juni 2011

Inspiration

Love 

Summerwork

Jobb, jobb & jobb. Jeg jobber mye fortiden, har fri på torsdager, men da er jeg med venner hele tiden eller ute og reiser en plass. I det siste har jeg vært mye med Sondre x2 og hanne. Kos kos! I morgen reiser jeg til Stavanger for å gå på vg lista, har med mobilen, som sikkert brukes som kamera! Torsdag går nok dagen til å være med Sondre, han er ferdig på jobb i 2 tiden, som passer perfekt, for da har jeg våknet og stelt meg!

Var ute i helga på velkomen-hjem-fest-til-Amanda! Var kjempe gøy og ble kjendt med mange mennesker! Kos! Klarte å tryne så har blåmerker og kuler over hele meg, men men, jeg overlever enda!

Hva gjør du på i sommer? Jobb?

-AliciaM! <3

BITCH
Thats all i can say, Fuck you, bitch!

God morgen

Nå har jeg vert våken i ca en halvtime. Hadde klokka på 9 siden jeg skulle vekke Hanne, men hun tok ikke telefonen, men tror jeg klarte det for det om. Jeg sovna igjen og våknet kvart over 11. Er enda dau trøtt. Tenkte jeg skulle gå å rette håret nå, så ta på meg noen enkle klær, før det blir frokost. Kan være jeg må på butikken før frokosten, men det ser vi.

I dag skal jeg kanskje på sommerparty som er på copa i byen. Er usikker på om jeg faktisk gidder og vet ikke hva jeg skal ha på meg. Grunnen til at jeg er usikker er fordi er masse folk, jeg ser ut som om jeg er 12 og ja, jer er lav. 

TRØTT!

Hva skal dere i dag?
Syns dere jeg skal gå på sommerparty eller ikke? 

-AliciaM! <3

Nordlæning

Jeg har da blitt kjent med en nordlening som ville at jeg skulle blogge om han, så ja wihu! Han er broren til en annen kompis av meg, som ikke er nordlening, morsomt! Men ja, han er en veldig kjekk gutt og koselig å være med, håper jeg blir bedre kjendt med han! Han har gått på resturang og matfag i 2 år og skal nå ut  lære! KLAPP KLAPP!

Her er noen bilder jeg stjal fra face

Her lager han mat, noe han sikkert kan!Tror dette er et gammelt bilde, men ler av det så hehe (A)

Noen du vil blogge om?
Noen som vil blogge om meg eller? å nai -.-

-AliciaM! <3 

Hvordan lage marsipan kake?

Du trenger

En stk Alicia


Fløte, syltetøy, kakebunn, marsipann, konditorfarge og pynt!

Begynne med å piske fløte og syltetøy, du trenger kun 3 spiseskeie syltetøy og all fløten! Dette skal piskes så mye at du kan snu bollen på hodet og det faller ikke ut av. (Teoretisk sett)

Så skal du ta det på kakebunnen som består av 3 deler, smør kremen ut over og ta kakebunnen oppå, ha mye i mellom og bare litt på toppen, slik som dette


SÅÅÅ pynter du kaken! Her er mitt resultat


Hva syns du om kaken min?
Har du lagd en kake i det siste, send link til bildet!

-AliciaM! <3 

It's summertime!

Det er endelig sommerferie og jeg skal bruke mye av tiden min på å jobbe! Skal også på vglista i stavanger og kanskje en tur til kristiansand, altså det skjer lite denne sommeren! Men nå skal jeg chille før jobb, og Hanne kommer til meg etter jobb eller under jobb, det ser vi!Random bilder tatt nettopp! PEN!

Hva gjør du på i sommer?

-AliciaM! <3Top 5 blogger

Før leste jeg 20 tusen blogger, men nå har jeg funnet meg 5 favoritter! (trykk på bildene for å komme til bloggen)

TCMN

Dette har vert nummer 1 ganske lenge, etter at både Voe og Annais sluttet, ble dette 1 plassen. Før var det tredje!

Anderabedendyck

Lest mye av denne bloggen i det siste. Hun virker utrolig positiv og som en glad jente. Liker virkelig måten hun skriver på!

Fannyba

Rett og slett en utrolig kul blogg og blogger! Også utrolig positiv og skriver bra. Anbefales!!

Bennysriddle
Utrolig sjarmerende gutt og en bra blogg! Digger stilen hans og han skriver bra! Kult med en god gutteblogg.

Haawt

Denne bloggen begynte jeg å lese nylig. Har vert innom før, men ikke følgt med, men i det siste har jeg fått sansen for den! Hun skriver bra, har masse gode bilder og blogger jevnlig. Skal følge denne bloggen mer, så kanskje den beholder 5 plassen?

Ja alle disse er fra toplista, tror jeg. Men det er de jeg liker av bloggere, fordi di har en god skrivemåte og gode bilder. 

Har du noen blogger du kan anbefale?
Leser du noen av disse?

-AliciaM! <3

Innboks

Ser jeg har fått mange innboks meldinger i det siste! Liker ikke innboks funksjonen på blogg.no og har derfor en egen mail til bloggen min.  Svarer mye oftere på mail enn på innboks! Så hvis du vil spørre om noe eller noe annet kan du sende en kommentar (den må ikke bli vist på bloggen om du ikke vil, for jeg kan velge og ikke godkjenne den og da blir det kun mellom deg og meg) eller du kan sende meg en mail på denne mail addressen: aliciams.blogg@hotmail.com Den står også i sidebaren min, så vett dere det!

BTW jeg kan ikke lage header lenger fordi har ikke photoshop lenger og har ikke tid. Men kunne gjerne tenkt meg en selv, så om noen vil lage til meg skal jeg lage et innlegg med bilder eller sende mail eller noe. Takk på forhånd!Noe du lurer på?

-AliciaM! <3

Summer

Jeg blogger lite fortiden, og sånn er det. Jeg jobber mye, er med venner og koser meg! Har ikke sommerferie enda, men snart. Har shoppet i dag, litt sommerklær, må få handlet inn noen shortser også og et par sommersko så er alt i boks. Jeg er vel en av de få som ikke handler bikini, bader ikke + har mange fra før. Det jeg mener med at jeg ikke skal bade, er jo at jeg bader, men ikke særlig mye. Sommer kommer. Hva gjør du fortiden?
Skal du noe i sommer?

-AliciaM! <3 
Me gusta<3

Sunshine

I dag var det sol, for første gang denne månden. Har vert i byen to ganger allerede og skal en gang til for å gå på jobb. Har tatt outfit bilder til dere, men gidder ikke lette etter ledningen til kamera. Så det legger jeg ut senere. Jeg tror jeg skal lage nachos i dag, Ida skulle ha det og da vil jeg også. Ikke så mye å sei, lei av cola (trodde ikke det var mulig, men ehy, det var det vist). 

Hva skal du i kveld?

Hola

Jeg er blitt lat, jobbet, skolen og fått et liv. Derfor gidder jeg ikke blogge, eller jeg gidder jo for jeg blogger jo nå. Tror bloggen kanskje blir litt endret? Vil ha mer av meg i den, er litt for mye overfladisk syns jeg. For eksempel at jeg går ut? Jeg syns det kan betyr to ting, 1. Ut å drikker eller 2. Ute med venner og har det gøy. Ja det er mine definisjoner på ut. Skriver som oftest ut på nye eventyr, det for meg kan bety å gå i postkassen eller på butikken. 

Har ikke så mye å skrive, tror jeg skal prøve å få tegnet litt i dag, etter paradise (ser det på nettet, så ja, hater facebook av og til) Ehm vil lage videoblogg i dag, men det ser vi på. Nå skal jeg sette brusen i kjøleskapet og sette meg igjen.Hva syns du om det?
PEN!

-AliciaM! <3 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits