april 2011

Tierd of you!

En ting jeg er dritt lei av er bimboer. Blonde, fjortiss jenter, men for mye brunkrem, pusher puppene opp til de grader og ser rett og slett ikke ut. På min venneliste kan du bare se en plass og det er en jente der, som er akkuratt sånn som dette. Det er greit at folk ser sånt ut, men å legge ut bilder av seg selv så og si "pent" kledd og vise et horete blikk? Ehy følger ikke helt den stilen. Det er egentlig bare teit, gutter legger ikke merke til deg for det om, de legger merke til hvem du er, og som regel er disse jentene veldig teite. 

Er for trøtt til å skirve mer, måtte få ut sinnet over disse menneskene! Som sagt er flere av mine venner slik og jeg er gla i dem. Men det finnes noen som er slik som dette, frekke og utakknemelige og burde rett og slett skamme seg!!) 

Nå skal jeg jobbe mer med ptf som jeg har i morgen, ønsk meg lykke til! :D

Fear it


Bilde tatt av meg / Redigert i PS5

Jeg reiser da til Stavanger i dag. Bare for å chille egentlig, være med folk and so on. Så nå vet dere hvorfor det ikke blir noe blogging. I går lå jeg kun i senga og så glee, spiste snop og dusjet. Fin dag. Har fri i morgen også, noe jeg syns suger, for jeg savner skolen! Men får tweete litt før jeg går å steller meg!

Hva skal du i dag?
Har du twiter?
Har du vært i stavanger?

-AliciaM! <3 

Twitter

Jeg har twitter folkens, jeg bruker det hele tiden! Så hvis dere vil ha litt mer av meg som alle sier, nei dere får ikke mer av meg. Men mer med meg, siden der skriver jeg hele tiden, og ja jeg syns dere burde sjekke det ut! Er blitt helt in love med twitter. Man kan skrive så mye drit der og så mye bra. Som feks nettopp skrev jeg at jeg bruker lang tid på å gå opp å lage mat. Noe som jeg ikke gidder å blogge om!


Trykk på bildet for å komme til min profil!

Har du twitter?
Hva syns du om at jeg har twitter?

-AliciaM! <3


The words you say

I det siste har jeg har crapy internett, og har rett og slett hatt ferie! Jeg har vært på bokn med hanne, kost meg kjempe masse. Vi malte rommet hennes og sølte alt for mye på gulvet. Vi var også å grillet med store deler av familien hennes.

Vi har hatt katten dems, Sisdel Hildegun eller noe. Ja de liker uvanlige kattenavn, noe som er litt kult i grunn. Men ja, vi har laget oss mat og tatt bilder og solt oss. Vært sykt gøy, gleder meg til i sommer.

I det siste har også et navn, et ord, et minne gått gjennom hodet mitt. Litt irriterende, men thats life. Er ikke så flink med slike ting, når man liksom liker noen, men ja. Vet ikke helt hva jeg skal si.


Tatt av meg/ uredigert

Hva gjør du i ferien?
Hva syns du om bildet?

-AliciaM! <3Pictures of?
 

Dagen i dag begynte med en tur til Lefdal for å kjøpe hardisk. Har ikke bilde av den og i tillegg så funker den vist nok ikke. Jo den skal funke på mac men alt bare klikka. Påskeegg er vel noe de fleste får av foreldre eller besteforeldre? Ikke jeg. Vi heiv alle påskeeggene når vi flyttet og jeg får heller penger til snop. Noe jeg syns er mye bedre, i tilfelle jeg ikke spiser snop kan jeg spare dem heller. Men dette er jo noe jeg ikke gjør. Pyntet både mitt og pappa sitt med en sløyfe. Jeg laget også et påskeegg til pappa, siden jeg bare hadde lyst. Får jo alltid noe i gjengjeld om man gjør en god gjernine? Karma eller noe. Bilder av egget hans

Ellers så snakket vi om karma. Jo han gikk på butikken for jeg ikke handlet sjokolade til han, så måtte han gjøre det selv. Grunnen til at jeg ikke handlet det var fordi mange kort i hele norge striket, mitt var et av dem. Du kan lese saken på vg her.Så ja jeg fikk is av pappa. Siden han er såååå glad i meg! Jeg elsker jo hello kitty av alt på denne jord, har faktisk hello kitty sengesett nå, byttet i natt. eller for litt siden. Men ja ellers så reiser jeg til Bokn med Hanne i morgen. Vi skal være der til lørdag tror jeg med dårlig internett og ingen blogging før etter 5. Har mobilt brebånd, men vet ikke hvordan det er fortiden. Gleder meg til å chille langt borte fra mennesker.Se så glad!!

Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i påsken?

-AliciaM! <3 

Outfit 20.april


Jakke - Pimkie
Tights -  BikBok
T-shorte - H&M
Singlett - Blanco
Sko - Euro sko
Smykke - Claries
Ring - Gina T
Solbriller - BikBok 

Hva syns du?
Hva har du på deg i dag?

-AliciaM! <3 

Mess

Everything in my head is a mess. Life, love, friends?
I don´t know how I am, or what i want
What the hell am i waiting for?
I am not this person, thinking, lying
I am my self, even when I am crying 

The year at high school is supposed to be fun
It´s something you want to remember
The people, teachers, the place
Sometimes, it´s so much
Even for us

Love is something great, with someone better
Love is not easy, but still not dificuld
It´s something you need, and something you get
From friends og famely
i am confused?

Friends are supposed to be there for you
But hey, sometimes they are completley assholes
They lie, they date your boyfriend, they are mean!
But still, we hold on to them
We love them too?

Mess in head or in bed
Life must go on
But one thing is sure
Don´t tell me the sky is the limit
When there is footprints on the moon! -AliciaM! <3

 

(ignorer skrivefeil)

THE TOWN

Som sagt var jeg i byen med Even i dag. Vi gikk og sulla rundt i flere timer. Ble litt handling også, noe det som regel blir. Men innkjøpene kommer senere fra både i dag og i går! Ellers har vi tatt masse bilder for en gang skyld. Så ja dette blir mer som en bilde serie, kanskje en liten fortelling til hvert?


Even kjøpte ostepop fra sånn jerusalem butikk som vi har i haugesund. Kostet kun 16 kr, men når vi kom til meg og skulle smake, smakte det... luft! Jaja, de var kule da.

Jeg elsker fugler, og mens vi slappet av på en benk kom disse bort. Awww, syns de er noen fasinerende dyr. De kan fly, svømme, hoppe og gå. Det er ikke mange dyr som kan det!

Even liker statuser, jeg liker merklige fjes og vi er begge awsome!

Hva gjør dere når dere er i byen?
Likte dere bildene?

-AliciaM! <3 

Outfit 19.aprilSkjorte - Gina t, Topp og tights - bikbok

Nå drar jeg til byen for å møte even! wihu.

Hva syns dere?
Hva skal du i dag?

-AliciaM! <3 

Portrait

Jeg har gjort noe jeg burde gjøre oftere, tatt bilder.. av meg selv. De er ulike størrelser så dere får et bilde per innlegg jeg lager. Noen får tekst andre ikke. Håper dere liker det!Hva syns dere?

-AliciaM! <3

WORK IN PINKKjøpte meg en ny "pysj" bukse i dag! I stoffet veolur eller noe. ELSKER DEN! Min nye fredagsfavoritt...! Men ja jeg har ikke jobbet i den, men ja random overskrift. I det siste har tiden gått til jobb, skole og venner! Mens nå er det ferie fra ALT. Ikke venner da, nå er det tid til det, wihu. Reiser på torsdag inn til bokn og JA jeg tar med internett, og blir sikkert MYE bilder siden hanne liker å ta bilder! Ellers i dag har jeg kjøpt masse filmer, en bh og et par sko. Og solbriller siden jeg knakk mine når jeg datt mellom to seter på bussen hjem fra sauda. Wihu, flink jente. Gidder ikke vise! Så i dag har jeg brukt 1200 kr. Men skoene sin feil, de var dyre! Converse... Ellers nå skal jeg chille mer and so on! ÅSSÅ "møtte" jeg lill i dag, på facebook. Men vi har tydeligvis snakket mye før, blæææ dårlig hukomelse, men wuhu! 

Hva har du gjort i dag?
Liker du slike bukser?

-AliciaM! <3 

EVEN

One of my friends! 

-AliciaM! <3Ivrig bloggleser

hihiihhi :3

-AliciaM! <3Changed to new onesDe er sølv med rosa diamanter! Følte for noe nytt siden jeg alltid buter så mye på de andre og har hatt litt problemer i det siste med dem også er disse mye deiligere å ha i. Dagene går til jobb og venner, derfor jeg ikke blogger så sykt mye. Blir kanskje litt i påsken men skal jobbe og reise bort en tur.

Hva syns du?
Har du piercinger? ( i så fall hvor og hvorfor?)

-AliciaM! <3 

Proud
 Jeg vant i dag. LYKKE! Jeg vant for beste foto på 1.klasse. (dere ser bilde under denne teksten). Nå skal jeg snart på jobb, litt trist nå som det er så pent vær ute, men men. Jeg skalv sånn på scenen og var sikkelig nervøs, men ja er utrolig glad og stolt eller noe. Blæææ, må skynde meg.Skelleton Karoline, burkte 2-3 dager på det.

Hva syns du?
Har dere noen festivaler? (om du går på media)

-AliciaM! <3 

Not on f*!#ing facbook
 Skjorte - Cubus
T-skjorte - SODA
Singlett - BikBok
Bukse - Spania (husker ikke butikken)


Øyenskygge, mascara, dip- & eyeliner, concealer og øyenbrynstegner.

Nå drar jeg snart ut døra, skal på kreativfestivalen med skolen, så kafe med jentene, så er det jobb. Blogger kanskje senere i dag, er hjemme litt sent + har norsk presentasjon! See you! =^_^=

Hva syns du?
Hva skal du i dag?


 -AliciaM! <3
Un Universo

 


 
-AliciaM! <3


IddyliskSå kom chipsen inn i bildet og ødla alt, hele sengen (nesten) og mye på gulvet :C
Hva syns du?

-AliciaM! <3 
Crazy kid

Dette er en film av meg og Lena, vi har egentlig mye mer å ta oss til. Men jeg blogger til dere søte små. Ok er egentlig ganske trøtt, men vil ikke legge meg. Lena sitter her, vesiden av meg, i min, MIN!! pys bukse. Noe som ikke gjør noe, sånn egentlig. Men ja check out filmen og send den videre for vi er AWSOME!

Hva syns du om filmen?
CAPS LOCK DAY, EVERYBODY SAID SO!

-ALICIAMS! <3

Soon i will be gone
Jeg sitter hjemme, på benken og venter at tven på et mustisk vis skal skru seg på. Men jeg tror ikke den vil, den sier ikke så mye til meg, så jeg vet ikke heilt. Dagen i dag går til å øve til gym prøve som vi har på torsdag, slappe av, vaske klær, TV! Om den noen gang gidder å skru seg på...Hva er dine planer for dagen?
Hvordan får jeg tven på?

-AliciaM! <3 

Sponser pakke fra NOKA!

ORDER TO ME, ANYONE?

Jeg har sikkelig lyst på piercinger til øre mitt atm. Sitter og ser og sikkler. Vurderer også å ta nytt hull i navlen, fordi jeg faktisk føler meg bedre da. Har hatt før, derfor jeg er usikker. Disse er favorittene:

Dette er da favorittene, og alle er fra piercing piraten. Den piercingen jeg egentlig vil ha til navlen, som jeg ikke finner kan jeg vinne på en blogg. Håper virkelig jeg vinner, vil sååå ha den!

Å dere får faktsik 10% rabatt om dere skiver inn koden 3888. Bare skriv den inn i rabatt koden når du bestiller.

Har du piercinger?
Hvilken likte du best?


-AliciaM!<3

Vinn bølgetang

Små endringer i design

FØR:NÅ:
Jeg likte best nå, fordi det gjenspeiler mer av meg selv enn det forgje. Jeg har laget headeren og fikset bakgrunnen selv. Men lurer på en ting. Jeg vil ha bloggen min i 600, den er i 650, men det syns jeg ikke noe om. For da passer ingen av bildene som er 600 til. Noen som kan hjelpe meg?

Hva likte du best?
Før eller nå?
Hvorfor?

-AliciaM! <3 

Who can?

Klarer ikke mer, srkiver det her, liker ikke facebook statuser. Klarer ikke mer nå, trøtt, sliten og lei. Lei av alle dere som ikke konakter meg lengre. Lei av falske venner, lei av dritsekker og dritunger, LEI!

-AliciaM!

Making breakfast


Jeg har frokostbrø, egg, godt pålegg, kaffi og juice, om ca en ti minutter er vel alt klart!

Hva har du til frokost i dag?

-AliciaM! <3


Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits