juni 2012

Dagen Outfit: 30.06.12

Ikke så spesielt men elsker denne toppen. 

GAAD bildene vil ikke snu seg, dere får leve med det, til noen kan hjelpe meg med det! For det er såå stygt!


Bandana - Søstrene grene (bursdagsgave wii!)   Singlet - H&M     Svart singlet - Cubus    Bukse - H&M

Hva har du på deg i dag?
Hvordan får jeg til å snu bildet når det er snudd på dataen?

- AliciaM! <3

Kos

De siste dagene har jeg vært i Stavanger, vært ute å spist og kost meg med jentene! Bildene fra Stavanger og innkjøpene kommer kanskje i kveld, hvis ikke i morgen om jeg har tid før jeg drar til Stavanger igjen. Har dessverre ingen bilder fra jentekvelden eller når jeg var ute å spiste, men dere overlever nok. Nå skal jeg og Rolin en tur til byen! Så vi snakkes!

Hva skal du i dag?

- AliciaM! <3

Våken

Kan ikke huske sist jeg var sp tidelig våken i en ferie, men skal snart ut med Ida for å spise eller noe, er ikke helst sikker. Så jeg må nesten hoppe i dusjen. Tar kanskje med kamera, men hvis ikke kan dere følge meg på instagram (aliciamarlenes) der legger jeg ut bilder jevnlig, så vet dere det!


Hva skal du i dag?

- AliciaM! <3 

Yesterday

Okei jeg sa jeg skulle begynne å blogge mer for rundt en måned siden, men ops! Håper dere tilgir meg, skal prøve å blogge mer i sommer, altså nå. Men vet ikke hvor mye det blir i spania, men det ser vi jo! 

Ellers var jeg i Stavanger i går hos Vickie (som gjesteblogget), der var også Oddi, Inger Helene og Robin. Det var en utrolig koselig dag, selv om jeg ventet på dem i ca 3 timer, før jeg gikk på toget til Vickie. I går var det utrolig koselig, vi snakket kjempe masse, og spiste utrolig god mat og det var utrolig gøy. Skal nok snart ned til Stavanger igjen, siden det var så gøy, og koster jo egentlig ingenting om jeg tar båten. Wii. 

Meg og Malin <3

Hva skal du i ferien?
Noen gang vert i Stavanger?

- AliciaM! <3

 

Gjesteinnlegg fra Vickieeeeee

Hei alle Alicia sine lesere ^_^ Nå har hun spurt meg om jeg vil gjesteblogge for henne, og det vil jeg selvfølgelig! Akkuratt nå sitter vi hjemme hos meg og slapper av med folk.

Ettersom dette er Alicia sin blogg burde jeg kanskje skrive litt om henne da. Alicia Marlene er i mine øyne en kjempesøt jente. Dette er første gangen jeg faktisk møter henne in real life, ettersom vi bor 2 timer borte fra hverandre. Likevel er hun en jente som jeg liker veldig godt å snakke med. Hun er jo så søt og hyggelig!  
Noen bilder fra min blogg. Dere kan besøke den >HER<

-Vickie Helene

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits