mars 2015

Hola sun!

I dag våknet jeg etter en god natts søvn før jeg kom på at jeg skulle være i byen i 12 tiden. Da var det bare å begynne å sminke seg, fikse håret og finne ut av bussene. Fikk ikke helt til mobilbilett her i Stavanger, men ordnet seg til slutt, og kommer ikke over hvor dyrt det er å ta buss her og i haugesund, men slik er det nå. 

Møtte Angelica i byen og gikk på Wayne´s coffe for å spise litt forkost og drikke en frappe som vanlig, var veldig koselig og vi satt bare å snakket og chillet helt. Så gikk vi rundt i byen, fantastisk vær, fin tempratur og masse sol. Derfor valgte vi å sitte ute litt før vi bare tuslet rundt i byen, Det var kjempegøy å se Angelica igjen og gleder meg allerede til neste gang, hun er som min lillesøster, noe jeg liker veldig godt! Kjøpte egentlig ingenting i byen, bare en spisser til øyenbrynspenn, eyeliner og en liten veske til å ha sminkekostene mine i når jeg er å reiser. Siden jeg til vanlig har dem i et glass. Her er noen bilder fra dagen! 


Elsker denne vesken som jeg kjøpte da jeg var i Gdansk.

Her er et lite bilde av sminkevesken jeg kjøpte.

Fine Stavanger!

Denne frappen smakte sikkelig godt, fra steam cafe.

Angelica ville ikke bli med på bloggen så blir bare meg, fra steam cafe.

Hva har du gjort i dag?
Hva pleier du å gjøre i Stavanger?

Vet ikke hva helgen bringer, men vet at det blir gøy uansett!

- AliciaM! <3 

Latest news

Har nettopp annkommet stavanger og er så glad for å endelig se Janne igjen! Gleder meg til å være med henne et par dager og bare ha det sikkelig gøy sammen. 

Ellers i det siste så er jeg jo mye på skolen og vi har lett etter leilighet i en evighet, eller vi er bare litt tidelig ute. Endelig har vi fått en, så jeg skal bo sammen med 3 kjempegode venner og vet at det kommer til å bli bedre bloggbilder i sommer og neste skole år da jeg ikke bor alene men med mine bestevenner. 

Nå er det natta her, så skal jeg blogge masse i påsken, og hvis det er noe spesiellt dere vil lese om så skriv en kommentar så skal jeg få se om jeg får blogget om det! Hva vil du lese om?
Ville du ha bodd med dine bestevenner for minst et år?

- Alicia M! <3 

Easter break

Endelig har jeg påske ferie! Egentlig ikke for i morgen men valgte å reise i dag siden bilettene var mye billigere i dag enn i morgen! Skal egentlig bare skrive et kjapt innlegg før jeg må pakke og løpe til bussen. 

I dag om morgenen så våknet jeg rundt 8 for så å ringe Yasna for å vekke henne, glemte jo helt at hun var hos moren men men fikk henne opp. Så ser jeg ut og det er så sinnsykt mye snø, og det snør bare mer og mer, ville ikke stå opp men måtte på skolen... trodde jeg. Venter på bussen mens jeg snakker med Yasna i telefonen og hun sier ingen er på skolen, så er jeg usikker på om jeg skal dra men siden jeg likevell er på busstoppet og bussen kom så gikk jeg på skolen. Vi hadde da en koselig cafe frokost og bare satt å snakkte i noen timer. Vi gadd ikke begynne å jobbe videre med oppgaven med engang så vi gikk på bibeloteket og skrev søknader og CV for å søke på jobb. Håper virkelig jeg får en av dem, for det hadde vært så gøy, men tiden får vise!

Nå må jeg vel nesten pakke, vi snakkes, reiser til Stavanger i dag og vet ikke når jeg er i Haugesund, det får vel også tiden vise.

Har dere snø?
Hva skal du gjøre i påsken?
Har dere noen spesielle påsketradisjoner?

- Alicia M! <3 

Gelenegler for første gang

Jeg viste at jeg ville ta gelenegeler eller akrylnegler når jeg var i Gdansk. Viste at det ikke kostet så mye og at de skulle være ganske flinke. Det var ikke så mange som hadde tid men fikk bestilt time til dagen før vi dro. Slik som dette så neglene mine ut før jeg fikk nye:


Ikke så veldig lange eller pene i det hele tatt, så dere skjønner vel hvorfor jeg ville ta nye?

Jeg gikk spent opp til neglesalongen og var litt nervøs. Så begynte det, hun filte og filte og filte, det var så vondt! Jeg begynte seriøs å gråte fordi det var helt forferdelig, og jeg fikk barnnsår og begynte å blø under noen av neglene. Dette var fordi jeg hadde veldig tynne negler og hun måtte ta noe greier på slik at det gikk an å file dem. Så når jeg skulle begynne å ta dem under UV lampa så sier jeg bare: FYFAEN, herregud! og de skjønte fort at jeg bannet, men det var så sykt vondt, men ikke like vondt som når hun filte de, men fortsatt. Fikk heldigvis et lite tips fra ei som var litt norsk der om å presse ned hånda og dette hjalp litt. Det nærmet seg slutten og plutselig blir jeg svimmel, dårlig og føler jeg må spy. Venninnene mine hadde kommet opp da og Yasna gir meg cola og de må sette på air condicion slik at vi kan fortsette. Tror det var alle kjemikaliene som gjorde at jeg ble så svimmel og dårlig. Hun prøvde å avslutte så fort hun kunne og gjorde en veldig god jobb. Jeg vet ikke hvorfor jeg synes det gjorde så vondt men slik er det vel for noen. Resultatet ble jeg så utrolig fornøyd med, selv om jeg ikke kunne gjøre noe selv de første dagene, for er jo sikkelig uvandt. Kommer nok til å gjøre det flere ganger, men kanskje ikke samme plass og kommer til å fortelle om hvordan det var første gang slik at de kan ta litt hensyn.


Ble utrolig fornøyd, følte meg sikkelig fin etterpå!

Anbefaler dere å ta det, men si i fra om du har tynne negler og lignende, slik at de kan ta hensyn til dette! Mine negler varte i fem uker, noe som er utrolig lenge, det var ganske vanskelig å fjerne selv, så anbefaler å få gjort det hos noen som kan det!

Har du tatt gelenegler eller akrylnegler før?
Hvordan vat det din første gang?

- AliciaM! <3 

Gdansk tur i Februar

I februar reiste to venninner og jeg til Gdansk i polen. Grunnen til at vi reiste var egentlig at det var billig tur og vi ville shoppe litt og bare kose oss på jentetur. Vi planla lenge hva vi skulle ha med oss og hva vi skulel gjøre, fikk masse tips og lignende. Vi gledet oss i flere uker, og endelig kom dagen vi reiste. Vi hadde litt problemer i starten men alt ordnet seg til slutt, og turen ble fantastisk. Vi shoppet første dagen på galleria baltyca eller hvordan det skrives, og fikk ut på kveldene. Vi spiste på mange forskjellige resturanter og prisene er jo bare fantastiske for studenter. Hard Rock Cafe er jo ikke akkuratt den billigste plassen å spise, men det kostet vel rundt 80 kr for en stor burger med tilbehør, noe som er veldig billig. Dagene gikk ellers til å se litt rundt, shoppe og ta gelenegler (kommer et eget innlegg om dette senere). Anbefaler virkelig alle å reise hit, men kanskje bedre når det ikke er så kaldt. Her er mobilbildene fra Gdansk, kamera bildene kommer senere da jeg ikke har batteri atm.


Denne broa med alle låsene var så fin, neste gang jeg er i Gdansk skal jeg også henge en lås der!

Fineste Yasna og Katja!

Tikka Masala på Buddha Lounge, den var så god!

Har du vært i Gdansk?

- AliciaM! <3


Beklager for at jeg ikke har blogget, men har ikke giddet eller hatt tid, kommer nok flere innlegg videre, håper jeg! Har masse spennende å fortelle og vil fortsette å blogge mer! Håper dere forstår at man ikke kan være superwomen hele tiden! 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits