mars 2012

Videoblogg - en dag i mitt liv?

God morgen alle sammen! 

Siden det er lørdag og jeg har lite å gjøre, kunne jeg kanskje ha laget en videodagbok? Men lager kun om nok folk sier ja! Dere kan også si hva jeg kan gjøre denne lørdagen, slik at det ikke bare blir å sitte her å ikke gjøre noe?


old picture!

Hva syns dere?
Vil dere ha videodagbok?
Tips til hva jeg kan gjøre i såfall?

- AliciaM! <3 

RANDOM VIDEOBLOGG

pen..

- AliciaM! <3

MALENA ER 18!!

Tenk at du endelig er gammel og grå.. okei der overdreiv jeg! Men du er 18 for faen!! Det er bare helt sykt! Har kjendt deg siden vi var bitte små og ikke viste bedre enn at gutter var ekle og katter søte. Forsåvidt er vi slik enda!

Husker du flyttet i 8ende klasse eller 7ende, husker ikke. Det var ikke gøy, men vi holdt kontakten for det om, noe som er bra! Vi har vært venner siden skolen begynte, venner, bestevenner, uvenner og venner og alt.

Du er en fantastisk person som jeg alltid kommer til å være glad i! Uten deg hadde jeg aldri klart meg gjennom ungdsomskolen! Du er den beste! Gleder meg til å ferire deg!! LOVE YOU!


du er helt utrolig nydelig! <3

Er hun ikke søt?
Gratulere henne?

- AliciaM! <3 

Svar på spørsmålsrunden Del 1

Kommer snart del 2!

Hva syns dere?

- AliciaM! <3 

SPØRSMÅLSRUNDE TIL 21:00

Skal ha spørsmålsrunde til klokken 21:00! Grunnen er at jeg vil få den ut i dag, men jeg lager kun videoblogg om det kommer mer en 10 kommentarer fra forskjellige personer! Hvis ikke blir det bare innlegg! Opp til dere! 

SPØR MEG OM ALT! Jeg kommer til å svare på det meste, men om det er sikkelig privat svarer jeg ikke! Håper over 10 spør for hadde vært gøy med videoblogg!

Hva vil du ha, innlegg eller videoblogg?
IKKE GLEM Å SPØRRE DA!

- AliciaM! <3 

 

NY HEADER

På skolen i dag lagte jeg meg en ny header, veldig fornøyd.

GAMMEL NY


Brukte ca 40 min på den, siden jeg måtte lære meg hvordan jeg gjor det! Den er laget i illustrator. Husker dere at jeg sa jeg kunne lage headere? Problemet er at jeg ikke kan bruke photoshop, kan kun bruke illustartor, altså enkle headere! Så om du var en av dem, kan jeg lage enkle i illustartor!

Hva syns du?
Hvilken likte du best? 

- AliciaM! <3

LEGGE TID FOR LENGE SI..

Klokken er over 12, som betyr at jeg skulle vært i seng for noen timer siden. Men men, om jeg kjenner meg rett så har jeg ikke lagt meg før klokken et-halv to. Huff huff og jeg som er et sove menneske men men. 
I dag har jeg bare kost meg med Lena og slappet av. Men klokken 10 fant jeg ut at jeg skulle rydde, vaske og ommublere rommet. Skjønner ikke hva som går av meg, men men, nå er det hvertfall ryddig og reint. Wii!

Har ingen bilder fra i dag, for gidder ikke finne frem kamera, men her er noen random bilder av meg...


Digger at jeg er så sykt pen!

Legger du deg ofte sent?
Når var sist du ommublerte?

- AliciaM! <3
 

HONNINGMELON

Fin forkost! Men nå må jeg løpe til bussen for skal en tur til byen med ei veninne! Snakkes!

Hva ska du i dag?
Har dere sol?

-AliciaM! <3 

Some pictures


Whats on your mind?

- AliciaM! <3

Bursdag til Kristin
Lenge siden jeg har blogget vet det. Men har fokusert på skole, venner og meg selv. Men skal prøve å bli flinkere.
Kommer nok outfit bilder i løpet av dagen! Er fint vær i Stavanger så skal snart ut en tur med koslig venner. Kommer til å bli en koslig dag i dag. Selv om jeg må hjem i dag blir det koslig for det om. Skal kanskje ut en tur i dag med venner. Wii! Men nå stikker jeg for å være sosial!

Hva syns du om at det er lenge siden jeg har blogget?
Hva skal du i dag? Har dere fint vær?

- AliciaM! <3 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits