august 2012

Lalala

Hellu, jeg er trøtt og sliten og har ikke mobil. FML! Håper den er i resepsjonen på skolen, ellers er jeg seriøst død! Lala ellers koser jeg meg på skolen og blabla. Her er et fint bilde av meg dere har sett tusen ganger:

Hva skal dere i dag?
Ny eller samme skole?

- AliciaM! <3  

Døgnrytmen

God morgen fra min side, lurer på hvordan jeg skal få til døgnrytmen min igjen. Har prøvd å prøvd, men klarer aldri å legge meg og til slutt klarer jeg aldri å stå opp. Syns det er sikkelig drit, men skal prøve i helgen å legge meg super tidelig for å så stå opp i 8-9 tiden. Off forferdelig. Men må nesten gjøre det siden skolen begynner på mandag og slik at jeg ikke blir utslitt allerede første uka. Hvis jeg legger meg i 11 tiden og står opp rundt 8-9 får jeg fra 9-10 timer søvn, og det betyr at jeg får fra 7-8 når skolen begynner som burde være nok.

Har dere noen tips til å få i gang døgnrytmen? Need help asap!


- AliciaM! <3

Dagens innkjøp 13.08.12Er så trøtt så gidder ikke skrive hvor ditt og datt og priser og slikt men de fleste tingene er fra CuBus, Gina Tricot, H&M, Søstrene Grene og Make Up Store! Nå skal jeg rydde litt på rommet mitt slik at jeg fåt plass til alt fra spania, og JA de innkjøpene kommer etter alle bildene er lagt ut! Håper det forstår! Hvis dere ser den svarte buksen over, joda, kjøpte 5 jeg.. Skulle egentlig kjøpe en for samme pris som fem men vil heller ha fem av verdens beste bukser. Disse er fra cubus.

God natt alle som er våkne, ønsk meg lykke til med rydding av rom!
Shoppet i det siste?
Skolesaker eller skoleklær? Andre ting? 
Brukte også alt for mye penger men fikk mye bra for dem, bedre enn to bukser og en topp liksom!

- AliciaM! <3 

#2 Bilder fra Spania


Dette er bilder fra den ene dagen på isbaren, Algar og Guadelest.

- AliciaM! <3

#1 Bilder fra SpaniaSøte meg! 

Nå er det legge tid, for skal tidelig opp i morgen for å få med meg litt av sildajazzen, skal huske kamera!

- AliciaM! <3

Sliten.

Har vært våken siden 9 onsdags morgen til nå, er utrolig sliten. På denne tiden har jeg vert på stranden, med bassenget, snakket med folk, spist god mat og kost meg. Har også brukt denne tiden på å reise fra spania, vert på flyplassen, kjørt i bil, spist taco, vært med Ida, Trine og Kristin (moren til Trine/søsteren) og vært å sett på haugesund by, drukket kaffi, sildajazzen, big bite, sett film og chillet. Både kos og slit. Men allerede er jeg så og si fullbooket ut helgen. I morgen er det middag hos besteforeldrene mine, før jeg skal være med to av jentene mine. Gleder meg! Så skjer det kanskje mer, men husker ikke helt enda, trøtt. Nå skal jeg legge meg så snakkes vi! Kommer bilder fra Spania, men kommer ikke til å blogge så mye om det. Hvis dere vil kan jeg legge ut innkjøp.

Eneste bilde jeg gadd å finne nå, skjønner meg ikke på dataen, fordi alt er her, men det skulle ha vært slettet, stress!

Vil du se innkjøpene?
Hva gjør du på fortiden?

- AliciaM! <3

PS!!! Skal bli flinkere å blogge, men må finne ut av dataen og slikt, og huske å ta bilder siden jeg har batterier!! 

It´s a small worldHei  Nå sitter jeg og slapper av før vi skal dra ut for å spise nederlandske pannekaker på it´s a small world. Har ligget og solt meg noen timer i dag, og er nettopp ferdig med å smøre meg inn i aftersun. Tidligere var jeg på marked sammen med Inger og Anna og handlet et par ting. Vi skulle egentlig møte Alicia og Kristin, men de kom aldri, og jeg fikk vite senere at de hadde forsovet seg eller noe.

-Vickie Helene

 

Vickie blogger

Hei dere! Nå har jeg fått tak i passordet til Alicia sin blogg slik at jeg av og til kan skrive litt for henne. Om dere ikke vet det ennå, så er både jeg og Alicia på ferie i Spania nå. Grunnen til at hun ikke kan blogge selv er at hun har veldig dårlig internett tilgang der hvor hun bor.

Min egen blogg kan dere besøke >HER< dersom dere er interesserte i det ;))))


Meg i dag, like før vi dro til stranden


Herlige Alicia! Bildet er tatt fra >bloggen til Kristin<

Nå skal vi snart dra ut for å spise, så vi snakkes ^__^
Håper dere får en fin kveld!

-Vickie Helene 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits