august 2009

Cathrine <3

Nå er jeg hos Cathrine, med henne, Svanberg, Hein Andre og John-regnor. Vi har vert på basemeant, det var kjempe gøy, siden det var så kjekke folk der. Alle sier det er lame, men det var faktisk gøy. Men det er vel fordi jeg elsker å prate med nye folk og rett og slett bare ha det gøy. Jeg nådde faktik skolen i dag, det var sikkeligt sjokk til og være meg siden jeg har forsovet meg nesten hver eneste dag. Men men dagen i dag har vert litt kjip, men jeg gidder ikke sitte her og fortelle dere om hele privat livet mitt. Men hadde jeg ikke hatt Cathrine så hadde jeg ikke vert så langt i livet. Det er fordi hun klarer og hjelpe meg med ting. Men men nå gidder jeg ikke være mer usosial så vi snakkes. <3
gh

picture

143531
Tusen takk til dere ja ehm nai!

Forestil deg dette: Du sitter i den første timen kald og vpt siden det pøs regna ute når du gikk til bussen. Du hoster og hoster føler deg ikke noe bra i det hele tatt. Så sier du til noen at du er syk, og de roper ut:

*KOM DEG VEKK FRA MEG, DU HAR SVINEINFLUENSA*

alle snur seg mot deg, det skal jeg si deg er virkelig flaut, men nei jeg har ikke det sansynligvis ikke siden har bare to eller noe av syntomene så slapp av :P*

Nå sitter jeg her med musikk og kjeder meg >< så gidder ikke blogge ><

Musikk-Mandag!

Legger ut en ny video hver mandag! ;*

Må jeg være lik alle andre?

Jeg forstår ikke folk helt for tiden. Dere er så rare eller så er det bare meg som er rar. Men det mange tror er at jeg er en copycat eller mainstreamer, men det er jeg ikke. Jeg er 100% Alicia, ingen andre, ingen andre jeg heller vil være er en meg selv. Jeg er ikke perfekt heller, men jeg er vertfall meg selv, en ærlig person. Jeg ser mange på skolen som er nye som er bimbo sosser, nei jeg har ikke noe i mot dem så lenge dem ikke slenger drit til meg. Men når de er wannebeas og copycats er det bare så fake.

Jeg liker feks stjerner, det har altid fasinert meg og jeg har jo tegnet noen på håndledet mitt siden jeg har virkelig lyst på tatto, men hvorfor kaller noen meg mainstreamer og copycat! Jeg har ikke set noen med helt likt, det var noe jeg kom på selv og ingen andre!
185357
Har du sett noen med helt prikken lik kanskje?

Jeg har også piercing i lippa og noen spør meg hvorfor jeg enda ikke har snakebite? Jo jeg skal si dere det at for det første får jeg ikke ta enda, for det andre, alle har det nå og det er ikke mange som passer det. Jeg tvinger meg selv til og passe det siden jeg elsker det. Men det er bare fordi jeg elsker piercinger. Det er bare sånn min personlighet er, sjønner ikke helt hvorfor du spør hvorfor jeg ikke gjør ditt og tar datt?
1819783917658862lippiercingbyrivjern
Jeg har en sånn nå og det er jeg forøyd med. Midelertidig.

Men dere skjønner vel at jeg vil frem til at alle er forskjellige? Som farger ingen er helt like uansett hva, de er forskjellige! Verden er egentlig en veldig stor fargeklatt, med masse rare mennersker og dyr.
pictureJeg har egentlig en veldig blandet personlighet, den ene dagen kan jeg være sikkelig scene queen og den andre er jeg feks gangster. Men det er den jeg er, mine venner godtar meg for det. De driter i musikken min, stilen min, det de bryr seg om er det indre. Jeg er gla jeg er den jeg er for jeg er spesiell! Jeg er ganske sosial og ikke sjenert, men det er bare den jeg er! Jeg liker og være det

143531
Dette er meg og du kan aldri endre det!

sg104779
sg104773
Mine spesielle bamser!
Har du noen spesielle bamser`?
Syns sangen paste bra!

Hva er du? copy caten eller deg selv?

Lite blogging eller?

Ja jeg syns det har vert alt for lite blogging, men fra nå av skal jeg prøve å blogge mer, men det er liksom treninger, lekser, og venner som tar opp tiden min og nå må jeg i dusjen for å ikke bli så sein i seng så natta ;*

1819783917658862lippiercingbyrivjern

Spørsmål?

Jeg har et spørsmål til dere, hvor lenge klarer jeg og gå med det nye rosa armbåndet?
185357

Rosa armbånd

I går var jeg igen på skumparty. Det var gøy, men det var så strenge regler der, så det sveka det litt ned. Også var det mange "småfolk" som vi kaller det der, men men. Når du går i tiende og går på sånne ting, så må du vel bare regne med det. Men først så kom vi og da tror jeg det var switch blade love som spilte, vi hørte litt på dem, så gikk vi ut, så inn igen. Da var de akkuratt ferdige. Da satte de på dårlig tecno musikk, som vi prøvde og danse til men det gikk ikke. Vi spurte om dem ville sette på anen musikk og akkuratt når den kom på da, måtte alle ned for å gå i skummet. Men vi sto i kansje et kvarter og venta på å få komme inn siden de skulle få litt skum først, så hadde de jo musikk, men den var kjempe lav. Det var bare iriterendes. Men men ble nå litt dansing og synging på meg i går kveld.

Når jeg kom hjem satte jeg meg på rommet, siden pappa så scary movie og det takler jeg bare ikke. Det er seriøst skummelt! Så der satt jeg til ehm fire fem eller noe?
Dette innlege har jeg brukt en hel dag på siden jeg glemte det ut. Så nå skal jeg se meg en god film med snop, det er trossalt lørdag! 

Noen bilder fra i dag, siden jeg hadde en kjedelig dag:
185116
185357
185422

Spørsmål?

Rosa dusj!

Seriøst når jeg dusja så ble hele dusjen rosa! Det var jo ltt awsome da, men fikk ikke noe bilde av det for når jeg tok balsam i tok jeg vekk det sjokkrosa skummet, som jeg så ville spise! Du skulle sett det!

Jeg er så forbanne lei av det..

Ja overskriften er veldig sur, fordi jeg er faktisk så forbanna lei av det. Det jeg er lei av er at folk spør meg hvorfor jeg er så lav eller at de erter meg fordi jeg er så lav, det er ikke noe gøy lenger. Det var en på skolen i dag som spurte; Om du kommer til å bli noe høyere enn du er? Da klikket det for meg. Ja jeg vet jeg er lav men du spør bare ikke om det, det er rett og slett frekt og foran hele klassen! Jeg kan jo ikke noe for det, at jeg er så lav, men sånn er jeg. Hvorfor er det så vansklig å forstå det og akseptere det! Jeg er lei av det, jeg kunne ønske jeg bare kunne vokse ti cm over en natt eller helg, eller kansje 15 det hadde vert perfekt!
Takk for meg!!
sg104779

Dupper du av?

Skolen er allerede sikkeligt i gang! Vi fikk heldigvis ikke lekser denne uka, men det er som det altid har vert. Lage forsider, skrive av tavla, rekke opp hånda, sitte der og glo, det er ikke noe gøy. Ja de fleste syns vel skolen er kjedelig, men nå som alle 8.klassingene er der, er det liksom ingen å snakke  me føler jeg. I niende viste jeg hvem alle var, men nå er det bare kaos. Alle de "små" er der vi altid var, ingen er den de var før sommeren. Det er ikke en bra ting. Jeg likte å gå i niende, tiende er så krevende føler jeg. Men jeg får vel bare overleve dette året.

Det jeg ikke liker med skolen er at jeg blir så sinsykt trøtt, jeg sovner eller dupper nesten altid av i siste time. I dag fikk jeg med meg kun hva vi hadde om, men når læreren snakket, så hørte jeg bare hun snakke, men jeg fikk det ikke med meg. Dette er siste året, jeg må ikke sovne eller duppe av mer. Får håpe det bare var fordi vi hadde gym i dag da, men hvis der skjer oftere så får jeg legge meg tidligere, spise sunere og være mer ute. Skolen er bare gøy for det er folk der, men føler de fleste er borte, bare fordi jeg ble kjent med dem senere, og de går jo på vidergående så jeg ser dem ikke så ofte. Men nå gidder jeg ikke mer av skole snakk eller noe vet ikke men innlege på jo slutte en gang!

Q: dupper du av?
     lei av skolen allerede?
     andre ting?

Skolen er blitt paranoid!

Hver gang vi kommer inn i klasserommet får vi sprit på hendene. Skolen overdriver syns jeg. Ja det er greit at de ikke vil at alle skal bli smittet, men vi har fått beskjed om å nyse og hoste sånn og sånn, harregud nå overdriver skolen.
Jeg har prøvd i to år å omvende måten jeg nyser og hoster på, men jeg klarer det ikke. Så skolen er blitt altformye.
Ja svineinfluensa er her, jeg bryr meg ikke jeg er aldri syk, aldri! Men sprit hver time?! Hva sjer med verden?

Århh jeg er sikkelig irritert her jeg sitter!!!

Nettby?

Det er nok mange som har nettby her på blogg.no men jeg vil gjerne vite din nettby for jeg liker å besøke folk der!
Så hva er DIN nettby?
Min er :   Aliciam

Please leave a comment!
sg104779

Lala Land!

Dette er yndlingsangen min, den andre hører jeg bare ofte på, hvis du ser lenger nede, så ser du den.
Den forklarer liksom mye av det jeg føler og er så derfor liker jeg den!


Hva syns du om sangen og teksten?

Bokbind!

Hvorfor kaller de det bokbind? Det er likosm ja merklig.
Hvorfor kan det ikke hete bokpapir eller noe?
Men men det er vel sånn verden er.
Hvilken variant bokbind har du?
Kjedelig og går eller fargerikt?

Jeg velger som regel grå, det ble det i år også!
770654h15e01

Brokencyde - Schizophrenia


Hører på den ganske ofte for tiden! Det er litt rar musikk, men jeg liker det!

Spørsmålsrunde!

Nå vil jeg ha spørsmålsrunde! Det er en stund siden sist, og jeg savne spørsmål!
Dere kan spøre meg om alt dere vil, alt fra topp til tå, fra rot til spiss, fra ja jeg tror dere fatter hva jeg mener.
Det er fritt fram!

Kos dere! :D
gh

Hårfarger

Jeg er veldig opptatt av håret mitt! Det er bare sånn jeg er, dere har vell oppdaget at jeg farger det og klipper det ganske ofte, men det er bare fordi jeg blir veldig lett lei ting, men det jeg hår nå skal jeg ha i en god stund.
Hvor ofte har du farget håret? Hvilke farger?

Jeg liker veldig godt knæsje farger! Det er ikke alle som passer det, men jeg syns jeg passer det og også ganske mange av de andre vennene mine!
 Liker du å farge håret?
Hvor ofte?
Hvilken farge/er?

picture

Skolestart

I dag var det første skoledag for meg og noen av mine venner! Mange av mine andre venner begynnte allerede på mandag. Jeg er enda ikke lei av skolen, men det er vel fordi jeg går i tiende og trenger virkelig gode karakterer.
Alle sier tiende er et veldig kraftstor år, men jeg skal ta det chill men jobbe hardt.

Da jeg kom på skolen så hadde jeg hette på hode, ingen så håret mitt, det sto masse åtendeklassinger overalt. Jeg tok av hetta og hørte bare : oouuu ka faen da? og mye mye mer. Jeg farga håret i går, bilde kommer senere i innlegget.
Ja å alle absolutt alle stirret på meg og håret mitt. Jeg ble ikke irritert da siden jeg viste at jeg kom til å få et par blikk.
Vi hadde bare skole til 12 i dag men i løpet av de fire timene hadde vi et friminutt, og da hørte jeg mange som baksnakket meg, jeg vil bare si vokst opp! Ja jeg har farget håre, men ja det er bare hår! Jeg har min stil og vet du hva? jeg elsker det! Skolen var ellers kjedelig! Liksom jeg måtte sitte helt foran, de skal altid ha meg foran jeg ser ikke tavla da, for den er for nærme, det er så sykt irriterende.

Ja jeg har lagt bokbin på fem bøker har seks igen men de er på skolen. Skal ta dem i morgen siden jeg ikke gadd å ta me meg så mange. Så skal jeg bare få ryddet rommet sånn at jeg kan være der liksom istenden for stua!

143531
Mitt nye hår!

HVA SYNS DU?

Piercing?

Nå vil jeg ta for meg tema: PIERCING!
Mange syns piercinger er generelt stygt, men mange syns også at det er utrolig fint!
Det finnes så utrolig mange typer piercinger. Du kan ha i fjeset, øret, navlen og mye mye mer.
Men hvorfor tar vi egentlig piercinger? Er det fordi det er fint eller fordi vi liker smerte?
Mange tar det av ulike grunner, jeg tar det fordi jeg rett og slett elsker det!!
bestfunnypicturesweirdpiercing
1819783917658862lippiercingbyrivjern

erlpiercing
Ja, det finnes jo millioner av plasser og ha piercing, men er litt stress med mye bilder nå siden dataen ikke er helt bra!

Q: HVILKE PIERCINGER LIKER DU?
    HVOR HAR DU PIERCING?
  

Hjelp meg da!

Hallo?! Jeg er på desperat hjelp til og finne ut hva jeg skal blogge om, jeg er tom, hverdagen min er ikke intresang så hjelp meg!!! Please?!!!1

Hei hei!

Hei alle sammen!

Liten oppdatering mens jeg er på pc. Jeg er nå hos Ole-Martin. Han er oppe og spiser, vet ikke om han vet at jeg er kommet eller ikke men det bryr jeg meg ikke om. I dag har jeg ikke gjort noe særlig men det er vel fordi det er siste dag i ferien! I dag er vel dagen der alle går til frisøren, tar ansiktsmaske og shit siden i morgen begynner skolen. Jeg gleder meg faktisk jeg, vet ikke helt hvorfor men er vel fordi da får jeg møte vennene mine igen og Marie hun har jeg ikke sett hele sommeren så der blir det overgrep og voldtekt på henne! Men hun overlever, hun er basketspiller og de tåler vel mye? eller? Ja jeg og Ole skal snart farge håre, vi/jeg legger nok ut før og etter bilder på hvordan det blir, fargene vil jeg ikke avsløre enda! Vi ses!

mææ!

Som jeg skrev i forgje innlegg så har jeg hatt skrivesperre! Men er også fordi jeg aldri har vert hjemme heller. For det første er det sildajazzen eller var, for det andre jeg har nesten ikke hvert på dataen og det tredje er at jeg ikke har hatt så mye å fortelle men nå kan jeg vel si litt?

GENERELT:
Har vert med mye folk i byen, hatt det gøy, møtt nye folk og hatt det enda morosmere. Det har vert heltkonge.

TELT-TUR- Sov i telt her en dag ja for å si det sånn når du sover på en sten er det gabske vondt neste dag. Men sov ikke så mye da, lå bare der.

Jeg har i det siste vert med Steffen, Helen, Janne-turid, Siv, Ingrid, Lena, Gunnar, Marte, Ole-Martin, Stian, Cathrine, Åge, Oddvar, Trine, Mikael, Charmayne, Mina ja sikkert flere men samma d. Nå er jeg trøtt blogger i morgen om jeg klarer!

Er syk for den som lurte!

SKRIVESPERRE!

DERFOR INGEN BLOGGING!

Hvem er du?

Jeg var på paintball i går for den som ikke viste det. Det var ikke gøy. Vertfall ikke for meg, jeg er ikke den som liker og få vondt, og visse folk som ikke sjønner at jeg er ut når jeg skriker: au faen satan i helvete! Da bør dere oppsøke en lege. Det var Marius som ikke sjønte det så han bare fortsatte å skyte. Det var jo gøy, pluss at jeg fikk pusteanfall eller noe, jeg klarte ikke puste i det hele tatt. Det var sikkeligt skummel. Så jeg måtte stå over en runde for jeg måtte finne roen eller noe.

Etter paintballen ble jeg kjørt til kvala siden de skulle der til alikevell så gikk jeg hjem. Tok bilder av håret mitt som var grønt eller paintaball. Så ringer Erlend og spør om jeg vil finne på noe og det ville jeg jo, så jeg hoppet praktisktalt i dusjen, fønet og rettet håret, hev på meg sminke og løp. Rak jeg bussen? Ehh nei. Så da måtte jeg gå til byn. På veien til byen møtte jeg Sverre og Emil og de sa de skulle til Emil med en gang så de kunne ikke være med oss en liten stund. Men gikk de til Emil? Ehh nei. Det var ganske frekt gjort, de kunne vel sagt at de skulle til Charmayne, det hadde ikke gjort meg noe liksom, men de velger heller å lyve. Ja det er nå ikke mitt problem men det er ikke snilt gjort. Så gikk jeg og Erlend litt rundt i byen. Kjøpte oss is og brus. Gikk og snaket enda mer. Halv ni tok jeg bussen hjem siden han skulle spise. Med en gang jeg var kommet inn døren får jeg melding av Lena om jeg vil finne på noe med hun, Gunnar og Ingrid, jeg hadde 25 min på meg så jeg rettet håre litt og gikk. Og denne gangen rakk jeg faktisk bussen. Så møtte jeg dem med Markedet halv ti eller noe. Så gikk vi opp til Gryta og disset/føyset/husket. Etter en stund gikk vi opp til ei jente som hetter Selima. Hun har jeg gått på fotball med. Snakket litt med henne så måtte jeg hjem igen. Så jeg tok 11 bussen hjem. Kom hjem satt på msn og sånt. Så la jeg meg sikkert.

sg104757
Btw det var ole og mariann som gjor det :D
sg104762
sg104764
Au!!

I dag sto jeg opp i to tiden, off jeg skal prøve og vende det av meg, det er jo snart skole, noe jeg rett og slett ikke gidder og tenke på. Så så jeg på tv noe jeg sjeldent gjør egentligt, til klokken halv fire. Etter det ryddet og vasket jeg bade siden jeg trenger penger. Pluss jeg satte på ein maskin med klær. Så snakket jeg med Steffen og noen andre. Han spurte om jeg kunne komme og siden jeg egentligt ikke skulle noe annet kunne jeg jo det, men jeg måtte jo stelle meg, og dette var i halv fem tiden. Men samtidig som jeg stelte meg vasket jeg bade, siden dette tok jo litt tid. Pluss at jeg måtte spise. Så den eneste bussen jeg hadde nådd var syv bussen, men da var det jo ikke vits siden siste buss hjem gikk halv ti og da ble det bare to timer. Men skal være med han i morgen da! Etter det spurte jeg Ida om hun ville finne på noe, og det ville hun. Så vi syklet eller møtes på gard senteret og satt der og pratet og sånn. Så syklet vi til henne og så film. Vi så billboard dad. Den var ikke så bra siden jeg hele tiden viste hva som kom til å skje selv om jeg ikke hadde sett den før. Så det var litt kjipt. Jeg måtte sykle hjem i litt regn men jeg overlevde. Heldigvis.
Bilder fra i dag:
sg104760
kopi
sg104759
kopi
sg104760
kopi 2
Genser-begge to
Shorts-h&m divided
Sko-random sko butikk i spania.
Veske/clutch/lommebok-marked i spania.
sg104766
Jeg la på negler i dag, siden jeg følte for det. Mine er ca like lange men jeg vil ha manekyr aktige negler, og siden jeg ikke finner manekyr sette mitt gjor jeg dette!
sg104767
Svarte tånegler!
sg104768
Rommet mitt er ryddig! Jeg er stolt!
sg104773
sg104774
sg104779
1.bilde: pica
2.bilde: data
3.bilde: kakemonster og alex, alex er sydd selv. det er han bakerste!

Q- Hvem er du?  : jeg er meg!Be for meg er du snill!

Jeg mener det seriøst, jeg skal på paintball i dag og jeg er redd! Kommer også til å bli gøy da men ja skummelt.
Så om du er snill ber du for meg! Blogges ;-*

Outfit også videre også videre også videre...

Jeg sto opp i halv 12 tida og fikk vite at det ikke ble paintball i dag alikevell men det blir i morgen da.

Så jeg satt meg på msn og der var lena så hun skal jeg snart til.

Det jeg har på meg:
142058
Smykker-h&m og selvlagde.
Tigths svart-h&m
Tigths leopard-cubus
T-skjorte-spania
Hårbørste-h&m (dere ser den ikke men legger ut bilde sener nå må jeg løpe tudelu)

Fargeklatt? Hvem? Jeg?

Hallo alle sammen! Nå sitter jeg i kroken i sengen min med hello kitty ullsoker og nattepysj. Føles som det er vinter men det er jo kosligt og da. Jeg sitter akkuratt nå og hører på musikk og snakker med siv og noen til på msn. Siv har alle bildene som ble tatt i dag så hun leter etter ledningen så jeg får bildene fra i dag :)

I dag sto jeg opp i 10 tiden og dusjet. Så satt jeg på dataen, men så kom jo Linda og jeg bare nei jeg må stelle meg så gikk jeg og Linda til byen. Der gikk vi litt rundt og hørte om extension, men på den ene plassen så spurte jeg om de var ekte og hun sa ja men jeg kunne ikke behandle det som om det var ekte og jeg bare ftw?! Jeg kunne IKKE farge det eller noe og jeg bare tenkte inni meg, om hun i det hele tatt kunne noe om det. Så jeg tror jeg går for tango sine.

Etter at vi hadde vert litt i byen møtte vi Ann-Kristin og tok bussen til amanda. Der møtte jeg Siv og Jesper etter at vi hadde gått litt rundt og bare virret. Det va så kosesligt, møtte også kenneth? husker ikke helt, men men. Etter det gikk vi litt til så en liten tur innom fretex. Etter det skulle Ann-Kristin se etter mer klær Linda ble med henne siden jeg igen møtte Siv og Jesper, Kenneth og Gunn-maren, de er vist sammen. De var jo søte sammen da. Vi satt der sølte litt slush og snakket. Så fant vi ut at vi skulle til byen i seks tida, bussen gikk om fem minutter akkuratt da, så det passet jo fint. Linda og Ann-kristin ble også med. På bussen satt det en sånn random dame og glode intens. Det var litt crepy, når vi lo liksom bare smilte hun og glode enda mer intens. Men men, da vi kom til byen gikk vi hver for oss, jeg med Jesper og Siv og så gikk Linda og Ann-kristin alene. Jesper kjøpte seg kebab og jeg dansa.Jeg møtte også Emilie i dag, en blogger som jeg leser bloggen til hver bidige dag. Hun er kjempe flink, og jeg er nevnt i to innlegg av henne! tusen takk søta mi <3 sjekk ut bloggen hennes her:

www.anjaogemilie.blogg.no

Så kom det en sånn random dude å sa ja bra du danser. Å jeg ble drit flau og bare hoppa i fange til Siv og bare så på henne så flau var jeg. Etter det gikk vi for og kjøpe oss drikke og der var han igen, og han spurte om jeg kunne fylle på telefonen hans og jeg gjor jo det for han. Men så skulle han go meg to femtilapper og jeg bare nai jeg skal ka ha dem. De var liksom som takk for hjelpen men ja, så gikk vi bare videre så sier jeg til siv: om han var full? Siv: Nei han var bare svensk. Det som liksom skulle vøre morsomt med detta var at han var svensk, siden han faktsik var det. Nei jeg har ikke noe i mot svensker. Ja etter det gikk vi til kinoen. Der tok vi bilder og koste oss og møte folk før vi gikk inn på kinoen. Vi så public enemy. Ja så å så, jeg og siv tulla for det meste, mange som sa hold kjeft til oss. Menmen, vi hadde det gøy da, utenom at magen min romla noe ekstremt omg det var flaut og akkuratt da var det helt stille. Etter filmen så sto vi og snakte litt så gikk vi til busstoppet. Så skulle Siv ha seg en kebab ja så vi tok turen til clasic kebab og så måtte jeg løpe til bussen min, som ikke var kommet. Smart ikke sant? Siv sin buss var hele 20 min forsen, stakar henne. Så hun var hjemme kjempe sent. Men men shit happens. Nå skal jeg vist tydlighvis legge meg siden Amanda er her og hun er ikke vant med og være så lenge våken, off, jett hvem som ikke kommer til å sove i natt juhu. Så vi blogges ;*

Btw har ikke fortalt alt siden noe av det kommer i bildene jeg sannsynlighvis får i morgen! <3

Viste du at..

dem som ser kansje ikke så hyggelige ut, kansje bitchy eller emo, er noen av de kjekkeste og hyggeligste personene tror jeg. Er sikkert mange andre og som er hyggelige. Men i dag var jeg med noen dem satt på samme buss som meg og alt det der, jeg trodde først at de var sikkelige fjortiser men så skulle vi være med dem samme folkene og jeg bare omg nei flaut. Men de var jo kjempe hyggelige! Vi var på oasen meg, Steffen, Robert, Cecilie, Marianne, Andri og Cecilie. Det var kjempe kos, vi satt på de røde puffene snakte og hørte på musikk,

Men når vi hadde vert på do så hadde Marianne mistet lommeboka med 800-900 kroner i. Stakars henne, vi gikk i over en time og lette etter den, men vi tror en sånn mann tok den. Stakars henne <3 Er her for deg <3

Men men sånn kan det gå, jeg vett det er trist og miste noe. Men sånt skjer. Etter det så gikk vi til busstoppet der snakka vi med Stian, Thomas og peanutthue. De var kjekke utenom peanutthue han var bare rar. Kom med rare spørsmpl og i tillegg var han frekk. Men men vi må vel ha dem og? Ja så snakte vi og ventet på bussen, de tok bussen i ni tiden eller noe. Så i halv ti tiden ble Steffen og Robert henta og jeg fikk sitte på til rimi som er rett med meg. Men så gikk jeg til Charmayne men hun var ikke hjemme hun var på vei til byen. Så jeg tok meg en tur ned. Var der i en og en halvtime eller noe sånt så tok jeg bussen hjem. Jeg laga meg mat for jeg var sulten for dem som lurte. Ellers sitter jeg bare og gror.
STEFFEN :] <3
MARIANNE :] <3

CECILIE :] <3

CECILIE :] <3

ANDRI :] <3
ROBERT :] <3

SOL!

Nå ligger jeg ute med chill musikk og soler meg! Er ikke så mye sol men det er nok til å ligge ute!
154118

Takk for den du!

Ja jeg våknet for 15 min side, men da var klokka fem på halv tre. Jeg hoppet rett i dusjen for jeg gidder ikke sitte inne i hele dag. Jeg la meg liksom ikke så sent men våknet ti over to. Pappa du kunne liksom ringt og vekket meg, men nei. Ja ja Steffen skulle kansje til byn så jeg får møte han, men blir mange andre og men det er sikket bare kos.

Morgentryne.
142608

Please bli sol!

Jeg håper sånn på sol i morgen, sånn at jeg kan ligge ute og late meg og sole meg!

Er det flere som håper på sol her i haugesund?

Det ser ikke bra ut men om vi er mange kansje vi får sol over hele landet?

Ellers tyr jeg til solarium i morgen!


Kan ikke du titte frem i morgen?

Lite blogging.. i know, men her kommer oppdateringer!

Jeg vett det har vert lite blogging i det siste og jeg har gjort det litt med vilje. Men nå skal dere får høre hva som har sjedd. :)

Mandag var jeg ute med Ida og brukte opp gavekortene mine. Jeg kjøpte meg to filmer for det ene. Hairspray og Wild Child. Whild Child er en ab de beste filmene jeg har sett på lenge. Jeg tror jeg har sett den tre-fire ganger allerede. Harispray er også bra men ikke like bra. Men det varierer fra smak til smak. Ja så på h&m ble det et par sko, en genser og en blazer. Legger ut bilder i morgen for jeg har dem ikke akkuratt nå. Da vi hadde virret rundt i byen og på amanda skulle vi hjem. Men på busstoppet traff jeg mine gode venner Sara, Rune, Ivar og Jesper. Så jeg ble med dem rundt om kring i byen og på amanda. Etter det tok vi buss til sara og var ute der et par timer. Jeg fikk et utrolig stort sår på låret pga mine bein er litt rare. Det var dødsvondt, men jeg overlever. Vi gikk helt til kiwi og tilbake igen. Det er et stykke.

Jeg har ikke sett dem på lenge så det var jo extra hyggelig. Savner dem allerede for det var kjempe gøy. Håper vi ses snart igen!

Tirsdagen var jeg med Ingrid. Vi virret også rundt i byn, så satt vi på bussen en time så var vi oppe i skåredalen. Der var vi med Ole-Martin, Kamilla, Emilie, Hedda og Silje. Emilie hadde bursdag så jeg vil gjerne gratulere deg med dagen! Ja vi bare gikk rundt, var på kiwi og snakket. Det vanlige for å si det sånn. Så tok vi bussen hjem og så så jeg Wild Child igen. Så sovnet jeg xD

I dag har det bare vert chill dag. Men jeg gikk faktisk rundt hele bleikmyr i dag siden jeg kjeda meg. Etter det gikk jeg til Malena der satt jeg og grodde enda mer pluss vi så Sweeny Todd eller hva den nå heter. Den var ikke så bra men men. Gikk fra henne et og kom hjem halv to eller noe sånt. Men nå skal jeg legge meg kansje så vi blogges ;-*

HUSK OPPDATERINGER ALTSÅ BILDER KOMMER I DETTE INNLEGGE ELLER SÅ LAGER JEG ET NYTT ET VI FÅR SE!!

Blogganbefaling - Anja Tveit!

Jeg har et par faste blogger jeg leser ofte, men det er en spesiell blogg jeg har lest helt siden hun startet tror jeg. Kommenteret ikke så ofte hos henne men tror jeg skal begynne å gjøre det. Hun er en utrolig flink blogger syns jeg, Av og til går det over streken, men hey, vi er vel bare ungdommer en gang i livet, hun er en søt jente osm er seg selv og driter rett og slett i hva andre sier. Jeg kjenner henne også, men det er ikke derfor jeg leser bloggen hennes, eller jo det er litt av grunnen, men hun er en go blogger. Og jeg er blitt avhengig av å lese den hver dag! Gla i deg Anja ;-*
www.anjatveit.blogg.no
header
Stjal dette bilde jeg for det andre gikk ikke (A)

Kreativ søndag!

I dag har det vert en kreativ søndag etter at Malena og Patrice gikk. Etter dem gikk fant jeg noen øredobber jeg fikk i topp, men jeg er ikke så fan av den typen øredobber. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage noen smykker!
180851
Øredobbene, så tar du bare av den tingen de henger i med en saks eller noe,
Så fester du en tråd på.
Resultat:
182508
Hva syns du?
Hvis du vil kan du jo ta den andre gjøre det samme men kansje med noen perler?
Resultat:
182544
Hva syns du?
191042
Hva syns du?
Vi blogges ;*

Litt forsinket?

For sånn ca fem minutter siden fikk jeg bursdagsgaven min av pappa, jeg hadde bursdag 21.mai liksom. Men men altid gøy med gaver. Jeg fikk 600 kr på gavekort fra H&M. Tihi jeg ble glad, men det verste er at jeg ikke trenger klær eller noe, men jeg gjør sikkert det om en stund da. ;)
Tusen takk pappa!

171722
172051For mye av det gode?

Jeg sitter nå her på rommet mitt etter at jeg satte på en maskin av nesten bare mine klær. Så kom på å tenke at jeg har altfor mye klær. Liksom hele skapet mitt er fult, pluss at jeg har fått ekstra hyller i det. Der du henger klær er det fult av kjoler. Jeg fant ut at jeg har 11 kjoler, hvor mange har 11 kjoler, og det versete er at alt passer. Nesten ingenting som jeg vet er for lite. Hva skal jeg gjøre? Jeg har funnet ut en ting og det er at det neste halv året skal jeg ikke kjøpe meg klær, eller prøve for jeg trenger det ikke, og da kan jeg jo bruke pengene på noe annet? Men jeg vet ikke hva, vil du hjelpe meg å finne ut hvordan jeg kan slutte å ha så mye klær, hva jeg kan gjøre for å ikke kjøpe mer klær, og hvis jeg klarer det hva skal jeg bruke pengene på? Kansje klasseturen, uten at jeg shopper klær der? HELP ME!

jeg har rett og slett sikkert alle fargene også, tviler ikke liksom.

Simple plan are happy together!

Telt - ikke alltid like lurt?

I går så var jeg med Patrice og Malena, men det kom vel ikke som noe sjokk. Hehe begynner å bli ganske lei av dem nå, nei da jeg bare tuller. Nå kom Malena akkuratt med nudler til meg så hyggelig! Tusen takk for maten Malena den va kjempe god!  Ja det vi gjor i går var vel at jeg satt på dataen til Patrice og så snakket vi også da. Vi lagde også pizza. Men den ble brent når jeg og Malena satt og snakket om gutter. Jojo en nyhet til alle ALICIA liker ingen! Ja du hørte rett, hehe det er egentligt sjokk da, men litt gøy også!

Og Malena mobber meg siden jeg laget en stønne lyd når jeg ble massert av Patrice, men det var fordi det var godt og vondt på en gang. Og i hele natt så har hun mobbet meg med det. Ja som du sikkert har sjønt har vi "sovet" i telt i natt. Vi begynte og sette det opp i tolv halv et tiden. Vi var ferdige i et tiden da hadde vi fått opp et lite to manns telt. Der satt jeg ingrodd i pc sjermen. Helt til pappa kom og avbrøyt meg om at Patrice måtte hjem. Da var klokken halv tre. Etter det satt vi enda mer på dataen så var det ikke mer strøm på den, og da døde min bestevenn. Men da kom min andre bestevenn til live, hun heter Malena. Så snakket vi og hun mobbet mine stønne lyder. Det var sikkeligt frekt gjort syns jeg. Og det verste var at Patrice hadde hørt alt siden han hadde vert utforbi hele tiden. Det var sikkeligt flaut. Men men så i sånn fem tiden sovnet vi og våknet igen halv syv og da kaster jeg en vannflask. Så stakk jeg inn å la meg i min egen seng. Det var så mye bedre enn å ligge på bakken. Å nå skal jeg føne og rette håret så vi blogges ;*

Bilder fra i går:
p010809163003
T-skjorte-spania
Bukse-bhersaka/spania
p0108091631
tnaww <3
p0108091632
Begge ete på likt hahahaha xD
p0108091644
Malena lyse opp som vanligt!
p010809164902
Hahaha, jeg så brun ut, jeg ska bli brun x'D
p0208091405
p0208091406
Her sov eg i natt, det va jo gøy! NEI!!
p020809135101
Frokost/middag siden Alicia står opp så seint. Pluss blogg!


Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits