubus

Jeg farga det i går kommer også et innlegg om  det sener men nå må jeg løpe og få i meg mat så til bussen, blogges ;*

- Alicia M.

heij! :)

heij heij <3

jeg er dautrøtt så jeg skal bare si hvorfor det ikke har vert så mye blogging er fordi jeg er ute hele tiden i kulden.jeg skal skjerpe meg i ferien!! Jeg lover!!

Jeg farga håret i dag, legger ut bilder i morgn eller noe ellers sier jeg bare over og ut hade bra! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits