august 2015

What year is it?

ENDELIG! I går fant jeg endelig paperblanks sin kalender, litt mindre format men akkurat den jeg skulle ha. Har allerede skrevet masse i den og den kommer til å bli med overalt, slik at jeg ikke glemmer en avtale. De er så utrolig fine, litt dyre men i og med at de varer i 18 måneder i forhold til en vanlig som bare varer 12 måneder er det ikke så dyrt! 

Ellers har jeg tilbringet dagen i sentrum med Katja, tenk at det nesten var 30 grader. Vi gikk å kikket litt, drakk en iskaffe og handlet inn litt nødvendige saker. I morgen er det fadderkurs, etterfalt av å lage ferdig blåbærmuffinsene før vi får folk over. Håper været holder seg like fint, for dette er rett og slett fantastisk!

Her er den gamle og den nye, valgte samme design i år også fordi det er så nydelig!

Har du en kalender, i så fall hvilken?
Hva er viktigst med en kalender?
Skriver du kun eller fester små minner i den?

- Alicia M! <3

Blueberries

Siden april har det skjedd mye, jeg ble ferdig med andre året av bacheloren min, reiste en tur til spania, PALMESUS og flyttet inn i ny leilighet i Kristiansand. Nå har jeg endelig kommet meg i orden, og følte på det å blogge litt. Jeg bor med 2 venninner fra klassen, en kompis og hunden Shakira, det er veldig koselig og er forelsket i leiligheten vår. 

De siste dagene har jeg ikke gjort noe særlig, hele la familia var på blåbærtur i går. Dette var utrolig koselig og vi fant masse blåbær og litt bringebær. Neste uke er det studiestart, hvor jeg skal være fadder med de to venninnene jeg bor med. Gleder meg kjempe masse, selv om det kommer til å bli en hektisk uke. 

Hva har du gjort så langt i sommer?
Skal du studere til høsten?
Noe speiellt dere vil jeg skal blogge om?

- Alicia M! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits