juli 2009

Outfit!

image
topp - bik bok
Tithser - h&m

Meg, Malena og Patrice!

I dag har jeg vert med Malena og Parice. Vi har vert hos meg og sett prom nigth og spist pizza. Nå sitter vi bare og gror.
Kjekke folk da, er kjempe gla i dere! <3

Det var bare en drøm?

Jeg ble vekt klokken 12 av at amanda ringte meg. Etter det prøvde jeg og få sove igen, jeg sovnet litt så våknet jeg og trodde alt det som skjedde i går bare var en drøm. Men det var det ikke, det er det aldri. Jeg er lei av at det aldri er en drøm lenger.

Og foresten det blir nok lite blogging de neste dagene så vet dere det.

vi blogges

Fortsetelsen fra før i dag

Ja nå e eg her me Malena, Patrice og Daniel. Så eg tenkte eg sko legga ut nogen bilder fra før i dag og te slutt ein overaskelse.

p3007091701
p300709170101
p300709170102

p300709170103

p300709170104
p3007091706
p3007091715

p300709171501

p3007091716

p300709171601

p3007091820Så komme "overaskelsen" :

p2607090029
p2607090032


Kjedsomhet over alt!

Jeg kjeder meg ikke akkuratt, men overalt er det noen av mine venner som kjeder seg. Men når solen ikke er fremme når det er sommer gidder vel de fleste å ikke gå ut? Jeg gikk ut når det var opphold og det er opphold enda.
Jeg gikk til Malena, hun hadde besøk av Daniel. Da jeg kom hørte de på musikk og Malena danset eller noe, vet ikke helt hva jeg skal kalle det.

Nå passer vi Sarah og Tristan. Malena leker at hun er en larve, og Sarah ville også vere med. Legger ut bilder senere.
Vi blogges ;*

Tilbake!

Jeg er komt tilbake fra vikedal! Har akkuratt pakket for i morgen skal jeg hjem til Haugesund igen. Skal sansynligvis være med Malena men men hun er jo koselig hun. Videre i sommer skal jeg kansje til kongeparken, ølen, kansje bømlo igen og sildajazzen.


Jeg har også et spørsmål til dere lesere, hva vil dere lese om? For mine innlegg er ikke så intresange og jeg vil gjærne skrive om ting dere liker. Jeg vil liksom skrive om mote, hår eller noe, men jeg vet ikke hvordan, og hvis dere har andre tema kan dere skrive de til meg da? For min hverdag er kjedelig xD

hva syns du om sangen?

Vi blogges :*

Vikedal for shizzel!

Nå reiser jeg til vikedal ses på torsdag!!!

Av ren nyskjerighet!

Hvem leser egentligt bloggen min? Eller har vert innom den?
Hvis du er pus eller leser bloggen min vil du legge igen en kommentar da? :P

Jeg vil..

Jeg vil være en annen, jeg vil forandre meg for din skyld! <3

Venner?

Hvem er egentligt dine venner? er det dem du chatter med hver dag, eller dem du er med? Er venner noen du kan snakke med eller? Skal venner være ærlige? Hvem er egentligt dine venner? Det er mitt spørsmål.

Jeg sitter nå i stua å har ikke noe å gjøre, jeg kan sikkert finne på noe, men jeg gidder ikke. Så kom jeg over dette her med venner. Hvem er egentligt mine venner? Det er ganske mange som legger meg til venn på nettby, noen snakker med meg først da og da blir vi jo kanskje kjent. Men det er mange som også bare legger meg til, men jeg spør hvorfor de gjør det, kansje jeg kjenner dem men husker det bare ikke. Jeg har egentligt ganske mange venner, men alle er så forskjelige. Jeg har jo noen bestevenner og noen som kaller seg mine abver, men vi er ikke aller beste venner, det merka jeg her en dag. For jeg kunne ikke snakke med dem om alt, de brude seg ikke. Det er ikke sånne venner jeg vil ha, jeg vil ha venner som forstår meg og godtar meg for den jeg er. Jeg har heldigvis utrolig mange av dere. Men jeg har ikke tid til alle, og det er ikke noe gøy. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne være mange plasser på en gang for da kunne jeg vert med alle. Sånn som i sommer eg jo mange vekk reiste, men da har jeg anledningen til og besøke vennene mine som bor langt borte og være hos dem. Men da kan jeg ikke være med dem her hjemme. Sommeren er travel når det gjeldere venner og prioitering. Jeg har planer for hver dag som går nesten og det er ikke altid like gøy for alle trenger en pause en gang i blandt. Men jeg skal prøve og være med alle og spesielt Lena og de for de er jeg nesten aldri med, men jeg skal og MÅ få tid til dere alle.

Navn: MALENA-SIV-GUNNAR-LENA--INGRID-MINA-NATALIA-CHARLOTTE-HELGE-ERLEND-GISLE-MARIE-AINA-TRINE-TRINE-THERESE-ADELEN-HELEN-KRISTINA-JOHANNES-TRYGVE-KRISTOFFER-JULIUS-JOHANNE-LISE-LISA-KNUT MAGNUS-MALIN-TERESE-CHARLOTTE-BENEDICTE...


Dette er 0,001 % av mine venner, er det rart jeg blander navn, men mange sier jeg er populær men det er jeg ikke, jeg føler meg vertfall ikke som det. Jeg vil ikke være en fjortiss blogger som nevner alle vennene sine og hvor mye dem elsker dem og bla bla bla, jeg ville bare skrive litt om dere, men dette er alle mine venner generelt, jeg prater om alle ikke bare en og en, men jeg lurer på hva du syns om dine venner..


Spørsmål: Hvordan er en ekte venn?

                    Skal du kunne stole på dine venner?

                    Føler du det samme? at du ikke har tid?
                   
Jeg kom på en ting til, en venn sa til meg: "hvorfor velger du ikke bare ut dine nærmeste?" Da svarte jeg: "Dette er jo mine nærmeste, jeg kan ikke velge noen bort er du gal? hadde du klart det?"

...?Superman-design!

Ja denne gangen ble det superman aktig design, men det er fordi jeg elsker blått.
Grunn nr 1 er fordi superman har det grunn nr 2 er fordi cokkiemonster er blå.

Ja jeg har endeligt fått internett igen men jeg tenkte jeg skulle se 27 dresses eller 10 things i hate about you.
Men jeg legger med et bilde som jeg tok her en dag.

Btw var jo hos Malena i går ja vi var hos Patrice som jeg sa, tror jeg. Vi la oss i to tiden, men det verste var at hun vekte meg klokken 8 for hun skulle gå med vg, men da kom den vanlige kommentaren min: "Ka faen du vil?!"
"Kan du ikke bli me da? (A)" "NAII ikkje faen, gå nå eg vil sova!!" Ja jeg er morgen gretten men men.

Hva syns du om det nye designe mitt da?
p240709113304

Jaja!

Jaja er et ord som jeg ikke vet om er negativt eller positivt men men. Jeg er nå kommet til min kjære Malena, vi skal ut i 6 tiden eller noe og være med noen hun kjenner. Tror vi skal se film eller noe, er ikke helt sikker.

I går så var jeg og Amanda i haugesund med Malena og den kjedelige Gisle. Vi gjor ikke så mye, jeg kjøpte meg en svart kjole, et hvit naglete belte og øredobber, som du kan se bilde av i forgie innlegg. Ellers kjøpte jeg meg mat for jeg var sulten, de andre fikk smake av meg og da. Etter det gikk vi bare litt rundt, traff litt på folk og sånt. Prata litt med dem og så gikk det videre. Vi møte også på Jane som jeg ikke har sett siden jeg fôr til Spania, så det var ekstra hyggelig og snakke med henne. Vi prata ikke så lenge da, siden hun, kjæresten og kompisen skulle videre en eller annen plass.

På bussen så sjedde det ikke så mye, den ble ganske full følte jeg da, men det var hvist helt normalt i seks tida så ja der satt vi i en time og så syklet vi hjem fra Ljosheim. Jeg syklet fortere enn Amanda så jeg var hjemme før henne. Når vi kom hjem tok vi litt bilder og så laga vi (rettere sagt jeg) nachos. Den ble nesten perfekt hadde den ikke stått så lenge inni, men den var da litt go da eller hva Amanda?

Etter at vi hadde spist kom naboen altså Marit over og vi sang litt Singstar og GH. Etter det tok jeg og barberte leggene og jeg klarte og kutte meg :(  men men sånt skjer da. Det kommer bilder fra gårsdagn:
p240709113304
p2507090041

Det var faktisk mye mye mer blod og det var vondt :P vi blogges :-*

Fuck You Lily Allen!

Nei jeg har ingenting imot Lily Allen. Jeg elsker bare sangen hennes.

Ny kjole og bilder!

Kjolen og belte er fra Gina-tricot!:P
dsc0464
kopi

dsc0415

tar så utroliug lang tid å legge ut bilder så gjør det en anen gang :P

Uff!

Nå sitter jeg her og pleier ansiktet mitt til tusen for i dag er det dommedag for meg!
Jeg har fått min første kvise på fem år, å det er ikke bare en men flere. Jeg har også masse myggstikk i hele fjeset mitt århh jeg er så sur, jeg som har passet så bra på huden min så skjer dette! Men alle må vel gjennom den perioden, heldigvis har jeg den aldri utenom nå, men ellers har jeg ikke en eneste kvise og det er jeg utrolig takknemlig for!

Fargeleging ferdig!

video:dscf5325


Fargeleging!

video:dscf5322


Outfit og istid-is!

Nå har jeg akkuratt kommet til karmøy! Skal snart til Siv tenkte jeg. Hvis hun fortsatt gidder da.
Men her er det et bilde av hvordan jeg har håret, hvordan jeg ser ut pluss ISTIDISEN MIN!

dscf5308

Jeg er blitt utrordret!

Jeg ble utfordret av Cecileslaake.blogg.no

1.
 Gå inn på mine bilder / mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.


konf

Dette her er fra konfirmasjonen min. Jeg vil ha det som takke kort men pappa vil ikke siden jeg er så bleik.
Er ikke min feil at jeg er bleik vel? Ja ja var en fin dag dette, elsker kjolen min! Korsett rygg århhh er gla i den!
Fin dag dette! Men ikke den beste men veldig veldig fin!

Burde endre men..

Jeg burde endre innlegget mitt, men da får ikke alle det meg seg, jeg skrev at vi ville ha sol og sånt, å når vi kommer ut til svortland da er det sol og vi ligger og soler oss :p

dagen i dag har vert med Charlotte og Knut-Magnus, vi har ikke gjort så mye da men men.

Every day!

Dagene går og går. være blir ikke pent og jeg er forkjølt. Men ut skal jeg uansett!
I går var jeg ikke like forkjølt som i dag og hadde ikke like sterk allergi men det bryr jeg meg ikke om, for jeg gidder ikke sitte hjemme hos charlotte med hennes bror som sitter og spiller uten og være stille. Det er litt irriterende, vertfall om morgenen. Ja det er morgen for meg siden her sover vi helt til 2-3 tiden og vi har enda ikke fått i oss noe mat. Men det skal vi nok innen nærmeste framtid.

Dagen i går var egentlig ganske chill dag. Jeg våknet mange ganger i løpet av natten da, men men. Så stelte vi oss og kjørte til Svortland. Etter ti min møtte Charlotte dem hun skulle være med, så gikk jeg opp til Johannes. Han var syk derfor kunne han ikke komme ut, og jeg ville være med han så jeg gikk da opp.

Først snakket vi og var sikkeligt trøtte, så satte vi på en skummel film. Jeg kvak av ingenting, det var litt flaut. Men men han passet nå på meg så det var jo bra. Men vi sovnet når halve filmen var godt eller hva vi nå sier. Han vekkte meg når rulleteksten kom. Jeg var kjempe trøtt, men våknet fort. Så snakket vi og sånn, ikke noe spesielt egentligt.

Så kom Charlotte opp mens vi så på family guy, hun var ganske sur men men ingen er perfekte og alle har sine dager.
Etter på gikk vi til kiwi der kjøpte hun drikke og på veien møtte vi Knut-Magnus. Han er kjempe koselig. Vi spiste en rullekebab på delling så gikk vi ned til kiwien og satt oss der til de stengte. Så sto vi litt utforbi og snakket, mens jeg stakk av med skateboarde til knut, men skate kan jeg nå ikke, jeg satt på det og gav fart med hendene. Tihi.
Så begynnte det selfølgelig og regne når vi skulle gå hjem. En time senere var vi hjemme. Ja det er langt og gå.
Vi så utrolig mange padder på veien. Men nå er jeg akkuratt ferdig med å spise og skal skynde meg ut dørene så vi blogges!

Unskyld for ingen bilder, men chille dag er chille dag:P

My hair!

Nei jeg skal ikke vise dere hårfrisyrene jeg har hatt i det siste, for det jeg vil blogge om i dag er håret mitt.
Jeg vet det høres fjortiss ut men hvis du leser innlegge forstår du!

Håret mitt er et katastrofalt hår. Det tar lang tid og fikse, det krøller seg med en gang, ikke bølger KRØLLER!
Det er rett og slett irriterende. Det vokser altfor sent. Rett og slett unormalt sent. Jeg er så lei av det. ALT!

Det er mange folk på nettby som lurer på hordan jeg steller håre mitt og at de vil ha det og bla bla bla.
Selfølgeligt er det bra, men hadde de vist hvordan det er utenfor bildene. Utenfor nettby og det. Da ville de aldri hatt det.

Jeg har vert hos lege ofte på grunn av hodebunnen i år. Og jeg er så lei av det. Jeg har fått noe for det, men jeg glemmer altid og ta det med meg, siden jeg tenker at det ikke kommer tilbake igen. Først trodde de at det var hair extensione mine og det var limen som ga meg sår i hodebunnen. Men det var det ikke, for jeg hadde ikke hatt lim i hodebunnen. Men jeg fikk noe for det som virkelig hjalp meg. Hadde jeg ikke fått det hadde jeg sansynlighvis ikke hatt hår i dag.

Men det vi tror at jeg ikke tåler er hårfarge, og det som jeg fant ut for noen dager siden var LES ADVARSLER!
Jeg mener det! Det står hva hårfargen inneholder bla bla bla, men det som sto i en liten ramme var. Detter er ikke alt da men det viktigste var: Hvis det kommer flytende, rennende væske ut av hodebunnen kontakt akkutt lege med en gang. Da ble jeg nesten litt skremt. 

Men nå er jeg trøtt og tenkte jeg skulle sove litt! Unskyld for dette innlegge men jeg måtte bare advare dere mot og faktisk lese advarsler! For det er ikke noe øy og ha det! Men men vi blogges og god natt eller god morgen!
 

Smil til verden..

For i det siste har verden smilt utrolit mye til meg! Jeg har møtt utroligt mange hyggelige mennesker i det siste.
De har vert så hyggelige og åpne for alt. Kristina, Trygve, Jenny, Sunniva, Julius og to til som jeg ikke kjente. Også var det Helen og Johannes.

Vi gikk litt rundt omkring på bømlo, og så satte vi oss nede ved bryggen. Der satt vi og snakte og tegnte på hverandre.
Det ble skrevet masse tull og utroligt masse søtt, hvertfall på meg.  Det har vert en av de beste dagene til nå. Ja jeg har nok skrevet det før, men jeg har hatt det utrolig gøy det er bare det.  Hadde jeg ikke fått være hos Charlotte hadde denne sommeren vært utrolig kjedeligt. For vi har funner på så mye rart og utroligt morsomt. Den enne dagen farger vi håret og søler overalt, neste dag sitter jeg i badekaret med nattklær på og barberer leggene. I dag skal vi se om vi endeligt får tatt ansiktsmaskå og lakke neglene, for det trenger jeg virkeligt. For det første er huden min uren som bare det og for det andre på neglene mine ser det ut som om jeg har plukket blåbær. Eller som vi sier pitla blåber. Hahaha det var litt morsomt og tenke på.

Jeg og Charlotte og sikkert flere håper på at jeg får være lenger! Det hadde vært utroligt gøy. For da får jeg være enda mer med de kule folkene her. Vi sitter og venter på mail fra pappa om jeg får låv eller ikke, men det vett vi ikke enda. Alle som leser bloggen min vær med og kryss fingrene for meg. Og husk da slipper dere og se meg på karmøy og i haugesund. Er ikke det bra? ikke det nei, hehe :P Er ikke min feil at det er gøyere her. Men hvis dere vil ha meg hjem kan dere vel krysse fingrene for at Charlotte og kansje Johannes kan komme til meg i sildajazzen hvis jeg i det hele tatt får lov. Ja ja jeg legger ut mesteparten av bildene her tror jeg. Men vi tar nok flere da. i løpet av den tiden jeg har igen!

dsc00884dsc00900dsc00902
dsc00904dsc009381p1607092345031

Vi får ikke alle bildene inn enda, men de kommer! vi blogges :*Dagene går og jeg vil ikke hjem!

I dag er det nå femte dagen jeg er hos Charlotte og jeg vil ikke hjem!
Jeg skal flytte inn her! tihi :P
Vi har hatt det så gøy, og jeg mener det!
Vi har farget håre, vippene og neglene er neste!

Gleder meg til resten av uka vennen min! <3

Nå er jeg rett og slett lei!

Hver eneste sommer, så blør jeg gjenomsnitlig daglig! Det er så irriterende. Dette er kun på grunn av den maten eg nyse på, men jeg klarer ikke nyse anderledes, jeg har prøvd alt! Å nå sitter jeg med blo i nesa igen. Men dette er bare begynnelsen fant jeg ut da jeg var liten, for jeg kan sitte og blø i timesvis.

obj

Haha!

video:171548


Ikkje redigert, an klikka totalt!

kjeda meg..

video:073305


Jeg kjeda meg :P <3

Besøk!

video:184903

Vi kjedet oss så vi laget videoblogg^^

Irriterende..

Jeg hater når noen sitter og ser på meg når jeg er på pcen, jeg føler jeg ikke har samme friheten hvis du skjønner hva jeg mener? Lillebroren til Charlotte gjør dette, men men han er koslig da, men jeg er veldig morengreten så jeg blir veldig lett irritert for og si det sånn :P
dsc00867

Header!

Jeg trenger ny header! Er det noen som vil lage? Dere finner bilder her på bloggen og på Nettby! Jeg har ikke bildene av meg som jeg har på nettby på pcen siden den er ny, men jeg liker bildene der.
Nettby = Aliciam

Vær så snill og hjelp meg!!

Min er ikke så bra (A)

Hvis en latter forlenger livet..

Ja da har jeg forlenget det ganske mye. Men det kommer jeg tilbake til etter på.
I dag var første natten hos Charlotte. Vi (og med vi mener jeg Charlotte) la oss vel i to tiden, jeg derimot sovnet lenge lenge før den tid. Vi så på film skjønner du og selfølgeligt sovnet jeg. Men men det er vel sånt som skjer. I hele natt har jeg sovet med rompa til Charlotte, og jeg har sovet på magen :( Jett om jeg har vondt i dag da. Piercingen min er betent tror jeg jeg er ikke helt sikker, men er det noen så vett vær så snill og ta kontakt med meg!
Ellers har dagen i dag vert litt chille og litt stresse dag.

Vi har også sminkert oss og stelt oss i dag, bare for gøy. Jeg sminket meg emo aktig, slapp av det er bare et kalle navn for sminken min, Så slapp av! Etter det stelte jeg håret til Charlotte og mitt eget! Charlotte fikk helt rett hår og jeg rettet mitt, etter at Charlotte hadde rettet det, men selfølgeligt var jeg ikke fornøyd. Jeg lagde noe flette greier på sidene, litt vanskeligt og forklare men men, håper dere overlever. Etter det tok vi noen bilder og slappet av med pcen en stund før vi dro og besøkte en jente som hetter Victoriaa. Hun er en venine av Charlotte, og er kjempe hyggelig og ikke minst super søt. Hun reiser til Frankrike i morgen, hun skal kjøre ned, stakkar, men hun overlever nok! Vi var der en stund, snakket og lo og koste oss. Så tok jeg og Charlotte turen hjemover. Det regnet mer nå en da vi gikk til henne, men vi overlevde denne gangen også!

Jo grunnen til at jeg lo så mye i dag var fordi Charlotte skulle fjerne neglelakken min som jeg hadde på tærna. Og som ikke de fleste vett, er jeg ganske kilen under og ovenpå føtene. Så når hun så vidt var borti meg, lo jeg som bare det siden det kitlet så mye. Men det var jo bare enda verre når hun var sikkeligt borti meg da lo og lo jeg til jeg sprakk!
Men men jeg lever enda, så vi blogges!

Noen bilder fra i dag.

dsc00848
Charlotte fjerner neglelakken min!


dsc00867
Ferdig sminket og fikset håre.
dsc00879
Etter en tur hos Veronica og uten sminke!dsc00855
Charlotte ferdig!

dsc00849
Meg uten sminke.

dsc00852
Meg med sminke!

dsc00851
Litt av sminken min.

Jeg vet jeg ikke er den peneste på jord, men det driter jeg i for jeg er meg selv!
Gla i deg! <3

Charlotte!

Jeg har araived charlottes hus! yay <3
Vi har gått litt tur og sånt !!
Elsker deg pus!
Komme te å bli ei digg uka!!! <3

231234

kjedeligt..

Jeg ble da vekkt etter kun 6 timer med søvn av at pappa maser på at jeg må stå opp. Klokka var 12 og det er sommerferie, da skal man liksom sove lenge, men ikke jeg nei, men men måtte jo stå opp en gang.

Akkuratt nå sitter jeg og ser på Hannah Montana, men skal snart lage meg mat. Dagen i dag går også til en timme med buss, siden jeg skal til bømlo til Charlotte, og skal være der i en hel uke, jeg er så gla for at jeg fikk lov.
Skal bli kjempe gøy, men nå hører jeg magen rope etter mat, legger ut outfit bilde senere! :P

LINDA OG KARLA!

I dag skal innlegge mitt hete Linda  og kartla av en eller annen grunn!
Dagen i dag har vert fin, vert med Linda og Karla! Noen av mine veldigt nære venner! Elsker dere!
Shoppet, spist is og chillet! Er trøtt nå så jeg ska bare finne meg vann og legge meg, blogges!

lindaogeline

Linda er den som sitter til venstre for meg^^ hun me svart bukse!

karlaa

Karla jenta mi! <3

Spania!

I halv ni tiden på torsdag den 18.juni satte vi oss i bilen. Nå begynte endeligt reisen til spania. Etter sånn ca ti min me kjøring så var vel vi leie. Så tok jeg på meg øretelefonene og satta på musikk, og sovnet!
Jeg sov vel en stund er ikke helt sikker.Jeg våknet også i løpet av natten og var våken, men sånn i elve tiden ringte Johannes meg. Så kosligt det var å snakke me noen. Men det var også søtt gjort av han da!
Etter en lang natt var det tid for Color Line fra Larvik. Det er en kjempe stor båt som varer i tre-fire timer for den som lurer. Jeg sovnet selfølgelikt på båten, men vi hadde tross alt kjørt hele natten også.
De hadde tv der vi satt, så jeg og Amanda satt og såg på disney channel, men så sovnet jo jeg, men det verste var at jeg snorket! Herregud så flaut! Men tror og håper ingen hørte meg for det var ikke no høyt egentligt.
Etter tre-fire lange timer var vi endeligt i Danmark. Så da forsette den kjedlige kjøre turen videre. Jeg sov vel ganske mye, men når du bare sitter rett opp å ned på et sete så er det ganske lett og sovne for å si det slikt.
Etter enda flere tusen millioner timer kom vi til en camping plass. Der fikk vi en hytte, nr.305 hadde vi. Der var det fire senger nede, lite kjøkken med et søtt lite bord med kraker. De var også et lite tv der.
Vi fant også ut av det var en hems der, så i hele hytten var det totalt plass til hele 6 personer. Vi pakket litt ut og så gikk besta og besten for og handle mens jeg og amanda var igen, siden vi ikke klarte å låse døren.
Vi satt da og så på tv, en musikk kanal, kosligt! Vi spiste så gikk vi ut og kikket litt, de hadde en sånn kul hoppe greie som vi var på. Der tok jeg kråke, kråke med hendene, øvde på å ta hjul og sånt! Det var kos!

Tyskland startet og slutter med regn. Vi sto i kø i ca 4 timer og på de fire timene så kom vi oss kansje 4-5 kilometer. Detter var jo kos. Etter en lang dag fant vi et motell og sjekket inn der og sov.
Endelig fikk jeg dusjet, det var helt fantastisk skal jeg si deg, ja jeg vett det høres ut som om jeg aldri har dusjet, men slapp av jeg hadde bare ikke dusjet på to dager siden vi hadde sittet i bilen.
Frankrike og luxumburg var egentlig ganske kjedelige, masse treer og vei rett og slett. Vi fant heldigvis et hotell i slutten og skulle sove der. Besteforeldrene mine synes det var kjempe pent, men det var
egentlig ikke det, det var bare helt greit syns nå jeg. Nei jeg er ikke en sånn jente som skal ha alt på sølvfat, men det var ikke luksus der men det var helt greit. =)

Neste dag kjørte vi fra Frankrike og helt til spania, dette var virkelig kjedelig skal jeg si deg. Jeg var så lei av å sitte i bil at det ikke skulle vert låv. Er så glad for at jeg skal fly hjem igen.

I dag har det egentligt vert en ganske grei dag. Jeg sto opp i 8 tiden og stellte meg, det ble litt avbrytelser innimellom av at alle skulle på do, men sånt skjer når man bare har et bad.
Etter sånn ca tre fire timer med at de andre skulle gjøre seg klar, noe som de kunne ha gjort vel sånn ca fem millioner år fortere kom vi oss ned til bussen og til altea på markede.
På markede kjøpte jeg meg en vesketrillebag til bare ti euro, en shorts til fem og en lommebok/veske til ti euro. Husker ikke eller bryr meg ikke om hva de andre kjøpte, men det var kansje pga
all klagingen og whiningen. Ja for å si det slik de klagde ganske mye, og jeg står der med mensensmerter, vondt i hoder, fem millioner gangsår og vannblemmer på størelse med en knyttneve, som
selfølgelig gjør at jeg ikke kan gå så mye, så står de der: det er så varmt, det er hele 26 grader jeg tror jeg dør, jeg har s vondt i hode, blæ blæ blæ, nå er jeg faen meg lei altså!
Det går an å bli litt mer voksnere enn å whine for det lille der, og 26 grader i spania er jo ingenting, om du har bodd der eller ikke, men de bare sier: ja men du har jo bodd her, derfor du tåler varmen.
Hallo!? det er nesten to år siden, jeg er ikke vant med varmen jeg heller, men det går da grenser på om at 26 grader er varmt, hadde det vert noe med 40 hadde jeg nok forstårt, men 26 hallo?! voks opp for christ sakes!!
Ja tilbake til dagen i dag, etter det tok vi bussen hjem gikk til asian var der i fem minutter, for folk whinet enda mere om at de var leie, så gikk vi hjem, chillet i alt for lang tid, for folk bruker lengre tid enn
meg, hører du hva jeg sier meg!! jeg bruker vanligvis timesvis men nå jør jeg ikke det for jeg respekterer at folk ikke trenger å ventei flere timer før vi skal gå.
Etter det gikk vi ut igen for jeg trodde mamma var på beach loange, men så fant jeg ut at de var gått hjem når vi endelig hadde kommet ned. Så gikk vi opp igen til leiligheten og "slappet av".
Etter en stund spurte mamma om vi kunne gå ned til kitti og de for å låne litt tuperware, og etter en lang omvei var vi der. Der møtte vi Erik, Eva, Max (en hund) og to kattunger.
Så satt vi der og ble kjent med erik, og etter en halv times tid gikk vi hjem. Alle maste jo hål i hode på oss så ja det var jo gøy. Når vi kom hjem skulle vi ned til byen igen, for det var st.hans og da
feirer de med dette på stranda med bål og fyrverkerier, og så bader alle klokken 12. Detter var jo kos utenom at folk klagde pluss så mye mye mer. Jeg satt nå å pratet med Erik for det var ingen andre å
prate med, men han var jo kjempe koslige da. Koslig dude han. Ja etter et par timer der gikk vi hjem. Enda mer whining av folk, men då va eg så sur at jeg bare ignorerte dem helt.
go natt snakkes, savner dere alle :P <3

De siste dagene har vert ganske kjedelige derfor jeg ikke gidder å skrive om de en gang. Amanda og de reiste på lørdag klokken 12 ca. Etter det chillet bare jeg og mamma, eller jeg satt på internett
en liten stund og hun var på jobb. Jeg fikk endeligt snakket med vennene mine, jeg savner dere så utrolig mye! Gleder meg til og komme hjem. Akkuratt nå sitter jeg her i bikinien og er solbrent, nei
ikke solbrent, jeg er en brent tomat skal jeg si dere!! vi hadde egentligt planer om å gå på stranden i morgen, men det er ikke sikkert det blir noe av siden denne tomaten her er brent, men men har to
uker på meg til å bli brun :P

Ja i dag våknet jeg ca fem over halv et. Har nesten ikke sovet i natt for det har vært alt for varmt og kaldt på samme tid. Men det er sånn du er når du er solbrent. I dag skal jeg ingen verdens ting!
Jeg skal rett og slett bare sitte inne og kjede reven av meg. Internett har vi heller ikke, jeg kommer til å dø av kjedsomhet. Tar meg sikkert en tur innom butikken for noe snop eller noe.
Skal også leie film, og så skal jeg til kinaene og sjekke om de har et eller annet jeg kan kjøpe som får tiden til å fly. Som strikke tøy eller noe. Ja ja, tusen takk for at faktor 50 ikke funker!!
Dagen i dag ble ikke en så kjedelig dag, eller det var jo kjedelig at jeg ikke kunne være ute da, men jeg gikk meg en tur til rasmus og de (selfølgelig var jeg dekket til der jeg er solbrent! så det
var ganske varmt skal jeg si dere) Der hadde jeg en prat med dem som var hjemme og det var jo kos :P Etter det kom jeg hjem og setter på en film som min mor hadde leigt til meg.
The weding date, men midt i filmen tok jeg og mamma oss en tur på internetten, snakkes med noen folk, og fikk endelig vite at kk (Kristine) er hjemme :P Benedicte var også på besøk hos henne.
Skal kansje være med dem i morgen. Gleder meg! Etter det var vi innom kinaene, kjøpte dipliner og øyenskygge, er ikke sikker på om jeg trenger det så det blir kansje en gave til noen.
Fant også piercinger som jeg skal kjøpe i nærmeste framtid. Vi handlet så gikk vi hjem og jeg forsatte på filmen min. Det endte godt for å si det sånn!
Etter den filmen så jeg Memoris og a Geshia. Den var utrolig bra. Anbefales på det sterkeste må jeg si! Men nå er klokken to på natta så jeg får komme meg i sengs. Natta vi blogges! Glede meg!

Dagene i det siste har for det meste gått i det samme. Stranda, mat, shopping, drikke og sove! Detter hørtes vel kosligt ut? eller? Har vert greit, men det er ikkke så mye åa gjøre her.
Men vi koser oss nå nok som det er. Har faktisk ikke shoppet så mye som jer trodde, siden jeg alerede skal hjem på fredag og vet bare om et par sko og litt sminke som er det eneste jeg har igen av shoppingen min
så er det gabske lite til og være meg. Men nå går batteri på dataen min, og jeg er alt for lat til og finne laderen etter en lang dag ;) så vi blogges see ya!

De siste dagene har det kun værrt regn og overskyet, så å få farge de siste dagene var rett og slett umulig! Så det er jeg ikke fornøyde med i det hele tatt. Men men, jeg overlever så lenge det er noe sol igen i norge.
Jeg fikk heldigvis kjøpt meg de skona jeg ville ha, ska legge ut bilde av dem :P De er svarte, siden de selfølgeligt ikke hadde størelsen min i de hvite. Men men på det og. Alt i dag er jo bare men men.
Nå sitter jeg på gulvet på flyplassen og venter på å få sjekke inn. Men innsjekkingen har ikke begynt ennda, den begynner om ca en time tror jeg, men den skulle vært begynte, men tror klokka på dataen er ja, en time feil.
Jeg har lest et par sider i boka mi, men er for trøtt til og lese, siden jeg ikke sov i natt, var ikke så trøt, men sånn er det altid, og det verste var att når jeg hadde sovnet så ringer alarmen, flott tenkte jeg! Jeg ble
sikkeligt gla akkuratt da. Men men får jeg vel si til det og. Jo det som jeg skal i dag er å fly til Bergen noe jeg ikke pleier, men det var bare der det gikk fly til så, ja, vi skal kansje besøke angela og brian.
Angela er sannsynlighvis på jobb, men da får vi besøke brian :P Etter det skal jeg sitter 3 og en halv time i bil og så en halv time ekstra siden vi må til karmøy og hente alle tingene mine!
Siden jeg ikke fikk ha meg meg en eneste dritt ligger alt igen der! århh for en kjedelig dag det kommer til og bli, men men. I morgen skal jeg kanskje vere med Karla og Linda, og det gleder jeg meg til :] Men vi blogges!

Hjemme endelig!

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits