september 2012

Inspirasjon - tattooDette er tattoveringer jeg liker veldig godt! 

Har du noen tattoveringer?
Hvor og hvordan ser den ut?

- AliciaM! <3 

Musikk jeg hører på..

er mye forskjellig. Fortiden går det i LMFAO, Cher Lloyd og Mika. Her er noen av de sangene jeg liker best!

 LMFAO - ShotsLMFAO - Sorry for party rocking

 

Cher Lloyd - End up here

 

Cher Lloyd ft. Busta Rhymes - Grow upMika - Lollipop

 

Mika - Love today

Her er de jeg hører mest på atm, kommer nok flere slike innlegg om dere liker det! Skal også lage noen forhåndsinnlegg for de dagene jeg ikke har tid til å blogge, slik at det ikke går flere uker uten at jeg blogger! Håper dere liker dette slik at dere slipper å se på en kjedelig blogg hele tiden. 

Hva hører du på?

- AliciaM! <3 

Sove hele dagen, sove hele natten

Ja, som overskriften sier er det det jer gjør, ellers så ser jeg The Lying Game, anbefales! De siste dagane har jeg vært på russe relase for russ 2013, altså endelig min tur! Gleder meg helt vilt til det begynner sikkelig og alt det der. Har også begynt på ny skole, som er kjempe gøy, kan endelig sove lenge og vi har skap på skolen. Just love it. Ellers har jeg sovet bort hele lørdagen og søndagen. Ikke gjort en drit, utenom å rydda og omublere rommet slik at jeg kunne ta pulten inn og tven ut. Skolenerd here we come. Er sykt greit da, med pult liksom. Slipper å sitte i senga og så sovner man, hehe. TYPISK.

Bildedryss av meg.. siden jeg er så utroligpen!!Har også fått mountain lion, hatet det men nå elsker jeg det litt alikevell! hihi!
Hva gjør du? 
Samme skole som i fjor?

- AliciaM!

BTWW!! Vil dere ha outfit bilder oftere? Hvis over ti svarer ja, skal jeg prøve å bli flinkere med det!

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits