september 2011

7 til 26400

Håper alle stemmer på idol i kveld, og håper at mange av stemmene går til Magnus Bokn, som jeg syns fortjener det!
Dagens Outfit


Singlet og Cradigan - Gina Tricot        Tights - H&M

- AliciaM! <3

Skal på trening senere i dag i ca to timer, gleder meg!!

Bedre selvtilit?

Det er mange som sliter med selvtilit, jeg kan si at jeg er en av dem, men jeg er også en av dem som ikke sliter. Jeg liker å være meg selv og har lært dette. Fant 10 steg for å få bedre selvtilitt og ville dele det her, for vet mange sliter med dette.

1. Bli komfortabel med å være ukomfortabel

Du kommer ikke til å forbedre deg hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort. Hvis du aldri tar ordet i en forsamling eller aldri tør å ta på deg nye oppgaver, kommer heller ikke selvtilliten din til å øke. Press deg selv litt ut av din komfortsone for en gangs skyld. Start en samtale med en fremmed, oppnå øyekontakt med folk. Spesielt med de fra det motsatte kjønn.


2. Send ut en bedre utstråling og kroppsspråk

?Henger du og slenger?? Daffer du bortover gaten i sakte tempo og følger ikke med på det som skjer rundt deg? Hvis du henger så mye med hodet at du etterhvert kunne skrevet en roman om skoene dine ut fra minnet, så er det kanskje på tide å løfte hodet litt, rette deg opp i ryggen og gi resten av verden inntrykk av at du er målbevisst og bestemt. Dette kan være en fin og enkel måte å bli vant til den kommende rollen som ?en med mer selvtillit?. Folk får automatisk mer respekt for folk som ser viktig ut.


3. Tren og ta vare på kroppen, samt kle deg med stil

Føler du deg feit? Føler du deg tynn? Er det ikke det ene så er det det andre. Begge deler kan løses ved å begynne å trene og mosjonere regelmessig. Det trenger ikke være stort mer enn 2 ganger i uken engang. Skaff deg et treningsprogram som passer for deg. Følger du dette vil du etterhvert begynne å føle deg mye bedre, og ha bedre samvittighet. Og når resultatene virkelig begynner å vise seg, hvorfor ikke kjøpe deg noen nye klær, noe du føler deg vel i? Gjør som Donald Trump og la attituden din vise at bare det beste er bra nok for deg. Frisk opp klesskapet og skap din egen unike stil. Føl deg god med deg selv.


4. Benytt deg av positive affirmasjoner daglig
Affirmasjoner er korte setninger som repeteres om igjen og om igjen til hjernen blir vant til tanken. Eksempler på positive affirmasjoner kan være: ?Jeg er en vinner?, ?Alt går min vei?, ?Jeg får alltid det jeg vil ha?, ?Dette kommer til å bli en flott dag?, osv. Skriv ned noen affirmasjoner med det samme. De trenger ikke å føles ?sanne? her og nå, bare sørg for at de er positive i din favør. Så begynner du å gjenta disse setningene til deg selv om igjen og om igjen, gjerne mens du ser deg selv rett inn i øynene i et speil. Dette kan virke litt merkelig i begynnelsen, men bli vant til det. Du får mer nytte av dette enn alle de negative tankene du vanligvis tenker.


5. Hev deg over kritikk

Et av de største problemene mange sliter med er å bli for opphengt i hva andre syns. Innse at du ikke kan bli likt av alle. Ikke ta det personlig hvis noen slenger ut en kommentar. Fall for all del ikke ned på vedkommenes nivå ved å ?ta hevn?. Hev deg over kritikk og gi faen. Alle mener noe om alle og du kan ikke kontrollere det. Som regel er de som mener mest ofte de som er mest usikker på seg selv, men bruker andre som levende dartbrett for å føle seg bedre, eller i et desperat forsøk på å ta bort oppmerksomheten fra seg selv. Gjør deg selv en tjeneste og gjenkjenn den totale idiotien i disse menneskenes væremåte.
Gi faen!


6. Slutt å sammenligne deg selv med andre

La andre kjøre sitt eget løp. Om du skal drive og se på hvordan alle andre gjør ting, kommer du bare til å få en strøm av motstridende signaler som drar deg litt i alle retninger, og til slutt får deg til å ende opp tilbake akkurat der du begynte. Vær deg selv. Vet du ikke ?hvem du er?? Skap deg selv! Drit i alle andre nå. Ta et bevisst valg om hvem du selv vil være, og stol på at Law of Attraction sørger for å gjøre deg til akkurat den personen, så lenge du ikke skifter fil stadig vekk. Hold krystallklare intensjoner, ikke tillat noe tvil, og så skal du se at livet blir lekende lett.


 

7. Slå av TV?en

Jeg vet at TV?en er et kjært medium for mange. Men det er et faktum at spesielt unge jenter påvirkes av alle de syltynne skjønnhetsidealene man ser i media hele tiden. Hvis du opplever dette som et problem så ville det nok vært lettere å ikke sammenligne seg selv med ?det perfekte? hele tiden. Slå av TV?en, kast bladene, og husk at folk flest (uavhengig av kjønn) liker folk som er naturlige. Plastikk er flott til å lage poser av. Hvis jeg vil se et plastikkmenneske kjøper jeg like godt en Barbie. (?Eller ikke.)


8. Oppnå økonomisk trygghet

Å vite at man har penger nok i bakhånd til å leve godt, kan bidra til å holde selvtilliten på plass. Man trenger ikke nødvendigvis være millionær, men gjør det du kan for å sikre deg økonomisk. Mest sannsynlig vil du ikke klare dette hvis du fortsetter i en vanlig jobb til fast lusebetaling i timen. Skap dine egne muligheter ved å følge intuisjonen din når det gjelder karrierevalg her i livet. De som gjør det de elsker har en tendens til å tjene veldig bra på det. Men et sted på veien må man faktisk ta valget. Gjør man dette vil man først opprettholde en god selvtillit fordi man gjør noe man liker, og med hardt arbeid fra din side, vil også den økonomiske suksessen følge etter. Ikke det viktigste punktet for å øke selvtilliten, men det hjelper.


9. Omring deg selv med positive venner

Nå som du er i ferd med å transformeres til en ny og bedre person er det på tide å ofre noen. På tide å være litt brutal. Alltid når noen gjennomgår en forandring, vil det være folk som klager. De negative, pessimistiske vennene du hadde fra før er ikke nødvendigvis de beste støttespillerne dine lenger. Kom deg videre i livet. Hvordan du forlater de du ikke føler for å ha kontakt med er opp til deg; det trenger ikke nødvendigvis involvere lugging, biting og spytting. Bare ?gli fra hverandre? elegant men sikkert, og begynn å omring deg selv med positive venner som støtter deg.


10. Lev i nuet - livet er kort

Det er jo ikke noe kjekt å stadig gjeninnføre et mønster som bidrar til å senke livskvaliteten din. Livet er kort. Sørg for å få så mye ut av det som du kan. Lev her og nå ? skrinlegg alle bekymringer. La fortid være fortid. La andre være andre. Hvordan vil du bli husket når du dør? Som den stille, beskjedne og stusselige personen som ikke levde et særlig begivenhetsrikt liv? Eller som den sprudlende, utadvendte, inspirerende gledessprederen som tok ansvar og levde et liv mange bare drømmer om, og påvirket andre til å gjøre det samme? Det er ditt valg, men bestem deg mens du kan.


 
Bildene er fra Weheartit.com og punktene HER fra.

Hva syns du?
Hvordan er din selvtilitt? 

-AliciaM! <3

Time goes byMye å gjøre fortiden! Skole, venner og søknader. Bare denne helga skal jeg i jentekveld, jentetur til stavanger og skrive en søknad til Malta, kommer tilbake til malta greiene om noen er interisserte!

-AliciaM! <3

Grey

Liker det og liker det ikke. Skal ikke være sånn, men blir nok slikt de neste dagene på bilder. I morgen er det jentekveld og på lørdag er det stavanger tur. Jeg er sikkelig gangsper og kan så vidt gå, just saying!

Hva skal du i helga?

-AliciaM! <3 

Sliten

I går var jeg på trening, og i dag kan jeg ikke gå, joda er jo flott det. Har mye å gjøre fortiden, som å feks sove og være på facebook! Håper dere forstår, men jo jeg skal bli flinkere! Tror jeg, skal kanskje begynne med radio siden jeg liker ikke videoblogger, mens radio er mye mye lettere for da snakker man bare, må bare få fikset macen!


Har også betennelse i den ene piercingen, tatt den ut enn så lenge. Skal ikke ta den ut for gått da, men har så vondt for tiden. 

- AliciaM! <3

Medios

Hvis du vil vite hva jeg gjør på skolen gå innpå Mediosalicia.blogg.no

-AliciaM! <3

Order

Har bestilit meg ny shampoo, balsam og hårkur! Eller pappa har, tusen takk!Disse, har du prøvd noen av dem før?
Er de bra?

-AliciaM! <3

 

Fremtidsplaner

Fremtidplaner er noe som endres hele tiden. For ca 2 månder siden var de helt anderledes, enn det de er nå. Litt merklig i grunn, hvordan vi mennesker endrer mening så fort. Men men.

Jeg skal gå alle 3 årene på media og kommunikasjon, dette har alltid vert planen. Grunnen til dette er at jeg får studiespess og får ver russ uten å være svart! Ja å være russ er viktig for meg.

Etter dette vil jeg ta læretid, dette har ALDRI vert planen, men når jeg tenker over det, er det noe jeg vil! Før var det NKF (Norges Kreative Fagskole), grunnen til at det ikke er dette lenger er fordi jeg er usikker på om jeg vil på den skolen, og den linjen. Vil kanskje ta lære hos Deadfish, siden de er litt mer av alt, ikke bare grafisk..
 Etter læretiden min vil jeg på Westerdals, dette er verden 10. beste kreative skole og den har to linjer jeg vil på. Usikker på hvilken linje, men virker ganske gøy. Det koster 32.000 kr per semester, som ikke er så værst. 
 


Vil gå på en av disse linjene!

Har du noen fremtidsplaner klare?
Hvilken linje og skole går du på og HVORFOR?

-AliciaM! <3

BLADE

Blade er navnet til hamsteren min, tok noen bilder av den i går, før den løp i fra meg. Fikk også frokost på senga i dag, wuhu! (Y) I dag skal jeg være med Kristian og noen andre venner av han ellers sikkert chille. Har også ryddet rommet.

Se så søt! love him!

Hva skal du i dag?
Har du noen dyr?

-AliciaM! <3 

pause

klarer ikke bloggen akkuratt nå, vet ikke når jeg er tilbake, så fort jeg klarer..

FACEBOOK

Får jeg mer enn 100 likes i dag så lager jeg video, med det dere vil! Kan lage sminke og hårvideo, og mer! Opp til dere!

Har også en sånn greie på bloggen, for jeg skal kjøpe meg vimpel, for de som ikke vet det er skal jeg vise bilder under etter på, men jo jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ha, rosa, turkis eller rosa og hvit?

LINK til facebook siden, HER og HER. Si gjerne deres mening om hvilken farge, hadde hjulpet mye!

Skulle også få nytt design, men nei, det funker ikke, drit!

Har du vimpel?
Liker du facebook siden min?
Hvilken vimpel burde jeg kjøpe?

-AliciaM! <3 

 

To tired

Siste dag på jobb var i dag og jeg burde ha lagt meg for 4 timer siden. Tror jeg legger meg nå, vet ikke, kanskje.


Burde jeg satse midtskill?
Hva har du gjort i dag?
Like sen som meg? 

-AliciaM! <3

PS! Får kanskje nytt design snart, som Rolin har laget! Er ganske enkelt noe jeg liker!

Today is going to be a good day, or?

Det er alt det går i, hele uken, hele tiden, og skole, men ja jeg er for sliten til det meste, klarer å dusje, sitte på facebook i 10 min før jeg sovner stille og rolig. Alt tar tid og jeg klarer ikke lage tid til bloggen men skal prøve, kanskje!


Vennen min <3

Hva gjør dere fortiden?
Liker du facebook siden min, får jeg OVER 120 personer som liker den, blir det videoblogg ++ spennende ting!
HER! (innen helga er over som betyr søndag 00:00! 

-AliciaM! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits