juli 2012

Solarium?

Det har jo som de fleste vet blitt 18 års grense på solarium den 1.juli. Noen syns dette er bra andre syns dette er dårlig. Selv syns jeg litt begge deler, det er bra fordi man burde ikke ta sol før man er gammel nok til å vite hva det fører til og at man blir ikke bare brun av solarium men det skader også mye mer. Grunenn til at det ikke er bra et at mange under 18 tar enda sol siden det ikke er noe personal og da bryter dem jo loven. Jeg syns de burde fått peronal med en gang eller ventet med å sette grensen.

Selv tar jeg sol, men det er hvertfall nå for å bygge opp fargen før jeg reiser til spania. Det er mange andre som også reiser til syden og vil bare ta sol en gang eller to for å ikke bli tomatrød den første dagen slik at ferien er ødelagt. Men er man under 18 kan man jo ikke det lenger, og det er jo litt dumt. Men vi har jo også dem som overdriver helt sykt med solarium, det vil si at dem tar det dag inn og dag ut. De tenker ikke på hva som kan skje med kroppen eller så sier dem at det ikke skjer dem. Selv er jeg ikke sikker på at jeg kjenner noen slike personer, men dere forsår hva jeg mener? Det er greit å ta solarium men ta med måte i så fall.

Hva syns du om den nye regelen?
Tar du sol selv om du er under 18?

- AliciaM! <3 

Inspirasjon - Sommer

- AliciaM! <3

God morgen

Jeg ble vekt av pappa i dag ca kvart på 11 så sa jeg at hvis jeg skulle stå opp måtte han komme ned med mat til meg, og det gjor han. Snille pappa! Så ja nå sitter jeg våken og skal snart gå å ta sol før det er hjem å stelle seg og slikt. Vurderer å finne frem kofferten alleredes slik at jeg har begynt litt, for får ikke ha med meg hva som helst ned, pga pakker som regel hele huset. 

Skal også til en vennine i dag og vi skal spise nachos og bare kose oss. Skal ta noen bilder også håper jeg på! Som en liten photoshot. Wii! Ville egentlig bare si god morgen før jeg tar turen på brun og blid. Ha en ellers fin dag!

- AliciaM! <3
sommer du liksom

Blææ kan ikke akkuratt kalle dette en sommerferie, det er jo ikke sol og jeg går ikke akkuratt med sommerklær eller noe. Men heldigvis skal jeg til spania, og der er det sommer og sol og jeg kan endelig bli bun. Wuhu! Skal også ta sol i dag, slikt at jeg har et grunnlagg. Snille Vickie ga meg to solkort, aww, tusen takk!! Utrolig snilt gjort av søte Vickie. Får også snart besøk av ei vennine, så skal tvinge henne til å ta noen bilder av meg slik at dere får se den fantastiske outfiten min, wuhu!


Gammelt bilde!

Syns du det er sommer?
Skal du reise noen plass?

- AliciaM! <3 

At Vickie

Nå sitter jeg hos Vickie og bare chiller. Vickie er sikkelig kul og søt, just saying. Odd har akkuratt våknet og leter hysterisk etter børsten sin, ja han er spesiell derfor vi er glad i han. Ellers skal vel dagen gå til å chille også er det cheerleadin trening, skal ta masse bilder med Vickie sitt kamera så skal jeg be hun sende dem wihu! Snakkes!

Hva skal du i dag? 
Trener du om sommeren?

- AliciaM! <3 

Overaskelses bursdag

I dag ble jeg vekt brått av en vennine som kom på besøk, jeg sov til halv to vist, ups! Ellers sa har mange koslige mennesker prøvd å få tak i meg slik at jeg kunne bli med å overaske en sikkelig god vennine på 18 års dagen hennes. Hun ble utrolig glad og vi koste oss en liten gjeng med grilling. Hun var også så heldig at hu fikk lappen på selve dagen sin OG en bil i bursdagsgave, utrolig heldig! Men nå skal jeg rydde litt før jeg reiser til Vickie i morgen! Gleder meg!

Noen gang overasket en vennine?
Hva gjor du i dag?

- AliciaM! <3 

Beklager, 9 dager

Har vært utrolig travel i det siste og vært hos venner og bare kost meg fult ut, siden det er sommer. Reiser også om 9 dager, med Kristin. Noe jeg gleder meg helt sykt til. Vi skal shoppe mye, sole oss mer enn vi noen gang har gjort og bare kose oss fult ut. Skal prøve å blogge der, et innlegg til dagen, høres det bra ut? Kommer også til å bruke Instagram veldig mye, så dere kan følge meg der: Aliciamarlenes 

Noen bilder fra instagram!

Hva skal du i ferien?

- AliciaM! <3

Ut av dørene

Nå har vi sikkert brukt 5 timer på å komme os ut dørene og endelig er vi klare. Ja vi er treige, men hallo det er sommerferie. Har to venner nede i byen som venter på oss, stakars :c Men vi kommer nå! Måte bare blogge litt. Ellers går alt fint, koslig at flere og flere kommenterer, betyr mye og gjør at jeg blogger mer. Så ja, nå stikker vi, snakkes!


SOMMERFERIE!!!

- AliciaM!

Kan du komme med MANGE forslag om hva jeg skal blogge om? Eller om en matrett du liker? FLOTT

Rosa apekatt

Nå er jeg hos Kristin og vi bare chiller og skal kanskje ut en tur for å kjøpe sitroner (?) av en merklig grunn. Men ellers går dagen til å chille wii!
Hva skal du i dag?

- AliciaM! <3

Til krbohne

Nå skal jeg hive meg i dusjen og rydde det siste før jeg drar. Blir nok noen kjekke dager og vi kommer til å kosa oss mye. Vi skal jo også reise til Spania sammen om sånn 18/19 dager, så det blir gøy! Men nå må jeg nesten hive meg i dusjen! Snakkes! :*

- AliciaM! <3
 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits