mai 2010

Hvilken kjole skal jeg ha`?!

Kjole 1?

Kjole 2?

Kjole 3`?

Kjole 4?

Kjole 5?

Kjole 6?

Kjole 7? (PS: Med hvis singlet under, er penere på enn det ser ut som her :) )Hjelp meg å velge?!!! :D

Vinn solpass!Jeg deltar i konkurranse hos Visins.blogg.no hvor jeg kan vinne solpass til en verdi av 1000 kroner.
Delta du også, ved å klikke på linken under

I MORGEN ER DEN STORE DAGEN!

I morgen har jeg eksamen i engelsk, jeg gruer meg litt, men det går nok bra. Skal legge meg tidlig sånn at jeg ikke får for lite søvn, hehe :) Senere i dag skal jeg kjøpe litt frukt og snop til i morgen! :)

Har du eksamen i morgen eller har du hatt dine skriftlige?
Ønsker du meg lykke til?

Overskriftene viser ikke!

Overskriftene mine vises ikke? noen som kan hjelpe meg?!

Gleder meg!

Akkuratt nå skulle jeg ønske det var sikkelig sommer! Jeg vil reise, møte folk og nye steder! Ferien er ikke planlagt et gram, eller kanskje et halvt et, men dere forstår nok hva jeg mener!

I dag har jeg vert med mange søte mennesker! Etter at noen måtte gå, gikk jeg og Hanne hjem og lagde mat, siden jeg var sulten, kom ikke som noe sjokk. Ok ok jeg skal ikke sitte her å fortele om hvor sulten jeg var. Etter det satt vi å så på scootere og fant drømme scooteren!!! I love it, men vet ikke om den blir min, får se hvor mye penger jeg har! Ja, så GIKK vi til byen og jeg leide meg Avatar, kjempe bra film! Men nå sovner jeg nok snart! Natta<3


Denne sangen minner meg om sommer!-ALICIAM!

My sweet sixteen!

På fredag feiret jeg bursdagen min, noe som var veldig vellykket. Jeg har fått høre fra mange i ettertid at det var kjempe gøy og koselig og de likte det veldig godt, fikk også høre det fra alle før de gikk også!
Så alt var velykket og det ble tatt utrolig mange bilder.. Men det var også 8 stykker som sov der, det var koslig, men jeg kan si at jeg ikke fikk så mye søvn, av to gode grunner: vi snakket og det var ISKALDT!!!
Men ingen gadd å skru på varmen å jeg nådde ikke opp så da lå jeg der å frøs, men men, overlevde hvertfall den istiden! Men her kommer bilder: Det er veldig mange bilder så det er sagt!
Gaven fra Hanne ♥

Noen av mine søte ♥
Kamillas kigurumi I ♥ it!

Meg og Silje søta ♥

Quiz!

Kato er bare sååååååå søt! Haha, Jan-Thomas neste!

Silje søta!

Thats awsome Balle!

Toppen av ?

Awsome Ingvill!

Dance dance!

Woho! Cuz to nigth gonna be a good nigth!

Lets get crazy!

Opp og ned ja!

oisann, her detter man?

Smile all you can!

Having fun!

Sexy people!Cuties<3Det var alle bildene, vett det ble mye men men! Vi koste oss i hvertfall <3

SWEET SIXTEEN!

Snart er jeg 16, omg jeg gruer meg litt! Det blir nok lite blogging i morgen, men dere får overleve! For i morgen skal jeg også feire bursdagen min, dette har jeg planlagt kjempe lenge og mange gleder seg! :)
Jeg skal feire det på ei hytte med mange koselige venner! Jeg gleder meg!!!
Antrekket har jeg hatt planlagt i flere uker alt er klart! Eller det som innebærer klær og hår!
Gleder meg!!! Håper alle får en fin dag i morgen, jeg skal i hvertfall kose meg mye! Snakkes <3

Var hos frisøren i dag og farget håret!

Hva syns du?
Når har du bursdag?
Hvis du blir 16 skal du har sweet sixteen?

Kan folk slutte å skrive om paradise?

Jeg blir sååå irritert! Alle skriver om hvem som røyk ut, jeg som enda ikke har sett det, krysser bloggen bort så fort jeg kan, for jeg vil ikkje vite det! Jeg kan jo nesten ikke lese blogger før jeg har sett det, det er så irriterenes. En ting til som irriterer meg er at folk som vet jeg ikke ser det den dagen det går, sier hvem som ryker ut, er jo ikke noe spenning lenger! Jaja, er bare i dag og i morgen igjen, så slipper jeg det!


-ALICIAM! <3

KJEMPE KOSELIG!

Denne lang helga har gått utrolig fort, jeg har ikke gjort så mye, men akkuratt nok! I dag var jeg i selskap til Niara! Hun er en av verdens søteste personer! Got to love her! Ja, så ble jeg kjendt med masse nye folk, og har rett og slett kost meg sikkelig, kommer bedre innlegg i morgen, nå skal jeg se PH (Paradise Hotel) så skal jeg legge meg, natti!Lille trøtte søte meg, uten sminke igen! I love it <3 hahah!

KLIPT MEG!

I går så klippet eller stusset Hanne meg, ble litt kortere enn forventet, men bra jeg venter på extension!Null sminke, selfølgelig!

Hva syns du?
Ser du forskjell?

Nå skal jeg snart ta bussen!

Jeg skal i selskap i skåredalen, det er fantasitema, legger ut bilder senere, alle må ha en fin kveld, uansett om de skal jobbe eller bare slappe av <3

UT PÅ BYEN!

Nå skal jeg ta meg en tur til byen med Hanne! Det er lenge siden jeg har vært med henne pga hun har alltid lekser, å når hun kan har jeg lekser, men i dag hadde begge tid! Gleder meg, vi skal nok finna på mye moro. Jeg har med kamera i dag, så skal prøve å huske å ta et par bilder!

Noen som ser hvor dette er?
Noen som klarer å si gata også?
Veldig kjent shopping sted, mange punkere er her, å mange av mine venner vet jeg at har vært her et par ganger!
Håper jeg også kan reise hit! :D

MAC ELLER VANLIG?


eller


Hva syns du? Dette er til vidergående, jeg håper å komme inn på media men med naturfagskarakteren min som endres fra 4 til stryk tviler jeg, om du lurte har jeg prøve i morgen!

VIL DU LAGE DESING TIL MEG?!

Jeg trenge nytt design om du vil lage til meg, skriv en kommantar eller send mail på: aliciams.blogg@hotmail.com 
JEG TRENGER DET!!

Da drar jeg, ha en fin kveld alle sammen!

Nå drar jeg, outfit kommer senere i kveld! Ha en fin kveld alle sammen! <3


Neste gang..

sier du i fra..


<´3

Lange dager, korte helger!

Jeg er sliten og blogglysten er langt nede i dette minutt. Jeg skulle gjerne ha hatt et nytt design, mer lesere og kommentarer, men dette er som regel bare en fantasi som ikke er virkelighet. Man kan ikke få alt man ønsker, sånn som at helgene kunne vare lenger og ukedagene kunne være kortere!

Jeg har mye å bale med for tiden, og beklager for lite blogging, men når det er exsamen om 18 dager må jeg lese ferdig til de neste prøvene og bare gjøre alt jeg kan. Skolevalg og sånt er jo tatt, men forhåndssvar må gis, noe jeg ikke vil, men må man så må man. Livet er litt i surr men det skal jeg nok overleve med litt svimmelhet. Helgene mine er innholdsrike, en av grunnene til lite blogging, men dette var min unskyldning, har du en?

Gidder ikke laste opp bilde er for trøtt!

Men nå skal jeg legge meg å sove i 11 timer før jeg skal servere i en konfirmasjon, ønsk meg lykke til!

-AliciaM!

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits