april 2012

Bed time

Mæhh ligger i senga atm, fordi det er kaldt på rommet mitt og fordi jeg er lat. Har vært hos frisøren i dag, klippet håret og farget øyenbrynene. Møtte også på May og Antun (?) i byen etter på og hang meg på dem. Antun er en jente fra Tyskland, utrolig koslig jente. Hallvard var også der, kjæresten til May. Vi tok turen opp til Amanda Senteret fordi jeg trengte minnekort og hente bøkene mine. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men i morgen reiser jeg med klassen til London! Gud jeg gleder meg, det er vel alt jeg twiter om fortiden. GLEDER MEG! Skal på masse museum og shoppe! Noen tips til hvor jeg bare MÅ shoppe? (siden museumene allerede er bestemt) Men nå skal jeg chille mer, snakkes!Nyklipt og ny farga øyenbryn!
INSTAGRAM!

Og ja for å få mer med deg av meg og bilder og lignende, der jeg skriver mer, kan du følge meg på Twitter og Instagram! Heter Aliciamarlenes begge plasser!

- AliciaM! <3

Lei

Atm er jeg bare så lei, vil ha mer ferie egentlig. Komme meg sikkelig i gang. Reiser til London med klassen på søndag, så blir nok ikke så mye blogging, men det er det jo ikke uansett. Blææ, nå skal jeg se paradise før jeg sovner.

- AliciaM! 

Trening

Da er det bort til treninsstudioet og pumpe litt. Eller ja. Vet ikke helt, men blir nok gøy siden jeg skal trene med søte Malin! Har gledet meg i hele dag, fordi savner å trene! Kommer til å bli flinkere. Hvis dere vil kan jeg skrive litt om hva, hvor og lignende innenfor trening. Men ja, nu går bussen snart, okei om 12 minutter, men må pakke og sånt også! Snakkes!- AliciaM! <3


Random picturesBare noen random bilder fra photo boot.

Hva skal du i dag?
Hva syns du om bildene?

- AliciaM! <3 

Easter is nice

Akkuratt nå ligger jeg i en alt for stor seng og føler meg som en liten unge i en prinsesse seng. Noe som er relativt deilig. Skal sove nå, fordi jeg er dau trøtt. Men ville bare si hei, jeg er lat og liker snop. Har også begynt å twitre en del igjen. Så om du vil se mer av (søte) meg, så kan du følge meg der. Bare søk på Aliciamarlenes. Samme med instagram, ENDELIG er det til android, wii! Legger ut bilder hele tiden! Samme navn der! Legg igjen en kommentar om du følger meg, for da kan jo jeg (hvis jeg ikke sover) følge deg også!

Så ja, god påske!

BTW det går an å følge meg på disse plassene:
WEHEARTIT.COM      TWITTER.COM     FACEBOOK.NO      INSTAGRAM  

- AliciaM! <3 

Going to Wonderland with Alice..soon

Nå er klokken snart halv 5.. jeg er sliten og trøtt! Har ryddet siden rundt 12 ish, men har også kost meg med popcorn, film og klipping av blader. Katten går amok atm, og bare fyker av gårde fra plass til plass. Jeg sitter på gulvet btw, endelig!! Kan se hele gulvet mitt. Syns det er fantastisk!

Men ellers, skal prøve å lage litt videoblogger i løpet av påsken. I morgen er det trening og chiling som står for planen. Kan skrive litt om hvilken trening jeg skal på i morgen, for jeg vet ikke helt enda. 

På torsdag skal jeg til besteforeldrene mine for å spise middag, wii! Får også kanskje besøk av en søt søt jente!

Men nå får jeg legge meg, må lese litt også, håper jeg snart får lest den ferdig så jeg kan begynne på alice in wonderland boken min!

Hva skal du i morgen?
Hva pleier du å trene om du trener?

- AliciaM! 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits