juli 2010

VINN SOLKORT!

Dette er noe jeg trenger, har ikke fått nok sol i år for å si det sånn! Men på DENNE bloggen kan du vinne solkort til en verdi av 400kr. Jeg vil!!

"Det vil være 1, 2 og 3 plass. 1 plass kan du vinne ett solkort til en verdi av 400 kr fra brun og blid. Andre og tredje plass kan du vinne ett solkort til en verdi av 100 kr. Konkurransen vil vare i ca 2 til 3 uker. Reglene for konkurransen er at du må lage ett innlegg på bloggen din som du linker til dette innlegget. Når du har gjort dette, kopierer du linken til det du har skrivd og limer det inn i kommentarfeletet. Om du ikke har blogg så skriver du i kommentarfeltet hvorfor akkurat du bør vinne. Du kan max kommenterer to ganger. Du må også ha med navn og mail, slik at jeg får kontaktet vinneren.
Lykke til. "

Uttdrag fra bloggen!


Ønsk meg lykke til!

MYE Å SI LITE Å GJØRE

Jeg har så utrolig mye jeg vil si, gjøre og være, men alt kan ikke gå rett vei. Jeg vett jeg blogger sjeldent, men akkuratt nå har jeg mye å tenke på, mange ting å gjøre og plasser å være! Dette er ikke noe jeg er gla for selv, men håper det går bra! Jeg skal prøve å få et innlegg her og der, men akkuratt nå er alt bare rot!


usikkerhet.

Dansevideoen blir desverre utsatt pga jeg har skadet foten og ryggen, forteller i morgen hvordan om dere er innieriserte ( eller hvordan det skrives )

Natta...

-AliciaM!

KOSER MEG!

Som dere sikkert har fått med dere er  på farta igen? Eller er dette noe jeg har utelatt helt? Jaja i så fall sitter jeg i sengen til Katrine og er sliten etter en lang og koselig solskinnsdag i Stavanger! Har møtt masse kjekke og hyggelige folk og drukket en STOR iskaffe mocca og to frappe! Jeg kommer ikke til å sove i natt! Skal prøve å få outfit til i morgen så i snakkes senere! Håper dere har kost dere like mye som jeg har! Ha en god sommer alle sammen!


Dette er Geoparken! Så du meg danse her eller?
Hva har du gjort i dag?
Vært i Stavanger og Geoparken før?
Så du meg i dag?

-Alicia M!

OUTFIT 25.07.10


T-skjorte - GinaTricot
Svart Singlet - BikBok
Shorts - BikBok
Smykke og armbånd - GinaTricot

Peace and love!

Hva syns du om outfiten?

Da reiser jeg, snakkes!!

-Alicia M!

I dag går turen til Nærbø, i morgen vet jeg ikke helt?

Om få timer reiser jeg til Stavanger for å så ta toget til Nærbø, gleder meg kjempe mye! Outfir kommer kanskje senere i dag om jeg rekker det!! :-)


Skal du reise i sommer? Langt eller kort?

-Alicia M!


Frappe-cappechino <3

Nå har jeg akkuratt kost meg med en frappe-cappechino eller noe sånt! Hvertfall utrolig godt og elsker kaffe smaken!!! <3

så ikke den bare nam ut?

<3

Nye armbånd fra Gina!

"Outfit"
Tigths og singlett BikBok - Stor kort t-skjorte Gina!
kjøpte tigthsen og t-skjorta i går!

KONKURANSE!!

Ikke noe bra premie liksom, linking eller vurdering eller begge! Men dette er gøy for meg og dere!
Dere skal si en sang jeg skal lære meg å danse til! Helst med tekst men går helt fint uten, jeg plukker da ut den sangen jeg liker best, jeg kan ikke bruke noen av sangene jeg allerede kan fulle danser til!
Si dette gjerne videre til dine venner og kjendte så det ikke tar for lang tid! :-)


-AliciaM!

Lite å si

Jeg blogger sjeldent, jeg er ikke mye på data. Jeg er med venner, koser meg og tenker ikke over denne bloggen. Men jeg sier ikke noe, jeg har ikke noe å blogg om, skulle gjerne ha hatt dagens outfit, dagens innkjøp eller noe men jeg glemmer det, klarer ikke alltid blogge! Men jeg skal skjerpe meg, nei jeg skal fortsette å nyte livet mitt, men skal prøve å blogge mer, men dere må hjelpe meg, si hva dere vil ha. Ikke bare lese, men kommentere osv. Dette hjelper utrolig mye, det mener jeg, før fikk jeg litt kommentarer mens nå ingen. Jeg klarer ikke blogge til meg selv, men jeg vil blogge til dere og for meg selv! Dette er det lille jeg måtte si!

Eminem ft. Rihanna- Love the Way You Lie
- AliciaM!

lalala

Vinn betakaroten her :)
Elsker betakaroten, får mye finere hud og finere farge!


Håper det blir meg, min pakke er snart slutt :/

HVA SKAL JEG BEGYNNE MED?

Jeg har lyst til å begynne med ukens ..... ettelerannet :-)
Men hva? har dere noen forsalg? Jeg vil engajere meg litt mer, siden jeg er som regel hjemme resten av sommeren! :D så hva vil dere ha?
Litt eksempler:
Ukens Beste Video
Ukens Tips
Ukens Sang
Ukens blogger
Ukens kommentar
Ukens mail

Dette er bare noe jeg kom på i farten, stem på det det dere vil ha, men dette er noe dere også må hjelpe meg med ikke bare noen få, men få med dere alle, da blir alt mye bedre!

TAKK PÅ FORHÅND! :D

SOMMER 2010 - Del 2

Etter spania turen var det rett hjem, vaske klær og så var det ut på tur igen! Denne gangen sto turen for Danmark og Svergie! På denne turen reiste jeg med en av mine beste venniner Hanne og foreldrene hennes! Vi hadde det selfølgelig kjempe kosleig! Men litt kranlgling, men to dramaqueener på tur da vet jo alle at det står for tur!

Først gikk turen til Kristiansand for å tå båten, tok et par bilder på båten!Så endelig var vi i Danmark og første stopp var Nibe, fine doer, litt mye vind!

Move it move it!

Er det bare meg eller er den skeiv?

<3

Kuleste døra!Vi rydda i bilen, dette var bare det vi hadde med oss, du skulle sett alt vi shoppa, noe som kommer i løpet av neste uke siden da er jeg hjemme!

Vi hadde spist røde pølser!

SAUEN min<3

Langt og flatt!

Denne statuetingen så vi på veien til Esbjerg!


Vi var i Esbjerg i tre netter, altså fire dager, og det var kjempe koslig! Fint var det der også!

WOOP WOOP!

*-*


n.n

Familien på tur:-)


HOT!! <3


Dette var bildene fra Esbjerg!

Etter Esbjerg kjørte vi til København, der de har utrolig mye mygg!! Der shoppet vi som galne og var på tivoli! Og drakk verdens beste kaffe!!!<3333333

The joker!
København tivloi, nydelig!

Etter København sa vi hade til Danmark eller som de sier: HEI!
Merklige greier det der, så var det Svergie for tur! Her var vi i tre dager, men den første dagen kjørte vi fra Danmark og til Svergie, slappet av og koste oss! Andre dagen var det ullared, her møtte jeg en God venneine, noe som var sikkelig random, og shoppet mye på ullared. Det er jo mega stort!! Neste dag var det kjøring hele dagen og vi var hjemme klokken 1 i går natt. Kom hjem til meg selv i dag, pakket litt ut og tok turen til bestemor og folkene her.

Her er litt bilder fra bilen:
Nydelig!

Har i hvertfall kost meg masse på tur og hatt en utrolig opplevelse! Takk for det!

Har du vert på tur med en vennine før?
Har du vert i Svergie og Danmark og i så fall hvor?
Hvor skal du på ferie i sommer?


Om du lurer på hvor noen av klærna er fra eller noe kan du skrive en kommentar eller sende meg en mail til aliciams.blogg@hotmail.com Takk for alle kommentarer utenom, dere er herlige!


-AliciaM!

SOMMER 2010 - Del 1

Den aller første delen av sommeren var jeg to uker i Spania, noe jeg ikke har fortalt om enda!! Huff huff Alicia nå må du skjerpe deg på bloggfronten, å det skal jeg!

Vi reiste tidlig om morgenen dagen etter eksamen, altså før skolen var slutt. Jeg reiste med min søster Angela og hennes kjæreste Brian. Det var selfølgelig kos. Flyturen gikk helt fint, skulle egentlig være forsinket, men det er vi aldri!! Wohu. Men et minus vi venta i en time på bagasjen.

Den aller første dagen var vi trøtte og bare tok det rolig, vi tok også turen til McDonald!

Nam nam<3

Den første dagen!

Det var ikke så pent vær de første dagene, så vi tok turen til La Marina, et kjempe stort shopping senter!


Her spiste vi Kebab, huff så mye drit mat!<3

Liten Photoshoot når solen tittet frem!
Dagene fremover gikk videre til...

Bading i bassenget våres! I love it <3

Is!Sol!!!!!!<3


Tur med søte Disel!
og..


møting av venner og kjendte!
Ellers er det et random bilder:

Cutie <3

Benidorm!

Koste meg sikkelig, og savner det kjempe mye!! Gleder meg til neste gang!!

Har du vert i Spania?
I så fall hvor?
Hvor har du vært i sommer eller hvor skal du?

Om du lurer på hvor noen av klærna er fra eller noe kan du skrive en kommentar eller sende meg en mail til aliciams.blogg@hotmail.com Takk for alle kommentarer utenom, dere er herlige!


-AliciaM! <3

HUP HOLLAND HUP!

Jeg heier på Holland og litt Spania, men har holde med hollan hele tiden av grunner! Kan noen si hvordan resultetet blit har ikke tv :D

Reiser 05.juli og er borte i to uker!

I dag reiser jeg, om litt under to timer, så blir nok ikke blogging på to uker igen! Men dere får klare dere! For når jeg kommer hjem, skal jeg blogge håper jeg, men har så mye å gjøre denne sommeren derfor det er blitt lite blogging! Men men! Da snakkes vi i slutten av Juli!

<3 miss them allredy!

REISER I MORGEN!! HJELP MEG!

I morgen reiser jeg og min bestevennine (Hanne) og familien hennes til Svergie og Danmark, men jeg vett ikke hva og hvor mye jeg skal ha med meg!! omg!! Skal være i to uker, kan vaske ting mange ganger!
Så hva er lurt og hva er ikke lurt, dette lurer jeg på?

Dette er nok den vanlige meg!

Ny mobil, skjønner ikke noe jeg!

I dag måtte jeg kjøpe meg ny mobil, igen! Århh jaja!
Men jeg har et problem, jeg skjønner ingenting av den!! Jeg dør!! Har du tips?
Jeg har Samsung Corby:


Noen tips?
jo og hvordan får jeg musikk inn på den? trenger jeg kabel eller? for det følte ikke med :/

Jeg har en god grunn!

Bloggen har jo vert nede lenge nå, og jeg har mistet mange av mine lesere! Men jeg har vert på ferie, reiser mye og koser meg! Men dette er positivt, for i dag er alt helt på ræva! Jeg har grenet mye i dag, pga masse ting, men sånn er livet! I morgen skal jeg kjøpe meg hjelm, forhåpentligvis ROSA! Gleder meg, selv om jeg ikke kan kjøre enda da :)

Jeg skal også til Ida vennen og vi skal steke oss i sola! Noe jeg gleder meg til, trenger alltid farge, pluss at det alltid er gøy og hyggelig å være med henne! Vi har kjendt hverandre i 10 år, og vennskapet er enda sterkt! Noen krangler her og der, men det er sånt det er! Gode venner varer livet ut!

I dag når jeg ikke fikk lappen, hadde 6 feil og det er lov med 5, ja irriterende! Så støttet hun meg og sa at hun støttet meg og at jeg gjorde mitt beste! Enda en ting skjedde i dag, jeg mista telefonen min og sa tilbydde hun meg å være med å leite etter den, men jeg har allerede lettet i dag, og den var ikke der, derfor er jeg også deppa. Men nå skal jeg legge meg, trenger søvn etter denne dumme dumme dagen!

PS: Jeg er ikke sånn deppa at jeg sitter og er sikkelig lei meg, men jeg er lei meg, men sånt er livet! opp og nedturer! Men jeg lærer av mine feil og jeg vet jeg har et fantastisk liv og det setter jeg pris på! Men av og til tenker et menneske ikke så langt! Viktig for meg å få dette ut, men om dere er flinke til og kommentere så lover jeg å prøve å blogge så mye jeg kan når jeg er på enda en tur, forteller mer om det i morgen eller noe!

Natta!

<<If u comment, I will write!>>

FML!!

i dag gikk alt til helvete!! Først klarer jeg akkuratt ikke lappen, så mister jeg telefonen min! Så alle sammen ring meg å se hvem som tar den!! Jeg elsket den!!


40461076 og please finn ut hvem som har den!! Jeg trenger den nåå!!! Sitter her å griner igen :/ Sier litt..

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits