april 2010

Vel vel..

I dag har vert en utrolig kjekt dag, så nå skal jeg legge meg, selv om noe jeg har ventet på har tatt skal vi se 583 minutter, yay, er 106 igen, skal la dataen være på så det kan bli ferdig!
I dag var det bowling med cheerleadingen <3 det er så utrolig mange søte jenter der, blogger mer om det i morgen!!
Menne nå må jeg pusse tennene og legge meg, oi shit, jeg har engelsk til i morgen, ahh samma det, gjør det i morgen tidlig! Og hvis du lurer, jeg gjør ALLTID leksene mine, hadde du trodd det?

NATTA <3

-ALICIAM!

Lekse dag!

I dag ble det ikke noen tur til Stavcanger fordi søte lille Oddi ble syk :/ God bedring søting, og unskyld, hormoner sier vi (A)
Ja så da vare jeg med Maria, vi var en liten tur i byn, skulle se om jeg fant noe til fredag, det gjorde jeg jo, men det var alt for dyrt! Jaja, får ønske meg den! Ja, så gikk vi hjem i halv syv, og gjor lekser i tre timer! Jeg gjør liksom aldri lekser så lenge i strekk, men jeg var flink da! Så her er noen bilder fra i dag:
Jo også kjøpte jeg meg den gule eosen, den er digg! <3 In my <3Hva har du gjort i dag?


Bilder

Testbilde!

Meg og Anders på skolen!

Gisle har flest sko!

Før play:


Outfit:
Jakke - pimkei spania
T-skjorte - Gina T.
Singlet - Bik bok
Titghs - Bik bok
Shorts - bik bok
Sko - merke; Vans fra Session

Meg å Maria! <3

Søt<3

She is my Barbie Doll<3

Søte sko! Mine pene nye sko (hehe)

Jeg er nesten nede, er ikke langt i fra eller 10-5 cm igen :D en stk gla alicia <3

Etter showet på lørdag, nei jeg hadde "ikke" mye sminke!

Ciina<3

Katt<3

Sondre : ) <3

Litt bilder fra helga :)

Likte dere dem?
Skal jeg fortsette med slike innlegg?

Utaknemlige mennesker!

Det som irriterer meg er folk som er utknemelige! De som sier nei, at det å det er ikke sånn å bla bla bla. Jeg irriterer snart rompa over meg, okei jeg er av og til det jeg også, det skal jeg ikke si noe i mot på, men når noen er utknemlige for absolut alt! Her kan jeg ta et eksempel og kanskje tre: (random navn)

" MEG:Oi, så pen blogg du hadde fått deg, den likte jeg virkelig! Stå på!"
" MIA: Uff, nei, jeg liker den virkelig ikke, den er sikkelig stygg!!"

eller:

"MEG: Du var sikkelig flink til å danse i dag, du er sikkelig flink til å danse, du må ikke slutte, du er sikkelig flink!! Å det mener jeg!!"
"MONA: Ehmm? nei, jeg kan ikke danse i det hele tatt!"

Men mona hadde jo nettopp oppvisning, man pleier ikke vise frem noe man vet man ikke kan?

Alle kan være misfornøyde, men si heller takk og latt som om du syns selv du er flnk! Det syns jeg er bedre, eller noe sånt! Okei ja.. hehe!

Hva syns du?


Noen som vil anbefale extensions og en plass hvor de har pene kjoler?

Jeg trenger litt anbefalinger fra alle dere, jeg vil gjerne vite hvor dere syns det er best hair extensions, og hvor det er pene kjoler!
I need your help now!! :D
Takk på forhånd!


-ALICIAM! <3

Vårshowet: del 1

Nå er jeg akkuratt kommet hjem fr vårshowet og jeg er dødsliten! Jeg trodde jeg glemte hele hip-hop dansen, men det gjorde jeg ikke heldigvis!! Men jeg hadde det vertfall kjempe gøy og koste meg med det jeg gjorde! Er litt trist at sesongen er slutt men det gjør ikke noe, for jeg er fornøyd med resultatet! Cheerleading gikk kjempe bra og jeg smilte som bare det!! Det var kjempe gøy, og vi klarte alt perfekt! jeg er sikkelig glad og stolt over alle som var med, å gleder meg til en ny sesong!!
Menne nå skal jeg slappe av litt, før jeg skal ut igen! :D hehe, altid på farta!

Ine og helene fra hip-hop, elskebare jenter<3 Ine er min påskekylling!

Jeg er bare dødsgla jeg!!

Ha en kjempe fin dag videre alle søte små<3

-ALICIAM!

PS:!!!!
Del 2 kommer senere eller senere i uka, da blir det nok filmer og bilder fra showet! Gled dere!

I DAG ER DEN STORE DAGEN!

I dag er det den store dagen, eller, det er bare vårshow, men fy som jeg gleder meg! Jeg skal ha mye sminke, og kule klær! Jeg kommer til å bli sikkelig hyper, siden jeg skal spise snop! Åhh jett om jeg gleder meg men også gruer meg!

ØNSK MEG LYKKE TIL!

Meg, slutten av 8-ende <3 miss it..

-ALICIAM!

Sminke til vårshowet, tema: Let's Rock!

Her er prøve sminke til showet i morgen! Dette er kjapt laget ikke bry dere om at det er dårlig pluss at jeg farger håret til i morgen!


Detter er hip-hopen!
Dette er cheerleading!
-ALICIAM! <3

Dansevideo, drålig kvalitet!


woho <3

Den siste tiden er her!

Jeg har ikke tid til å blogge, prøver å få et innlegg i morgen men liver ingenting. Har mye med cheerleading og dans og ja alt for tiden nå skal jeg i dusjen før jeg skal sove, natti <3
Å jeg begklager vikrlig lite blogging, men jeg må leve livet litt også!

<3

HJELP MEG MED Å VELGE SKO!!!Rosa converse all star?


Svarte converse all star?


Rosa vans?

Hvilke likte du best?
Hvilke bør JEG kjøpe?
Si i fra, trenger HJELP!!!!!!!

Si en hårstil eller sminkestil du vil jeg skal lage video av!

Jeg vil lage en videoblogg om hår elle sminke, hvis kanskje et bilde så skal jeg prøve, men helt ikke noe med langt hår, mitt er ikke så pent lenger!

PENA <3 for dere som lurte er jeg ironsik, hater når ingen skjønner det.

JEG VIL IKKE SLUTTE I TIENDE!

Jeg vett det enda er lenge til, men hallo? det er vel bare to månder til så er alt over. Jeg vil ikke slutte, jeg kommer til å savne personene, lærerne(faktsikt) og alt! Jeg kommer sansynligvis til å gråte den aller siste dagen, jeg vil ikke, men off, jeg vil ikke slutte! SKulle øsnke jeg kunne gå mye lenger, selv om jeg selfølgelig vil videre, vil begynne på vidergående. Bare tanken får meg til å bli lei meg!

Men om du tenker på det er det jo ufattelig trist? Tenk deg at du aldri skal tilbake til klasse 10D, du skal aldri tilbake til den skolen i akkuratt den klassen. Du skal begynne fremtiden din, du skal få deg jobb og et liv. Jeg vil seriøst ikke.. jeg skulle nesten ønske jeg kunne være 16 for alltid, nei, heller 18! Men fortsatt gått i tiende. Jeg kommer til å savner dere alle!!! <3

Kommer til å savne dere alle!

: ´ (  <3

-ALICIAM!

Siv, du må våkne!

Hei, det er bare jeg som irriterer Siv med at 9 ikke er så altfor tidlig til å stå opp på en søndag! Hvertfall ikke hvis du har mye å gjøre, plasser å være eller noe sånt, hehe. Jeg er i sikkelig godt humør i dag! Jeg tipper grunnen til det er at jeg og Siv koste oss i hele går. Vi la oss vel i to-tre tida, ja og hvem sovna ikkje først må du tro? Jo meg!
Det er sikkert derfor jeg er så full av energi, men jeg har også spistl litt snop, men det er bare sånn jeg er.

Planene mine for i dag er å gå på trening, blir en time sein, fordi bussene begynner ikke gå før 12 noen plasser..ÅRH!
Det irriterer meg sånn, jeg blir som regel alltid sein til søndagstreningene, men det får jeg og de andre leve med.
Ja, trening ja, det er cheerleading trening, vi må øve på stunts og dans! Gruer meg litt til showet neste lørdag!!

Jeg skal også på kjørekurs ting i dag, med moped! Jeg kommer til å dø og krasje at det ikke skulle vert lov. Jeg har jo aldri kjørt før, så dette blir spennende! Jeg har med meg kjempe mye klær, for han sa vi skulle kle oss godt, hehe jeg tar allttid med meg mer enn jeg trenger, men men, da vett jeg at jeg ikke fryser i så fall! Smart tanke(Y)


-ALICIAM!

Ikke så spennende liv, nei..

Mitt liv er rett og slett dødskjedelig, ikke noe spening, ikke noe gøy, eller jo det er det jo, men det er ikke noe dere vil lese om. Som at jeg spiste is i dag med Trine, eller jeg var på skolen og hadde tentamen så var det trening, vi øvde på dansen.

Hørtes dette gøy ut å lese om? Ikke vet jeg, men jeg er snart ferdig med alt stresset, men bare kommetare å få meg til å blogge, dere inspirer meg, skal lage sminkevideo siden får meg minnekort, gleder meg!

Si din mening om HVA jeg skal blogge om og KOMMENTER, dere INSPIRERER!


Man må bare le av dette bildet!
Dette er meg i syvende, jeg har faktisk ikke øyenbryn!!

Hva syns du om bildet?
Hvordan så du ut i syvende?

Sunny day!

Needs sunglasses! Jeg går med solbriller hver dag nå, men jeg har glemt favoritene på nærbø :( Får dem nok ikke på en stund, å det er trist, men men har alltid de andre! I dag skal jeg på hip-hop og sikkert ta sol, for det trenger jeg, skal prøve å gå ut før trening å være med noen venner, kanskje en tur i byen? hmm?
Jeg har ingen bilder her så legger bare ut et av meg fra en eller aen gang:

Jett om jeg savner håret da!!
Bilde er fra oktober 2008 og er tatt av meg!

Hva skal du i dag?
Vil du finne på noe med meg?

APRIL

Mye å gjøre, lite tid til blogging, prøver alt jeg kan, men med vårshow i vente, moped kjøring, dansing og venner er det litt vansklig! Skal prøve!


OUTFIT 07.04.10

T-skjorte - CuBus
Singlet under - BikBok
Tigths - BokBok
Sokker - CuBusJakke - Session merke "nikita"
Skjerf - CuBus


Likte dere det?
Likte dere sminken?

Natti!

Alle sier man trenger nok søvn, derfor legger jeg meg!
Natti ha en fin da! <3

Hva tenker du utenom påske?


Hva tenker du?

Hot or not?


DANS!
Er dette HOT ot NOT?
Hva syns du?
Jeg syns det er HOT, fordi jeg driver mye med dans på fritiden min, jeg har ikke tenkt å begynne på danselinja, fordi det er for hardt å de danser ikke min stil, de danser balett her. Jeg danser hip-hop å et par andre stiler!
Uten dans hadde jeg ikke levd!

Snart er det paradise!

Snart er det tid for paradise hotel, jett om jeg gleder meg, har ikke sett det på halvannen uke!! Jeg vett at alle syns det er fjortiss å se på, men det er et av to programet jeg faktisk har tid til å følge med på, pga trener når de andre går, hehe!

I dag har jeg vert å bowlet med familien, jeg sykla bort, noe jeg ikke hadde trodd om meg selv. Var utrolig tungt å sykle siden det var motvind hele veien, og det er et ganske godt stykke! Jeg vant andre gang, men litt mer enn hundre poeng, yay! Da tok jeg litt cheerleading for meg selv, mens søstera mi lagde en parody på meg, hehe hun er søt da! Har også besøkt mamma!


Ser du på paradise?

OUTFIT 05.04.10Bluse - H&M
Singlet under - Maxell
Bukse - Vero Moda
Lommebok - Blanco
Smykke - Julegave

1-2-3 Sminke!

I dag har jeg lagt ut en liten 1-2-3 med hvordan jeg sminka meg i dag, håper du liker det:

Her er all sminken jeg brukte i dag, følte det var mye!

Uten sminke, har litt øyenbrynsfarge fra i går da.

Så tar jeg på foundation og concealer. Etter det er det mineralpudder fra maybelline.
Så tegner jeg øyenbryna og tar gele på dem. Øyenskygge i rosa over hele lokket opp helt til øyenbrynet.
Brun øyenskygge, og en gyllen en i kanten og den brune i kanten og litt over som dere ser. Rogue på kinnbeina, mascara og tada, ferdig!


Sånn så øynene ut!

Likte du innleget?
Vil du ha flere?

-ALICIAM!

NEED SOME HELP!

Jeg har to ting jeg trenger hjelp til!
- Hva vil dere ha på bloggen min?
  - Vidoer
  - Mer bilder
  - Tips, hår og sminke for eksempel
  - outfit
Hva trenger jeg? Det med bildene er litt vansklig siden jeg ikke har noe kamera, tror jeg, men skal se om jeg finner mitt, somjeg kan ta hele ni bilder med, hehe, men men det er jo bedre enn ingenting om jeg bare skal ha outfit!

- Jeg vil gjerne se eldre og høyere ut!
Jeg trenger ikke ny stil, syns jeg selv, men jeg vil ikke se ut som om jeg er en liten unge, folk tror jeg er 14 når jeg blir 16. Jeg vil bli tatt mer seriøs, ikke som en dum ungdom, om dere skjønner?
Jo å det med å bli høyere er at jeg er 153-155 noe i den duren å er snart 16? Dette er ikke bra, synes jeg da, men klarer ikke gå med høyhelte hele tiden, for da får jeg gnagsår og lignende.Men om du vett hvordan jeg kan få klær til å få meg til å se høyere ut, si meg hvordan i kommentarfeltet!

Jeg sier tusen takk på forhånd! Du kan også sende mail til meg på: aliciams.blogg@hotmail.com


-ALICIAM!

Nytt design?

Jeg har fått nytt design, likte du det?


-ALICIAM!

Jeg er her!

I dag har jeg som sagt vert på familimiddag, det var kos! Jeg tok bussen hjem seks, å noe underlig skjedde mens jeg var på busstoppet.. der satt Gro-Anita ei venninde. Hun skulle på middag i Haugesund, med en venn det var jo koselig! På bussen ringte Siv meg, omg jeg har savnet henne!! Så spurte jeg om jeg kunne komme, ti minutter senere er jeg hos henne! Det var utrolig kos..vi spiste masse muffins, drakk brus og pratet om alt og ingenting! Jeg er så gla i deg vennen min<3

Jeg fikk også masse muffins i fjeset, hehe, de gode gode muffinsene, med alt for mye galsru, hehe, men men sukker er bra i påska sier vi. Det var i hvertfall kjempe kos. Men når vi gikk til bussen var vi der hele fire minutter før den skulle komme, ja alle sammen vi vet at det er søndagsruter i dag!! Men den kom ikke, så ble jeg kjørt hjem av den søte moren til Siv!

Dagen i dag har hvertfall vert topp.
Jo å en ting til, jeg vet jeg ikke har blogget så mye, men det er fordi jeg hadde det så utrolig gøy når jeg var i nærbø, det skjedde utrolig mye og jeg ble kjendt med masse hyggelige følk, gleder meg til å komme tilbake til dem! Jeg savner også Katrine min<3 Hun er sikkelig søt og en knupp, påskekylling! noe som er internt! tehe..

Menne nå er jeg trøtt og skal bare sitte å gro, natti, sov godt og ha en fin påske!JEG ER IKKE BIFIL!

DET VAR EN APRILSNARR!!!!!!!!!!!!!!!! hahhaha til alle som trodde det, sry men jeg måtte bare skrive det, menne jeg klarte å lure en god del!!!!!!!!!!!! dere er så smarte!

Jo å en ting til, jeg har egentlig ikke blitt lurt, eller jani sa at han hadde sett et bilde med meg å mange andre jenter han kjendte, men jeg og mange andre av mine jente venner har vert i jæren avis så jeg forsto ikke hvordan han kunne ha sett det, hehe men men :D

Middag med familien!

Nå skal jeg ta bussen for å dra i familiemiddag! Gleder meg!-ALICIAM!

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits