mai 2011

That boy


Dette er min første seriøse tegning på mitt nye bamboo tegnebrett som jeg fikk til bursdagen min i går. Har egentlig ikke tid til å tegne, sitte her eller noe, men men. 

Hva syns du?
Har/vil du ha tegnebrett?

-AliciaM! <3OwO

Det ha vært lite blogging i det siste. Men sånn er det bare. I morgen har jeg bursdag, wihu!!! Endelig 17, tror jeg. Skal prøve å blogge litt da også, men i helgen kommer jentene til meg, men men ja. Gidder ikke skrive noe seriøst, er trøtt.


Jeg vil ha en ugle til bursdagen min!

Når har du bursdag?
Hva skjer i helga?

-AliciaM! <3 

i don´t get it

LMFAO - Party Rock Anthem Shuffle


 

Atm skjønner jeg ikke meg selv. Følelser, sinne, lykke, sjalusi, forelskelse, ja alt dette er i hodet mitt. Å jeg skjønner det ikke. På skolen i dag var alt merkelig, hadde en diskusjon med han og ja. Vet ikke om vi har fått ordnet det eller ikke. Syns klassemiljøet er helt fucked up. Nå vil jeg si det, jeg går ikke i en god klasse. Ja personen er kjekke og sånt, men vi klarer ikke å tilpasse oss. Jeg prøver jo å være venn med alle, og er det med de fleste, men av og til funker det ikke, det er helt ok. Men å bli ignorert en hel skoledag av noen du prøver å snakke til DET er irriterende det. Har skjedd mange ganger, med ulike personer. Men back to han, han er jo koselig og sånt, men ja, blæææ. Lei av gutter bare med å tenke på dem. Jeg drikker iste.

Hvordan er man med noen man tror man liker? Hvordan blir man kjendt med dem? Hvordan hinter man? JA jeg har hatt kjæreste før, men jeg vil ha et seriøst forhold som er basert på vennskap. Jeg vil ha noen som er modne, og kan passe på meg, noen som liker meg for den meg er og ikke dømmer meg. Heller sier ting ærlig.


This is what I want with YOU!

NÅ skal jeg fortsette med ådrikke iste en min,mens jeg ser på piartes of the caribien - dead mans chest. Skal kanskje se glee også da, men ja, dere forstår sikkert hva jeg mener. KJEDER MEG! Men dette er det jeg føler fortiden. Jeg ønsker at alle er venner og vi slipper alt teiteting and so on. BTW har snart bursdag, men gidder ikke si når, DET får dere finne ut (A)

 

-AliciaM! <3


Need a music player

Jeg bruker min så og si "super duper" gode telefon til å høre musikk på. Men den går tom for batteri vare etter ti timer, og jeg bruker mobilen mer en ti timer hver dag. Jeg hører vel på musikk ca 5-6 timer daglig og det takler den ikke. Jeg trenger en mp3 eller en Ipod. Jeg tar buss over 3 timer hver dag, disse tre timene er bare til og fra skolen. Det er sikkelig kipt og ikke kunne sove på bussen, noe jeg ikke klarer uten musikk.

Jeg regner med at mange er medlem av studentorget allerede, men hvis du vil hjelpe meg med ette er dere utrolig snillere. Jeg har ikke penger selv heller fordi jeg sparer til studier, rettetang, russetiden, sommeren og mer. Jeg jobber jo, men to uker fri er ikke akkuratt et + for meg. Jeg trenger maks 100 og blir bare gla om flere. Grunnen til at jeg legger dette på bloggen er fordi jeg virkelig trenger det. Jeg vil for eksepmel trene mer, men mobilen kan jeg ikke ha med meg, for den er for stor og klønete. Har du en konkuranse eller noe du vil at jeg skal hjelpe deg med gjør jeg det, for dette er noe jeg trenger og hadde passet fint til min hverdag. 

VIKTIG INFO!!!!

Du må være student eller vgs eller lignende. Altså dere som går på barneogungdomskolen, dette er desverre ikke for dere! Dette er regler i vervekonkuranse. Også så er det ikke lov til å bruke fake e-mail adresser!

HÅPER DU ER MED Å HJELPER MEG! 


 LINK TIL SIDEN DER DU KAN VERVE DEG! :D

Gratis premium?

JA TAKK! Jeg har så og si sluttet helt med spotify etter den 10 timer i månden tingen. Jeg brukte det hver dag, hele tiden og høre sanger om og om igjen. En vennine av meg viste akkuratt en side der man kan få det gratis, om nok personer trykker på linken. Hvis du trykker får du også din egen link å gi videre så du kan få det. Håper du trykker, for da hjelper du meg og deg selv!

Gratis Spotify Premium - Trykk der for å få din egen link til å dele ut!Kult eller hva?

-AliciaM! <3

Qtie

Dette er en blogg jeg kom over for noen dager siden. Det er en homofil gutt med navn Magnus, som er make up artist og jobber på Mac i Bergen. Jeg har lest gjennom så og si alle innlegene på forsiden hans, og syns bloggen var utrolig inspirerende og en blogg for meg. Har er mye i pressen for tiden, men jeg liker bloggen hans på grunn av de andre innlegene. Jeg syns synd på han ovenfor det som skjedde, men ser alltid på det postiviet.

Vil si litt om designet, og headeren er utrolig enkel og grei, med en font som er orginal. Enkelt og lett design, noe jeg liker. Føler mitt design er veldig rotete, men skal på fikset på det å få det mer meg. Han virker som en ganske kul fyr, og jeg kommer til å kanskje nevne bloggen hans oftere, men lese den så sier jeg en ting: Ny FAVORITT! Det var alt jeg hadde å si, sånn egentlig.


Her ser dere headeren og litt av designet. Ganske enkelt.

Lest bloggen hans før?
Hva syns du?

Skal jeg fortsette og legge ut favoriitter av både gamle og nye?

-AliciaM! <3

You there?

Atm sitter jeg med store smerter i halsen og i ørene. Vil ikke klage, men siden jeg ikke kan snakke blir det her på bloggen. Jeg tar sykt mye smertestillene for tiden, og er selv sjokkert over at jeg ikke sovner. Er trøtt nå, men det er fordi jeg har lite mat i kroppen og sånt. Siden i dag tidelig har ørene gjort vondt, sånn sikkelig vondt. Jeg har hatt problemer med dem siden jeg var liten, men akkuratt nå, vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er halsen sin skyld, siden øre, nese og hals hørere sammen. Har spist 3-4 is idag, drokket mye, spist lite og slappet mye av. Har tatt 8 paracet tror jeg, nei 6, noe som er sykt mye! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg akkuratt nå, får ikke til så mye og i morgen skal jeg kun rydde rommet og sove, ikke noe annet!


Såååå glad er jeg på skolen! Savner den, gleder meg til at jeg er frisk! Får besøk på fredag av noen, gleder meg.

Tatt mandlene?
Tips mot vondt i ørene?

-AliciaM! <3

Litt morsomt radioklipp

Syns det var litt morsomt, og utspekulert! Jaja nå vet vi hvertfall hvordan vi skal finne ut hvor vi har kjæresten vår.

Hva syns du?

-AliciaM! <3 

Vinn årets feteste scooter

"Nå har du sjansen til å vinne en helt ny Scarabeo 50 ccm. Designet på denne scooteren er helt rått! Den er trendy samtidig som den er tidløs og klassisk og har all den moderene teknologien du trenger. Hjulene er også noe høyere enn vanlig, slik at du sitter mer komfertabelt og tryggere i trafikken."

Jeg har mopedlappen og brukte mine egne penger på å ta den. Jeg har en scooter, en brukt scooter. Siden jeg kjøpte den har jeg hatt problemer med den og har ikke råd til å fikse den. Jeg betalte den også selv. Jeg syns det er utrolig gøy og kjøre scooter og vil vente med billappen siden jeg vil heller kjøre scooter. Grunnen til at jeg burde vinne er fordi jeg bruker det hver dag og trenger virkelig en som funker. Jeg kunne jo kjøpt meg en helt ny en, men det ble for dyrt for meg. Jeg sier ikke at jeg er fattig, men når du er 15-16 og ikke har jobb og du vet du må betale selv er det litt vanskelig. Jeg tror også jeg kunne klart å kjørt bedre også, vært mer sikker i trafikken. Føler den jeg har som er så og si død for tiden ikke er den sikkereste, siden den har stoppet før også, midt i veien. Jeg vil jo selfølgelig vinne fordi scooteren er utrolig fett og jeg trenger den virkelig!

scootervinn

Hvilken kjole?

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en kjole til 17.mai og bursdagen min. Valget står mellom 2 stykker akkuratt nå, og det er disse:Begge er fra nelly.com

Jeg setter veldig stor pris på din mening og gjerne linker til andre sider med kanskje en kjole du liker elle noe. Jeg trenger virkelig deres hjelp med å finne den rette kjolen!

Hvilken likte du best?
Noen gode tips til meg?

-AliciaM! <3

Sliten

blir lite blogging, er trøtt og sliten og går på medisiner.

operation.

I morgen tror jeg blir litt drit. Jeg skal opperere, er bare mandlene, men alikevell. Syns det er
drit for jeg liker skolen, liker å være med vennene mine, liker å gjøre noe. Men den neste
uken og kanskje den andre så nei, da er det å ligge hjemme å se på filmer, serier, bilder
yeah you name it. 

Det er ikke så sykt risiko med å fjerne mandlene, for meg kommer alt til å bli bedre, håper jeg
hverfall. De er sykt store, sånn unormalt men ja. Jeg er ikke helt våken etter i går, vært med
masse folk og kost meg sikkelig. Har tenkt mye i det siste, tror jeg, eller så har jeg unngått det.
Men nå skal jeg gjøre noe, tror jeg. Tatt mandlene før?
Tips til hva jeg kan gjøre?

-AliciaM! <3 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits