september 2009

Positiv?

heij alle sammen!

Nå sitter jeg her og er ikke i så godt humør. Har ikke vert det i det siste heller.

Hva kan jeg gjøre for å være mer positiv?
Vett du om noe som kan hjelpe?

Nye negler og is krem!

Heij Alle sammen!

Jeg vet at hei ikke skrives heij men det er en vane håper dere overlever. Jeg sitter i senga mi, nydusjet med pysj og tykke sokker på som er herlige å ha på. Elsker dem, men de er for store til at jeg kan gå ute med dem. Men men deiligt å gå med inne også. Jeg sitter på msn og prater med Jimmy og Hanne <3 Det er kjempe koselig, også hører jeg på musikk så klart. Det er blitt en selfølge for meg i det siste. Men jeg liker musikk så det så det.

Ja tilbake til overskriften, i dag forsov jeg meg som vanlig, men men, jeg rakk nå akkuratt bussen så det gjorde ingenting. På skolen i dag så hadde vi først en time norsk og en time engelsk. Så hadde vi fire timers prøve i engelsk. Jeg skrev et brev til klassen og hvordan det var på den turen jeg var på. Jeg var selfølgelig i Spania. For dem som lurer på hvorfor det er en selfølge kan vel spørre? Legger det ikke ut på bloggen.

Etter skolen så gjorde jeg lekser siden jeg ikke får internett før klokken er fem, kan jeg nå bruke tiden på noe. Etter leksene tok jeg og fikset neglene mine. Her er hvordan de var før, under og resultatet.
FØR:
p280909154101
UNDER:
p2809091552
RESULTAT:
p2809091623
p280909162301

Dagens outfit:
p2809091305
Topper- bik bok
Dongrie jakke- Gina T.
Tigths- bik bok
p280909131604
SKO xD

Jeg har også vert med Ingrid i dag. Vi tok oss en liten tur til Amanda. Det var kjempe koselig. Vi spiste is og jeg drakk cola. Fy fy skamme seg, neida, det er lov en gang i blandt.
p2809091824
p280909182503
Daimen tilhører Ingrid og den andre meg, husker selfølgelig ikke navnet på den?

Når jeg kom hjem laget jeg sminkevideo som kommer ut i morgen.
Jeg har også sittet her og tatt meg en dusj, men en avslappenede ansiktsmaske.

p280909222601
Ja, øhm, dette var jo et nydelig syn. Jeg har på meg klær, men hadde tubetopp der ;)

Nå skal jeg bare ned og spise litt så må jeg sove, go natt alle sammen!

Q: Hva har du gjort i dag?
    Hva syns du om neglene?
    Liker du is krem?
    Liker du ansiktsmaske?
    Noen som vet hva isen min het?
Header til Jorunn!

Endelig har jeg fått laget headeren din ferdig! Jeg beklager for det tok så lang tid. Men jeg har minnet meg selv på det og fem minutter senere har jeg glemt det. Hehe men du kjenner meg!

Hvis du ikke liker den og vil at jeg skal lage ny gjør jeg det for jeg er ikke så flink ;)
Gla i deg <3
fotomontasjerjorunn

Så var enda en helg over...

Hei alle sammen!

Så var denne helga over også. Tiden går så fort at jeg ikke merker at det har vert helg engang. Men tiden har også gått utrolig seint til tider. Men men fin helg dette. Dette ble et kort innlegg siden jeg skal lalle sengen nå, unskyld dere, jeg skal skjerpe  meg med å blogge okey? :D

Go natt <3
p180909195701

p180909185501

elskerdeg

minaturneJeg tenker på:
SNOP
CHARLOTTE JENTA MI <3
MALIN-THERESE JENTA MI <3
MINA HONNING BIEN MIN! <3

ELSKER DERE <3

Lite innlegg før jeg skal se Veronica Mars!

Jeg er akkuratt kommet hjem fra skolen. Helt grei dag, kunne ikke ha gym da, siden jeg hoster enda kjempe mye, og i dag som vi skulle ha fotball. Ja ja det kommer andre gymtimer. Idag skal heg rydde og vaske rommet mitt. Gjøre lekser, øve til heldagsprøven som er i morgen og naturfagsprøven som er på fredag. Nå skal VM ha begynnt (les overskriften) Så jeg må
jeg løpe inn i stua!
072502
Bilde jeg tok med webcam i dag. Hater håret akkuratt nå, siden etterveskten er dobbelt så stor.

Q: hva skal du i dag?
    hva pleier du og se på tv?
    farget håre og alt gikk galt?
   ser du på veronica mars?

Hvilken farge?

hvilkenfargeblogg


HELP ME!!

Blogging til besvær?

Jeg sitter i senga mi i dag jeg da. Jeg har ikke blogger på en stund føler jeg så her kommer et innlegg. Men grunnen til at jeg blogger er fordi jeg føler jeg får mye ut av det. Det som jeg får ut av det er tilbakemeldingene. Jeg har aldri vert så flink med å skrive og sånt i norsk, sikkert siden det ikke har vert så gøy. Også er det denne gramatikken som jeg ikke forstår bæret av. Det er liksom futurum, seterlativ futurum, objektiv futurum. Første gang jeg hørte futurum minnet det meg om et tre, et furu tre. Vi er jo alle forskjellige, insiden og utsiden. Derfor skriver vi forskjelligt også. Jeg liker veldigt godt og blogge,
det er derfor jeg gjør det. Men det er mange som bare blogger for de kjeder seg. Jeg syns egentlig det er veldig fjortiss og lage en blogg der du bare blogger for du kjeder deg. Om den er bra eller ei, det ødlegger for så mange andre blogger. Jeg får ofte høre at bloggen min er en fjortiss blogg og at jeg bare blogger fordi alle andre gjør det. Men hei våkn opp a' JEG ER IKKE LIKE ALLE ANDRE. Dette lærte jeg meg faktsik i dag. Hvis noen spør om jeg liker noen, sier jeg som regel: Nei, liker ikke gutter jeg. Da kikker de bare rart på meg og tror jeg er lesbisk. IKKE misforstå nå, jeg har ikke noe i mot lesbiske eller homofile, men det er bare det at jeg ikke er det. Det er derfor jeg kommer med den kommentaren. Men alle gutter er jo forskjellige. Det er ikke alle som bare dumper deg etter en uke og to. Det finnes de som er der ute som holder fast ved deg. Sånn er det ved blogger også. Jeg leser en blogg som hetter Marie Johanne, hennes blogg MÅ jeg lese hver dag. Den er jeg rett og slett blitt avhengig. Hun er utrolig flink til og blogge men det er ikke så mange som vet om den. De fleste som blogger vet jo om VOE sin blogg. Hun er en utrolig flink blogger. Etter den måten hun blogger på så får det frem noe et budskap. Etter at jeg begynnte å lese hennes blogg, har jeg prøvd og bli et bedre menneske. Jeg har lært noe. Sånn blogger er de som fortjener lesere. Jeg syns begge bloggene jeg har nevnt fortjener det. Men blogger som bare blir blogget på en gang i månden eller uken, de liker jeg rett og slett ikke.

Dette ble et rart innlegg. Men det er sånn jeg føler det over ganske mange blogger. Det er også et par blogger som jeg leste FØR, som plutselig slutter. Jeg var avhengig av dem, men så sluttet de. Det er helt greit at de ikke vil blogge mer, men jeg syns alikevell det er litt rart. Er det bare meg eller? Jeg liker blogger som er der, og ikke bare er til besvær. Jeg syns det er helt greit at folk prøver seg på å blogge en periode og finner ut at dette ikke er noe for dem. Men hvorfor sletter dere ikke bloggen da? Men nå må jeg komme meg i seng, klokka er mye og jeg skal tidlig opp, som vanligt. Så vi snakkes ;-*


Jeg sitter med denna sangen akkuratt nå.

Q: Hva syns du om "fjortiss" blogger?
    Vet du om noen blogger som er til besvær?
    Likte du sangen?

Slik der min dag ut i morgen:

fdfghujio


hva skal du i morgen?

Kommert hjem!

Jeg vet at det har vert sikkelige uintresange innleg men jeg mener ikke å gjøre det med vilje. Det er bare veldig lite som skjer, jeg er likosm på bømlo og der er vi ute med venner og sånn. Men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder så her kommer de:
p1809091517
Før eg tok bussen!
p1809091855
Outfit til bursdagen til Trine!
Cardigan-h&m
Topp-gina tricot
Tigths-cubus
Sko-skoringen/converese
p180909185501
Charlotte sit outfit for Trine sitt selskp!
p1809091949
Dette spiste jeg!
p180909195701
SNOP!!
p1809091958
Kèki!
p1809092031
p180909203101
p180909203102
p1809092032
se på tven xDGod morgen!

God mogen!

Jeg sitter nå på en stol og blogger. Jeg sitter vanligvis i sofaen eller senga, men jeg er på besøk, og da sitter jeg på en stol. Det er veldig uvant og sitte på stoler egentlig. Jeg gjør jo det i klasserommet da, men det er noe annet, for da MÅ jeg sitter i ro, noe som er ganske vanskelig til tider. Men det er jo bare meg som ikke klarer sånt. Nå har Charlotte brukt en halv time på å kle seg. Jeg brukte to minutter, jeg pleie å bruke ti men, jeg viste hva jeg skulle ha på meg.

I dag skal vi til Svortland og være med folk. Det blir nok kos, håper jeg får møte noen jeg ikke har sett på lenge. Det er altid gøy. Hver gang jeg er her er vi på Svortland hver lørdag. Men i dag måtte jeg ikke stå opp halv 8, men halv 12, jett om jeg var gla da. Men vi la oss ganske seint også da. I halv fem tiden, og jeg som sa til henne at vi ikke måtte bli så sene, for jeg skal klare og leve etter på. Men sent ble det uansett. Men det var kos da. For som jeg skrev i går var vi med Idar, han minner meg som om en jeg gikk i klasse med for lenge siden. Han er kjempe koselig. Jeg møtte han også forgje gang jeg var på Svortland, altså forgje helg. Det er altid gøy å bli kjent med nye mennesker. Men nå må jeg stelle meg og spise siden vi drar snart, snakkes bloggen ;-*
p240709113304
Meg for en stund siden.
sg104779
Jeg er gla i kosebamser! <3

Q: Hva skal du i dag?
Q: Liker du kosebamser?
Q.Hvor pleier du å sitter/ligge når du blogger?

Hei alle sammen!

Jeg hadde rett og slett ikke en bedre overskrift? Vel det er ikke min feil. Ja jeg vet det ikke har vert verdens beste blogging i det siste, men jeg har vert syk eller er syk, og da klarer jeg ikke alverdens. Men her sitter jeg, og skal hvist utenfor, poser det etter på. Nå var vi tilbake, vi var ute i fem minutter eller noe, så mye vits med å ta på skona da. Btw jeg har fått meg nye sko, det ble converse, men neste gang blir det nok uggs. Ja nå for tiden er jeg enda syk, men nå har jeg fått medisiner for det og da kan jeg gå på skolen igen. yay liksom. Nå sitter jeg her og ler og ler så begynner idar og le og så charlotte også hahha. Det er ganske morsomt. Men men sånn er det med rare venner. Men jeg er gla i dere da.

Dagene mine har ikke gått til så mye, så jeg har egentlig ikke så mye og si. Utenom at i dag var jeg i Selslkap til Trine. Hun har bursdag i dag, Hurra for Trine!!! <3

Jeg er trøtt, så gidder ikke blogge mer i dag, prøver med innlegg i morgen, men skal til Idar om kvelden og på dagen er jeg som regel opptatt. Prøver på opptaterdinger på slutten av helga eller noe!
image0008
Random bilde!


Blogges ;-*

Sliten nå, sengen roper bare: Alicia alicia, kom og sov!

He he jeg må le litt når jeg ser overskriften. Men jeg er sykt sliten, og er lei av å rydde, vaske og rydde enda mer.
I dag har jeg blogget utrolig mange unødvendige innlegg, beklager så utrolig mye for det, men jeg har også kjeda meg.
Jeg liker ikke å være syk, vi får se om jeg skal på skolen i morgen, men jeg MÅ til legen, for jeg har nå vert syk i tre uker og fem dager. Det er snart en måned. I tillegg har jeg vert på skolen, gjett om det er hardt da.
Men jeg har ikke hat feber og derfor ikke svineinfluensa, så jeg håper vi kommer oss til legen med meg. Pappa kommer snart hjem, men jeg klarer ikke å sitte opp til han kommer. Vent, der fikk jeg melding. (...)
Awwweee for en søt melding, den var fra bestevenine mi Malin-Therese, eller som jeg sier MT.
Jenta mi jeg savner deg og, skal få tid til deg så fort som bare det! Jeg elsker deg og, men akkuratt nå får du ikke kysse meg på kinne for der er det mel, og det er ikke så gøy og smake på. Tihi, jeg savner deg og, det er alt for lenge siden sist! Kom til meg og sov hos meg!! Jeg elsker deg! <3
elskerdeg

Jeg og jenta mi! <3 som jeg savneer deg og håre mitt!! <33

Ja tilbake til det jeg egentlig skrev om og det var.. jo at jeg skal sove nå, for jeg er trøtt. Natti da bloggen!

Spørsmål til dere :-D

Er det sånn at alle rydder i skapene sinde for tiden?
På nesten alle blogger jeg er på så har de fleste gjort det!
Men men kan du svare meg? :-D

Prosjekt prinsesse!

Er det noen som har sett den?
Er den bra?
Jeg har så utrolig lyst å se den!!
31725ba4e1424a79ab56280b9ac377ca

Syk = pleie

Jeg er syk, noe som ikke er noe gøy. Men alt har jo sine fordeler.
Så her sitter jeg med ansiktsmaske og drikker juice. Det kommer til og bli sykt deillig etterpå.
Få helt ren og fin hud. Jeg har jo ikke så urenhud egentlig da, får aldri kviser eller noe.
Men jeg elsker og ta ansiktsmaske.
Men men ja, jeg har ikke så mye å si egentlig. Så vi snakkes!

Detter bruker jeg for å rense huden min:
e3cc437b31

Den tar jeg først på for å få vekk all sminken, selv om du har brukt sminkefjerner, så er det ikke altid 100% sikker på at alt er borte. Men denne her kan du kjenne at faktsik går inn i huden og renser den. Det er deiligt, og den er ikke så dyr den koster 49.- kr eller noe lignende, og den holder ganske lenge!

Etter det tar jeg kansje ansiktsmaske siden det er så deilig, da bruker jeg:
garnierpure3in1170

Den er rett og slett unik. Anbefales!!

Etter på tror jeg at jeg skal ta på den øverste igen, for å få all ansiktsmaksa vekk og for da blir huden ekstra myk!

Vi blogges a'!

-AliciaM. <3

Milla's konkuranse!

Jeg sitter nå og er innom ert par blogger, leser og kommentarer. Så kommer jeg over Milla sin blogg der hun har en konkuranse.
Så tenkte jeg at jeg kunne jo like gjerne være med. I konkuransen kan du vinne et gavekort fra nettsalongen på 500 kroner.
Det er en utrloig fin premie! Hvis jeg vinner så hadde jeg blitt utrloig gla!

Nettsalongen er en nettbutikk som selger hovedsakelig hair extension.
Nettsalongen selger nailhair (keratinhår), easy loop (microring hår), skinweft (tape metoden) og clip in sett.
Håret er i beste kvalitet, 100% human remy hår. Akkurat nå er superpriser på alle typene.
image481

Detter er clip-on extension, du ser hvor ekte det ser ut. Så stikk innom konkuransen til Milla og Nettsalongen.
Ha en fin dag ;)

Jeg vil ha disse skona!

Jeg vil ha nye sko, eller jeg skal få nye sko siden det er hull i mine. Men hvist jeg får velge helt selv vil je ha:
uggsboots
Uggs :-D
Det sikkert helt ut, men jeg syns det er så stili, men er det noen som vet om de er tunge å gå med?

Også SKAL/VIL jeg ha:
converseblack2Converse!!! Det er elsk å gå med!!

Hva syns du?

Liker du sko?


Standar overskrift?

Det sto aller først God morgen, men jeg endret det for at det ikke skulle være så standar.Det er så standar overskrift om morgenen, det er god morgen, god dag, god ettermiddag og god natt. Kansje jeg må få meg bedre overskrifter? Enn å ha de samme gamle kjedelige. For jeg merker det selv når jeg ser folk har blogget så står det god morgen eller noen av de andre. Det vriker ikke like intresangt som for eksempel: Dette er helt utrolig. Men det jeg ikke liker er når noen tar og later som om noe er utrolig. For de gjør det bare for mer lesere.

De skriver for eksempel: overskrift: "dette er helt utrolig"
innlegg: Nei det er egentlig ikke det, det som skjedde i dag var at jeg kom på skolen, det regna så jeg var våt.

Jeg syns ikke det er gøy med sånne!
Oi nå klarte jeg å skrive et helt avsnitt om standar overskrifter.

Men i dag tildli, eller for tjue minutter siden, sto jeg opp. Jeg gadd ikke rette håre, selv om jeg burde, for nå sitter jeg her med en av de verste dultene du noen gang har sett. Men men, jeg tror jeg bare gjør det når jeg komme hjem, siden skolen i dag går i kunst og håndtverk, rle, norsk og spansk. Og i morgen så drar halve klassen på vidergående. Jaja her satt jeg da, skal ikke før om to-tre uker. Men men nå må jeg få på meg klær, og lage meg mat så vi snakkes! ;-*
alicialeorpard
Jeg savner det lange håret mitt! :/-AliciaM.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Jeg beklager så utrligt mye for dette med spørsmålsrunden. Jeg har ikke hat tid!
Der for skal jeg ta det nå ;-D

Murphy!
Hva er din mentale alder? :D
- Jeg tok en test og der var jeg 18, men i hode er jeg fire fem troe jeg.


Othea


hvor gammel var du da du farget håret for første gang?
- Jeg var fire-fem, mamma farge det for det skulle bli hvit.
hvor mange lesere har du hver dag?
-Det vet jeg ikke, men et par.
leser du bloggen min?
-sometimes
hvem fikk ditt første kyss?
- Tor-Martin
har du noen gang vært orntelig forelska?
- Jepp


Karla 10hi

er du glad i meg? :D
-Ja lille venn jeg er veldig gla i deg!
Hvor tok du din første piercing, og hvor gammel var du? :)
-Jeg var 14 år og tok i høyre underleppe.
Hva er snittet ditt på skolen ? :)
-Jeg huske ikke hva det var nå, men til jul i fjor var det 3.8

 


Helenelervikk.blogg.no

e du glad i meg ?
-Jeg er gla i deg også!
kor kjøpe du sminkå di?
-Akkuratt nå bruker jeg kun maxfactor og spania sminke, så den får du på h&m og i spania.
kor kjøpe du klernå dine?
-Der jeg finner kule klær, rett og slett overalt!
kosen vil du at vennen dine ska se ut?
-Det har ingening å sei, så lenge vi liker hverandre.
ka e det fusta du ser på, når det jeller folk?
-Håre, vet ikke hvorfor, hvis du mener ser på dem som å se på xD
bryr du deg om utsene eller indre når det gjelder gutter?
-Begge deler telle, men insiden aller mest!

Helen:'D

1) kem e han mannen i bakgunnen på bilde som stirre sånn? O.o xD
- Det vet jeg faktisk ikke hvem er.
2) Koffer e du så søt? :'D
-Jeg er ikke søt, men tusen takk!
hahahahahahxD

Tanya Madeleine (=

1. Har du piercing ? i så fall kor ?
-Jeg har akkuratt fått snakebite, også hadde jeg i navlen, skal ta igen!
2. E du gla i meg ? (AA)
-Ja det er jeg.
3. Har du mangen venner ? (A)
-Ja, jeg tror hvertfall det!
4. Har du type, eller noe på gang ?
-Jeg har verken type eller noe på gang ;)
5. Hva frukt liker du best ?
-Eple og banan!
6. Hva ser du mest på når du ser på tv ?
-For tiden ser jeg lite på tv, så jeg husker ikke.
7. Bruker du dop ? :o
-Nei, heldigvis.
8. Hva musikk hører du mest på ?
-Aly slags, har noen yndlingsband, men det er humøret og være som kommer an på musikken.
9. røyker du ? :o
-Nei.
10. Hav er yndlings sangen din ?
-Akkuratt nå: simple plan - untidel.
11. Er du en fjortiss ?
-Håper ikke det!
12. Hvor mangen posent like du deg selv ?
-Jeg liker meg for den jeg er, men jeg kan altids forandre meg til et bedre menneske. Så 70?
13. Hva er yndlings fargen din ?
-Svart og rosa!
14. Hvorfor farget du håret ditt rosa ? <3
-Jeg var lei av å ha lilla, grått og blondt, så ville jeg gjøre noe anderledes, også liker jeg rosa!
15. Hva dette nok spørsmål ? (A)
-Jada vennen!
Gla i deg vennen <33

Sandra M.

hvilken farge på håret er du mest fornøyd med?
-Da jeg hadde svartlig, og nå når jeg har rosa! Og blondt!


Ingvild :3

Hvor kjøpte du den jakken du har på deg på bildet?
Den leopard tingen? x]
- H&M

Hvilken nettside kjøpte du den rosahårfagen fra?
- Det huske jeg ikke
Hva betyr mest for deg ?
-Venner og famile og så mye mye mer!
Er du flink på skolen? (H)
-Jeg er ikke mønster elev om du lurte ;)


Rachel


er du glad i meg ? (A)
-Ja det er jeg.

Elinevo

kor kjøpe du rosa hår farge ? :)
-Jeg husker ikke ><
kor mongen gonger har du farga håre?
- 37
kas farge like du besst på deg sjøl :- D
-helt svart og helt rosa og blondt!

Pia (A)

Kor gammal va du då u begynte me ''punkerstilen '' ? :D
-Jeg har ikke punkerstil, men skjønner hva du mener, jeg begynte i 8.ende, når jeg bodde i Spania ;)


Kirsten n_n

1. Liker du og tegne?
-Ja gjør du?
2. Hva gleder du deg mest til når du blir eldre?
-Gleder meg til jeg blir 16 for då kan jeg få moped! :D
3. Drømme reise mål?
- USA og Mamma!
3. 4 ting du skulle ha gjort viss du blei millionær ?
- Jeg kunne ikke ha gjort fire ting for alt jeg ville ha gjort var å ha det gøy!


Anonym :-)


har du noen gang tenkt å skifte til normal stil?
-Nå ble jeg nesten litt fornærma. Jeg har ingen spesiel stil. Jeg går i det jeg liker, så jeg komme ALDRI i mitt liv til å gå "tilbake" til normal stil. For jeg har normal stil, bare med en vri. :)
kan du svare på alle spørsmålene på videoblogg?
-Jeg hadde tenkt til det, men da må dere vente til jeg kan snakke uten å hoste og snufse hvert femte sekund!
har du hatt kjæreste før?
-Ja.
drikke, røyke, snuse du?
-Nei.

Kamilla

1.Har du noensinne smakt sushi?
-vis du har smakt d, likte du d?
-Aldri smakt det, men har utrolig lyst!
2.Ka e yndlingssangen din i dag?
- Det er vel love addict. Husker ikke bandetxD
3.Kor mye penger broke du på kler+hår+sminka i ukå?
-100.-?
4.Ka hadde du gjort vis du va den siste personen på planeten? ^^
-Vært redd og sansynligvis drept meg sjøl! :-D
ÅÅÅÅÅÅÅ! Kossen får du sånn " make me smile<3" på den knappen der nere?
-Med sånn kode ting, husker vertfall ikke! xD
 

Bare for å bli fedig med det...

Så har jeg utrolig mye lekser, som jeg nå må desverre gjøre, blir kansje kansje blogging senser med det er grunnen til lite blogging!

Dette hadde jeg på meg i dag!

bloggdagelns

Hva syns du?

Nei nei nei

Jeg som hadde tenkt å lage et fint innlegg med bilder og sånt, men får jeg tid til det nå? Jeg ser på klokka den er kvart over syv, jeg skal gå om et kvarter, og sekken er ikke pakket, skolematen er ikke ferdig, kun jeg som er klar. Så jeg vett ikke hva jeg sitter her for. Snakkes ;*
pictures1- AliciaM.

Hva skjer i kveld?

Hei alle sammen!

Jeg sitter her og har nesten akkuratt tatt av ansiktsmaska, jett om det var deilig. Jaja men over til en annen sak.
I kveld skal jeg i selskap til Johanne, eller hun som sitter vesiden av meg nå. Jeg ska gå med den nye kjolen min, kommer sansynligvis bilde av den. Ja så det er vel planen, å ha det utrolig gøy og kosleig!
pictures2jHVA SKAL DU I KVELD?
TELL ME!!

Endelig er jeg kommet til Bømlo!

Nå sitter jeg her med ansiktsmaske på og skal blogge. Jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste men det er fordi jeg har det så sinsykt travelt etter at skolen begynnte. Det er ikke altid leksene som tar min tid, det er som regel venner.
Jeg må ha min daglige dose venner, eller så blir det så kjedelig. Noen dager er det nok med å bare se noen av dem på skolen, mens andre dager må jeg bare se dem enda mer. Hvertfall etter at jeg hadde vert syk, da måtte jeg være med dem. Men men venner er bra og ha.

Ja jeg er på Bømlo nå hos Johanne. Det er en av mine bestevenner. Hun har snart bursdag og hun skal feire den denne helgen. Det er egentligt grunnen til at jeg kom. Jeg liker jo å bare komme på besøk, men denne helga har jeg blirr invitert i hennes bursdag, Steffen sin bursdag og pysjamasparty. Alle tre tingene var på samme dag, altså idag. Så da velgte jeg og dra hit. Men det betyr ikke at jeg ikke liker de andre mindre, nei nei, men den som spør i godt tid er som regel den jeg velger.

Jeg var med Ingrid og vi hadde det kjempe gøy. Dette var noen dager siden da, men vi hoppet og danset og koste meg sikkelig. Det var drit gøy. Ja har egentlig ikke så masse å si, for det skjedde så utrolig mye gøy!

Men men her er et bilde av dagens outfit:
pictures1

T-skjorte-vetikke men jeg elsker den!
Cardigan-h&m
Thiths-cubus
Sko-Converse

Go natt alle søte små!

Ja jeg er som sagt nesten frisk og veldig lei av å sitte hjemme, så jeg skal på skolen, ha gym og kose meg sikkelug! Det mener jeg faktsik, for det skal blir deiligt å se bestevennina si som jen snart ikke har sett på to hele uker. Ja ja men for å ikke bli så sen legger jeg meg natti! :-*

Det brenner så bare det!

Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem, ikke hjem hjem men til Spannetoppen. Jeg har gått fra oasen og opp til Spannetoppen med en trillekoffert og en veske, som veide skolesekken full av bøker og gymtøy, bare ti ganger mer. Og det skal jeg si deg er tungt.Når jeg gikk kjente jeg at jeg nesten kolapsa. Så mye brant det i leggene mine, og hele meg nesten. Så nå slapper jeg av, men det blir ikke lenge, for jeg må rydde opp kaoset på rommet. Jeg reiste fra det når det var på det verste, og det blir bare verre og verre. Jeg legger IKKE ut bilde av det siden det er gale skal jeg si deg. Nå jeg kom inn så tråkker jeg i en haug med klær. Så spender jeg vekk sko og vesker og gud vet hva. Men hvist jeg rydder fort nå og vasker eller noe, så kan jeg øve på prøve og se litt på tv senere og det blir deiligt. Pluss at jeg må legge meg tidelig i dag siden jeg skal på skolen. Jeg har jo vært syk, er enda litt men jeg SKAL på skolen. Savner folka, pluss at jeg skal være med Robert i morgen og da må jeg på skolen. Så da får jeg sette i gang! ;)

Rydde musikken i dag er mamma mia cden. Da får jeg liksom litt extra energi.
skom
Rommet mitt ser verre ut en alle disse folka å skummet! Du kan ver tenke deh hvor mye rot det er?

Er du en rotekopp?
Er det langt fra deg og til busstoppet?
Pleier du ha mye med deg?

Syk!

Jeg er blitt syk, jeg har vert det lenge men bare ignorert det siden jeg hadde rett og slett ikke tid til å bli syk. Men i forgårs da klarte jeg ikke mer og kolapset nermest sammen. Så jeg tok bussen til karmøy og her sitter jeg. Jeg har ikke svineinfluensa da heldigvis, men klarer ikke gå på skolen, jeg vil på skolen da. Det er det som er problemet. Men vi får se etter at Amanda har laget middag til meg om jeg er noe bedre, så skal jeg øve litt til prøven vi har på onsdag. Så jeg får mase litt mer på henne så se på tv så øve så jeg ikke stryker. Vi blogges.

(PS; Svarene på spørsmålsrunden komme i løpet av uken, lager sansynligvis videoblogg^^)
så vet dere det!
konf
Bilde er fra konfirmasjonsdagen! Meg, Malena og Vilde <3

Go Morgen Alle Sammen!

I natt har jeg jo sovet hos Sandra kjære, det var kjempe gøy! I natt lå vi og snakket helt til klokka var fire. Vi snakket om alt og ingenting. Men vi hadde pauser siden jeg fikk hosteanfall hele tiden. Det var sikkeligt plagsomt, men men, jeg overlevde den natt også. Vi sto opp i 11-12 tida og spiste. Etter det så vi litt på familien griffin og Bruce den almektige. Det var jo koseligt da.

Men tilbake til at jeg hoster så mye. Noen tror jeg har fått svineinfluensa, men nei det har jeg ikke tid til. Jeg skal til bømlo i helgen uansett hva. Men jeg har nesten ver inne siden fredag så da teller jo det, hvis det er det jeg har da. Og da er det bare til neste fredag igen og jeg vil bare bli frisk nå. Følte dette bilde passet akkuratt nå:
svinedd
Sara har tegnet det!
Besøk henne på nettby: supipus!
Hun er kjempe flink til og tegne! <3

SPØRSMÅLSRUNDE!

Spørsmålsrunde :D
siden det er gøy liksom!
Spør meg og alt du vil elsker spørsmål :D
p0409091827
Jani tok bildet når jeg ikke var klar :O men men :D <3

Tusen takk Maria! <3

xxinja
tusen takk Maria, du er kjempe flink til å tegne!

Jeg er gla jeg begynte å snakke til deg du er så koselig å snakke med, føler jeg har kjent deg lenge! gla i deg :-D <3Sover over hos Sandra denne helgen!

Hei og hopp alle sammen!

Denne helgen (eller lørdag til søndag) sover jeg over hos Sandra. Dette er er en kjempe god veninne av meg som jeg har kjent i mange år. Hun flyttet til Sandes for to år siden. Så jeg har ikke sett henne på lenge. Men vi har jo møttes i Haugesund, og jeg har sovet eller hun har sovet hos meg for et eller to år siden. Faren hennes bor i Haugesund skjønner dere. Så i dag fikk jeg endeligt vert med henne igjen. Vi sitter i faren sin leilighet og Sandra spiller guitar hero. Jeg spiller også innimellom.

I dag har dagen bestått av å bli vekt klokka 11 når jeg hadde planer om å sove til.. ja veldig lenger vertfall. Så kledde jeg meg og sminket meg. Tok bussen til amanda, siden jeg var for lat til og sykle i dag. Noe jeg ellers gjør om jeg skal til amanda. Der møtte jeg først søstra mi og Maria. Amada(søstra mi) skulle ha penger, og Maria som jeg fikk låne piercing av. Siden i går så klarte jeg og miste den ene spissen(kulen) på min. Og da klarer jeg nesten ikke gå med den siden den hele tiden detter ut. Så jeg er veldig takk nemlig Maria, Tusen Takk! Etter at jeg hadde møtt dem møtte jeg Sandra, hun kjøpte seg smothie, så gikk vi litt rundt om kring og bare pratet. Vi gikk inn på obs siden jeg absolut skulle ha donut. Men det er godt for den som lurte. Hehe. Etter det gikk vi til meg siden jeg måtte hente tingene mine siden jeg skulle jo sove her. Vi ble hentet av den kule faren til Sandra. Så kjørte vi litt bil og pratet. Vi var også på besøk hos den hyggelige og kule bestemoren til Sandra. Jeg likte henne. Yatzy var filmen vi leide i dag. Jeg har lest boka til den, var den lik? ikke i det hele tatt. Har aldri vert så skuffet. De glemte jo alt, alt sier jeg deg. Det som var spennende i boka og gøy og lese var ikke med. Det var så utrolig irriterende. Men men sånn er jo det. Så lagde vi oss mat og og så på familien griffin. brb jeg skal spille guitar hero. Jeg eier i det asså, nei da det gjør jeg ikke, men det var gøy på trommene da. Ja ellers har vi snakket og hatt det gøy. Slenger med bilden fra i dag jeg! ;)
p0509091248
Sånn ser jeg ut om morgenen, hadde jo sjedd.
p0509091900
p050909190001
p050909190002
Vi fant fluesopp :D
p050909190003
Sandra pena <3
p050909190004
off, jaja ingen er perfekte!
p0509091901
haha vi er kule da (H)
p050909190101
Det var bare litt sånn ja pent!
p0509091941
noe jeg fikk av øystein(faren til Sandra) det var faktisk godt!p0509091959
Maten Sandra laga til meg, det var kjempe godt!
p0509092106
Smoothie og redbull, god kominasjon!
p050909210601
Den gode smoothien! mm ;)
p0509092222
Sikkeligt konsa men selfølgeligt begynner jeg å le. haha xD


Åsså i dag skifta jeg ut skilpadde piercingen min. Den var stygg og ødelagt så jeg fiksa channel-piercingen og satt den i.
p050909120201
Hva syns du? :)

Hva skal du i helga?
Hva har du gjort i helga?
Skjedd noe lignende med å bli vekt?
Hva har du gjort i dag?

TELL ME
Sandra, hva sa du?

Go morgen alle sammen!

Jeg hadde store stor planer om å sove lenge i dag jeg. Men tror dere mine store planer fikk ta plass i denne lille verden? nei, siden Sandra ringte meg klokka 10:49 i dag og det er tidlig for meg ><
Så hun sa etteleranet om at jeg skulle til henne og vi skulle til Amanda Senteret eller noe. Så jeg tenkte at jeg skulle stelle meg for å så komme meg avgårde, eller først ringe henne da. Lager kansje videoblogg om hvordan jeg steller håre mitt bare for gøy, men jeg kommer ikke til å snakke på den siden jeg ikke har stemme :D
men da må jeg løpe og stelle meg vi snakkes :D< 3
vovver
Gammelt bilde, fantastisk minne med jenta Malena <3

Happy together!

Skolen er ikke den samme lenger uten den lille blonde jenta også kjendt som Malena. Hun er nå i Tyrkia, så slem er hun men men, da er jeg med dem andre. Skolen er forsatt kjedelig, men det gjør meg ikke så mye for jeg har ikke annet og ta med til nå som det regner hver bidige dag. Da kan jeg vel sitte inne og lære om katolokenes hverdag og om stortingsvalget, som jeg egentlig ikke bryr meg så mye om. Men men, det jeg har funnet ut er at det å være aktiv og høre etter er mye gøyere en å sitter der å tenke på noe annet, så det var nok et av dagens tips. Det andre er ikke drikete et tips da. Men jeg sykler i syv min til bussen og syv ++ hjem igen, klapp klapp for meg. Det så ulikt meg å sykle en plass, for jeg er jenta som altid tar buss, men det er vel mest pga at håre ikke skal bli ødlegat. Men hei! det gjør det uansett i dette været, så moten for de neste ukene er hestehale og dult eller noe lignende.

I dag gikk jeg for flette på skolen, eller som jeg kaller det: nett-stått-opp-svies. Siden jeg sover med flette hvis jeg har extensionet i, og hvis ikke sover jeg med dult. Det er kjempe deiligt og sove uten hår i nakken. Ja også i dag har jeg gjort lekser, enedlig ferdig med ny-norsken. Etter det tok jeg meg en dusj og så sykla jeg til Amanda senetert og møtte Karla. En kjempe god venine av meg.  Jeg skal ikke bli så sen i seng i dag, siden jeg er lei av å være trøtt. Så skal bare pakke sekken og gym baggen, legge frem klær og gå på bade, snakke med pappa ok sove tror jeg. Men da får jeg vel auslutte innlegge da, blogges ;*
bilde 3
Gammelt bilde bare sånn at du vet det, men jeg liker det.
Jo også skal jeg lakke neglene :)

Hva har du gjort i dag?
Noe du gjør før du legger deg?

Nye venner, gamle Alicia

I går så gjorde jeg ganske masse lekser, i og med at jeg ikke har internett før fem. Men men sånn er nå det. Så i seks tiden tok jeg turen til Amanda. Det tok meg 6 min og sykle bort. Der møtte jeg Jone og Espen som avtalt. De kjøpte seg is, det var jo derfor de var der også da såe. Så gikk vi til Mammamia er jeg kjøpte den gode milkshaken deres.

p3108091838
Jone til venstre og Espen til høyre. Fikk ikke tatt bilde av dem forfa så her er et bakfra! gla i dere <3

Etter en stund med kikking og snakking møtte vi på dennne jenta her:
p310809192506
Hun i den fargerike genseren. Jeg har savnet deg sånn gm <3
Jeg møtte også Kenny med henne. Han her:
p310809192502
Etter at jeg, Jone og Espen hadde gått igen da så møtte vi på de igen, men denne gangen slo vi av en prat. Eller jeg slo av en prat med dem.
p310809192504
Rebbeka/Rebeca? <3
p310809192502
Kenny : D <3
p310809192506
Gm og Anna <3

Men men nå må jeg få i meg litt frokost og komme meg til skolen, så vi snakkes;)

Hva gjorde du i går?
Hva skal du i dag?Sikkeligt intressant..

Nei, det er det som er problemet, det skjer aldri no intressant lenger. Det er det samme dag inn og dag ut, jeg vil at noe spennende skal skje. Jeg vil ha det gøy rett og slett. Ting begynner bare å bli kjedligere og kjedligere. Jeg gleder meg allerede til helga, hallo det er tirsdag, okei det var mandag da jeg begynnte på dette, men blogg.no klikker hele tiden. Det er jo spenenede da!
p290409174201

Hva skal du i helga?

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits