juli 2011

Må bare skrive litt


En kommentar jeg la igjen på DENNE bloggen. Fy faen, vet ikke hva jeg skal si! Skal snart legge meg, eller pakke og så gjøre det, trenger søvnen, dette blir for mye. Håper du komme hjem, du skal ikke bort enda!

-AliciaM!


Singing in the rain

I går var det mye regn og litt sol og ja. Værgudene kunne rett og slett ikke besteme seg, noe som irriterte meg dødsmye! Men jeg lever nå endå. Valgte å ta buss i går i setden for å kjøre, for da slapp jeg p bli dødsvått. Angrer litt atm siden hadde jeg kjørt opp til Hanne kunne jeg bare kjørt hjem igjen og spist. Siden hun ikke står opp. Men men, det blir nok buss på meg i dag. Reiser nok også til ølen i dag, til i morgen. Bare for å kose meg litt. 

Vi var også litt med godguttene som hanne pleier å si. Kos kos. 

Hanne og Sondre.


Skal til denne jenta her. <3

Blabla hva skal du i dag? 
Hva kan man kalle kjærestene sine? Sliter litt med den!

-AliciaM! <3 

 

Tounge


Jeg har så sick lyst på tungepiercing, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Det er så fint og ja, selv om det er vondt og farlig er det verdt det. Fikk vite at du ikke kunne kysse på 3 uker, ehm det funker ikke for meg! Men ja vil ha for det om! Du kan liksom pynte inni munnen din og fortsatt skjule det. Love it! Her ser dere et bilde av meg med tungepiercing, denne er ikke ekte da, som dere sikkert har forstått. Men ja vil ha!

Passet jeg det?
Har du tungepiercing?
Er det vanskelig å skjule?

-AliciaM! <3 

Kosekveld

Snart kommer vel sondre til meg og vi skal ha kosekveld! Jeg skal lage mat til han (siden han ikke kan) også skal vi sikkert se film og bare slappe av. Vi skal spise lasange, om jeg får det til, noe jeg tror, siden det kan jeg faktisk lage. 
Ja jeg liker å ta bilder av meg selv! punktum

Hva skal du i kveld?
Liker du å ha kosekvelder med kjæresten eller venniner?

-AliciaM! <3

ser skins for tiden.Zebra love

Nå har vi endelig fått start på scooteren og jer kjører over alt! Var ute og kjørte i dag for å gjøre noen ærende for både meg selv og pappa. Får en melding under kjøringen og når jeg stopper står det at jeg har fått dekselet mitt. JAAA!! 
Se så fint! <3 også tok jeg på neglelakk i dag, pappa syns den var stygg! TUSEN TAKK PAPPA <3

Skulle egentlig være med Sondre i dag, men de fikk besøk av tanten og styr, så ja, tror ikke det blir. Litt trist, men skal tvinge han til å være med meg hele neste uke for da har jeg nemlig fri!!!!! Stikker nok til Hanne pus i dag og soler meg og har det bra der. Får snakke med Sondre pus i telefonen min, som er sååå søt!!

Hva skal du i dag?
Har du deksel på telefoenen?

Hvis du har, hvilket har du?

-AliciaM! <3


Outfit; SwallowsTopp - Gina T  //  Bukse - Monki // Singlet - Bikbok

ehm ja, nå drar jeg snart ut, OM scooteren funker og pappa kommer snart! Ellers blir det bussing og stressing and so on! Noe jeg ikke håper på! Sminka meg i dag, for første gang på en uke elns, utenom lørdag, men da var jeg ute og det tels ikke i min verden. Ei vennine skal lage header til meg, link og sånt kommer senere for må gå nå! See you!

Hva syns dere om antrekket?
Noe dere lurer på? 

-AliciaM! <3


Make it happendBecause you only live once, and if you don´t do something wrong, you will never go right!

think

Tankene går gjennom hodet, alt jeg kan tenke er, hva faen har jeg gjort?-AliciaM! 

 

sleep

Føler ikke for å sove, dusjet akkuratt, sikkert derfor. Mye skjer men samtidig lite. Lå ute i sola i dag i ca 2-3 timer og fikk skille! I like it! Kjedelig på jobb i dag, var ikke helt i form. Skal prøve å få til å trene i morgen, hvis jeg ikke sover hele dagen noe jeg ikke vil! 

Ble også sammen med min søte Sondre i dag. Wihu! Han er søt da. Men nå vil jeg rydde litt på rommet mens jeh hører på denne sangen, fått heilt dilla!!

 

Lady gaga - Judas


teit

Blææ sover du?
Jeg liker cola!

-AliciaM! <3 

No make-upHar endelig fått farget vipper og bryn, love it! Så nå går jeg ikke med sminke nesten, noe jeg elsker! Kan bare hoppe i dusjen uten å tenke over at jeg må fjerne mascaraen eller tegne øyenbryna på igjen. Må farge dem om ca 40 dager igjen, men men.

Hva syns du?
Farger du brynene og vippene?

-AliciaM! <3 

FunneyJeg kjeder meg, skal jobbe i 2 uker nå i strekk, noe som kommer til å bli tungt tror jeg. Håper jeg får tid til venner for det om, joda det får jeg nok. Lite å gjøre fortiden, vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, vil tegne. Men får ikke til å laste ned photoshop, ja jeg er blond.

Dette er dagen outfit, en genser! Skal på jobb, som betyr null outfit siden skal ha på jobb klær. Var med sondre, hanne og sondre i går, wihu! savner dem allerede! Skal snart legge meg ned i senga igjen og høre på musikk, chill!

Hva skal du i dag?

-AliciaM! <3 

jewelry

brings good luck! 


Blablablablablabla

Jobb i dag igjen, hatt fri i to dager nå, og skulle ønske jeg hadde mer fri! Er trøtt og lei og vil sove. Været er heller ikke på den gode siden, det er litt sol i dag, men blåser stikker og stråd! Blogger nok ikke mer i dag, for jeg er lat og skal være med venner.


<3

Hva skjer fortida?

-AliciaM! <3

 

PSSSSSS!!  Lite outfit og sånne ting fortiden, for jeg går som regel i slaskeklær! Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits