mars 2011

DOMMEDOMMEDOMME

domme domme meg som så paradise hotel før jeg gjor lekser. ATM hater jeg meg selv. Vi har matte prøve i morgen, ok er ganske flink i matte, men ja, vil ha 6er. Jeg tror jeg bare skal lese litt på formlene og ja sove. TRØTT. Må også få fjernet sminken, men sminkefjerner har jeg ei. Stress. Men ja, blææ ønsk meg lykke til da.Ok snart sove. Wihu! MATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTEMATTE!

Liker du matte?
TIPS TIL MEG? 0u0-AliciaM! <3

I wish sometimes

at verden var et fredelig sted sånn som på barne tv og pokemon. Jeg har tatt webcam bilder av meg selv! WIII! Jeg er ikke så søt i dag....GRØNN genser. Bare derfor. Jeg liker å være barnslig, si hei til kyllinger!

Vil ha lengre vipper, alle sier de er lange nok, blæææ, hva syns du? ^u^

Masi, gammel jente hund, ser ut som to men er vel 12 :cPåskeegg og zebra vegg, just gotto love it! <3
Hva gjør du på? 
Liker du kyllinger?

-AliciaM! <3


Pop Art

Den første lagte jeg på gøy når jeg var halveis med den andre. Den første er bakgrunnen på dataen min. Som gjør den hele ti hakk finere. Den andre en en invitasjon/plakat ting. Vi skal ha utstilling en gang. Wii! Men ja, mer skole!
Alt er laget selv så det er sagt, eller ja, vet ikke hvordan jeg skal forklare det, hihiihhihi :3 

Hva syns dere?
Liker dere pop art?

-AliciaM! <3

In love and i hate it

hate it, hate it, HATE IT!

For akkuratt en uke siden, var jeg og noen av jentene i klassen i stavanger. Vi var på p4 vinterlyd. Det var kjempe gøy og koselig. Utenom gnagsår. Jeg har sittet å laget denne kolasjen i ca en time nå, er rimelig lei. Hehe. Men ja, det var kjempe gøy og gleder meg til neste gang. Videoer kommer senere fra konserten. A1 var den store favoritten.VIDOER KOMMER SENERE!!!! 

Hva syns dere?
Vært på p4 vinterlyd før?

-AliciaM! <3 

So sick

of love songs, so tierd of tears. So done with wishing, you were still here.

Jeg er syk i dag. Jaja, thats life. Jeg må fortsatt på jobb, men det er bare tre timer. Må man så må man. Dagen i dag går vel til å blogge det jeg har lovet dere? Ellers slappe av og pakke til ski dag eller noe. Tror det blir. Wii! Skal renne på akebrett med jentene. Gleder meg, siden jeg aldri har vært på fjelle før utenom en gang, i en time. Wihu, der var lenge det. Men ja, bilder fra i dag:

Hva skal jeg ha på maten i dag, eller skal jeg lage noe godt?Så fant jeg det ut, og mens jeg smørte på brødskiva så skjedde dette:Men maten ble god da:MMMMM!!

Hva gjør du når du er syk?
Jeg har vel pollen allergisjokk også i dag, derfor jeg er så rød på øynene, noen tips til dette?

-AliciaM! <3

clean

I dag skal jeg/vi rydde og vaske hele huset. Fordi jeg sier det. Wihu! I natt ryddet jeg skapet mitt, det ble en del mindre klær der, noe jeg liker. Kanskje dere vil ha noe? Ja ok. Skal snart gå å vaske badene og rydde dem. Gleder meg helt sykt liksom!! I dag skal jeg bytte sengesett til det nye. Bilder kommer og sommer kommer.

Skal også dusje meg selv i dag, noe som skjer sjeldent ( fell the ironi ) og kanskje prøve meg på designet mitt i dag, men det ser vi!

Hva skal du i dag? KJEDELIG SPØRSMÅL!!

Liker du coca-cola?
Vet du hva den første reklamen i verdensrommet var?

-AliciaM! <3

so little time

so much to do. Jeg kom akkuratt hjem fra jobb. Wii, har fått meg jobb, tror jeg. Vet helt sikkert i påsken. Men hvertfall så jobber jeg tre dager i uken, feks en hverdag og helgen. Er ganske grei jobb, vasker en hel butikk. Tar ca tre timer. Men de siste dagene har fått til tre dager jobb og en dag chill. Før jobb i dag i halv ti tiden gikk jeg og pappa for å prøve madrasser. Så ja fikk jeg madrass og nytt sengesett. Madrassen kommer nok ikke før midten av april, men men. Etter det tok vi så bussen til xxl, kjøpte treningsklær til meg. Fant mye gøy, men ikke kortbukse, noe som vist nok er vanskelig. Jaja. Ja kjedelig hverdags innlegg. I morgen kommer nok bilder og lignende fra tirsdag! wihu!

Hva skjer hos deg for tiden?

-AliciaM! <3

miss my hair

Kanskje dumt og si men ja, kommer bilder i morgen. Jeg hadde rosa langt hår. Savner det som fu!! Nå har jeg blondt og ikke særlig langt. Men jeg skal spare til det blir til hoftene eller lenger. Vil ha sikkelig stort, langt blondt hår. Naturligaktig blond. Holder på enda med å få det til å vokse. Regner med at det er kanskje ferdig til jeg er 18? Hvem vet? Men nå skal jeg rydde rommet.


Extension på bilde, men ja, mitt er til litt over puppene, eller noe. Vet ikke helt. Liker sokkene mine! <3

 

Photobucket

O
MG sååååå søt! Love it! :D hva skal han hette? :D Åhh se på han, bare tenk at han sier hallo, hver gang han ser :D AWWWWWWWW

Can´t do it

Akkuratt nå klarer jeg ikke skole, jeg vil sove, slappe av eller jobbe. Vi har engelsk atm og jeg er så og si ikke motivert i det hele tatt. Blææ. Prøver, men det er faktisk for vansklig for meg. Får vel 3 i det og har alltid hatt 4. Jaja. jeg får vel prøve, men ja. Kommer innlegg om i går btw. Bildene er hjemme, blæææææ mer skole see you!!


so true!

Men læreren stirrer på meg så får vel jobbe litt. see you!

Hva gjør dere på skolen?
Noen fag du ikke liker?
Eller ikke klarer?

-AliciaM! <3

Leaving

Nå dara jeg snart til stavanger med jentene mine! Gleder meg!! Blir ikke så mye blogging i dag, kanskje i morgen? Har tatt masse bilder og skal huske kameraet med i dag! See you! Kommenter masse i mens da, da er dere søte! (A)


uhhhh i am HOTT!!!
kidding!!

-AliciaM! <3

Dagens Outfit!Blææ, FINT bilde, men ja, i dag tidelig i 6 tiden, veldig våken! Nå er jeg på skolen, vil spise mer, men da har jeg ikke mat til senere. Vi holder på å planlegge bilde ting. Jeg er ikke den største fan av foto da, men men.

Hva syns du?

-AliciaM! <3

Rainbow socks

Elsker mine regnbuesokker, som er Hello Kitty <3 Ja jeg elsker alt som er barnslig! Wii! Under ser dere min nye telefon som jeg fikk av mamma og meg selv. Var ikke dyr, 400 kr eller noe. Den heter Alcatel OT-606, ikke norsk. Men den er sikkelig digg og skrive på. Wii! Før eller ja har den enda, men ja. FØR hadde jeg Samsung corby, og den var ikke noe digg og skrive meldinger med. Blæææ, så brukte jeg opp hele kortet på å ringe, nå bruker jeg det opp på meldinger, som også er litt trist.

Atm sitter jeg og ser House, vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre i dag. Snart ringe min søte lille Hanne pus<3 Blæææ nå fikk hun oppmerksomhet igjen, noe hun liker, wuhu! Ellers skal jeg nok legge meg, gidder ikke sitte lenge oppe uten grunn. Må bare lage meg skolemat, blææ skole. Men ja, mhm! Jo jeg har gredd håret i dag. Wihu!

Ja, skal kanskje se Love and other Drugs, om den funker. Har lasta den ned Ô Slem jente! Men ja, jeg vil ha mer dvd-er. For jeg har en fin fin tv på rommet, men ingen dvd-er. Så folkens, hvis dere har dvd-er liggene, send dem til meg. hehhehehhe. Ironi for life. Men ja, et var min plan, og jeg skriver bare rot.

Hva skal du i dag?
Når legger du deg når du skal på skolen?
Liker du når jeg skriver rot?
-AliciaM! <3

Tudelu

Tok bilder av Even i dag, til skoleprosjekt. Ble veldig fornøyd, her er et jeg tror jeg skal bruke, dette er også ferdig redigert så og si. Even er ganske fotogen, uten at han vet det selv. Wihu! Nå skal jeg, vet ikke. :c


Det skal være et uformelt portrett.

Hva syns du om bildet?
Hva gjør dere på skolen for tiden?

-AliciaM! <3

I MISS U

Jeg savner bestevennina mi! :c Vil ha deg her nå! Kom hjem, kan ikke vente til Mai!


Meg, faren til hanne og hanne! <3

Tur i sommer som jeg aldri glemmer! <3

Nå må du bare kommentera hanne, for ja eg e flink og blogga om DEG <3

Savner du noen?

-AliciaM! <3

INSPO; 3D

-AliciaM! <3

My make up

(Dette innlegget er forhåndskrevet, så jeg blogger litt mens jeg er her nede)

Jeg har ikke spsiefike bilder som jeg har tatt selv, men bruker fra google eller weheart it.

Jeg varierer veldig på sminken min, fra dag til dag og årstid til årstid. Jeg liker ikke å ha det samme hele tiden. Endrer etter hvem som sminker seg pent eller ikke. For tiden er det to typer sminke jeg bruker og det er:


Liker at hun ikke har det helt sort under øynende og bruker mer grå og brun toner.

Denne typen bruker jeg mest for tiden. Liker den linjen oppe på øyenlokket som gjør at vippene ser lengre ut,

På skole dager bruker jeg ikke allverdenstid. Jeg bruker max 10 min på både hår og sminke. Før, altså på ungdomskolen, kunne jeg bruke flere timer FØR skolen. Litt glad jeg ikke gjør det lenger, kostet både tid og penger.

Jeg har lest litt/mye av denne boka:

Dette var virkelig et god kjøpt. Jeg liker ikke å lese, og kjøper den skjeldent. Første gang jeg så på boka, viste jeg at dette var en bok jeg ville kjøpe i fremtiden. Det tok sin tid før jeg faktisk gadd og kjøpe den. Liker bedre å bruke penger på noe jeg tror er fornuftig, men egentlig ikke er det.

Mange syns Jan Thomas er veldig homoseksuel. Botox tryne er noe man kan kalle han. Jeg syns han er veldig pen og sjarmerende, bare ALT for gammel for meg. Jeg har faktisk alltid ønsket meg en homo venn. Det er noe som virker så ja vet ikke gøy? Eller blir det feil. Men ja samma det.

Han er en veldig flink make up aktist og vet hva han snakker om. Han kunne sikkert sett på meg og sagt hvilken sminke og frisyre jeg burde hatt og hadde passet. Men det er ikke alle som har en Jan Thomas i livet sitt. Ja, som sagt boken hans lærte meg et par triks, som jeg ALDRI kommer til å glemme.

Er du ikke jente og syns boken er intresang? Gutter bruker faktisk sminke, jeg har noen guttevenner som bruker sminke. Men man ser det ikke, de er kanskje bare concealer eller foundation. Det er pent, de vil også se pene ut, det er noe jeg også liker med han. Han klær seg i annet en joggebukser og en slap t-skjorte. Jeg vet om mange gutter som VIRKELIG trenger en make over. Da mener jeg det helt seriøst. Gutter kan faktisk bruke hudkrem, uten at noen sier at de er homosekusele.

Jenter er veldig opptatt av hvordan vi ser ut. Jeg ser det gjennom mange bloggere her, men det er bare bra. Vi klær oss, tar bilder av oss selv, og ja BRYR OSS. Gutter dere har også lov. Sier ikke at dere skal ta store skritt. Men har du tørre hender, kan du bruke håndkrem. Vi lever i 2011 og de meste er lovt. Oi jeg kom helt ut av hva jeg snakte om, men jeg syns selv jeg har et poeng. Over til MIN sminke, dette er det jeg bruker:


Mascara fra Maybeline

Foundation og pudder fra maybelin. Mineral sminke. Flasken er litt endret, men love it!

Concealer fra The Body Shop, den er LOVE <3

Eyeliner fra maybeline, holder utrolig bra.                     Øyenskygge fra maxfactor, hatt utrolig lenger, tar jo aldr slutt.

Leppestift fra Viva la Diva. Denne er cream og jeg har fudge, men vil ha cream.
Bruker fra mange forskjellige merker som dere ser, men men, thats me!

(ingen av bildene er mine, funnet på google. Så hvis det er deres bilder, si i fra!)

Hva syns du om innlegget?

-AliciaM! <3

My opinion

 

Ja ok. Mange snakker om Paradise Hotel og sånt. Jeg ser det selv, har ikke store formeninger om det. Det er greit at mange ser det, men jeg syns det burde gå en grense på hvor gammel man skal være før man virkelig bør og kan se det. Dette er et program om sex, spill og sånt. Er dette noe for barn? Ehmm la meg tenke, NEI! Man burde være 16 år gammel før man kunne sett det. Jeg er selv 16 og         begynte  ikke se det før jeg var. Jeg viste   ikke så  mye om det, men skjønte det fort   at, ok  neste sesong kan jeg heller               begynne å  se. Da er jeg litt eldre og           modnere. Jeg  sa en episode en gang,       når petter (tror jeg, usikker) vant. Ikke         forgje hverfall. Men jeg ventet heller til       neste for ja som  sagt ELDRE

 

Jeg vedder på at mange av dere ser på     facebook i halv ti tiden:

PARADISE             HOTEL <3 <3, Paradise hotel <3,                 Paradise hotel lissom!!! ;*.

Ok kanskje jeg overdriver, men ja dere tar poenget mitt. Ja vi lever i 2011 men           fortsatt er den seksuelle lavalderen på       16 og ikke  14 år. Når jeg var 14 år syns

jeg sikkert dette var ekkelt og ville ikke       se det. (Husker dårlig, gullfisk). Mens nå   er det underholdene og noe jeg velger       selv og se. Det er egentlig et teit                   program, men jeg bryr meg ikke, jeg er       teit. Jeg liker ikke at 14 år gammle ungdommer ser på dette, man skal leve ut barndommen og tenke over andre ting heller. Ja ok, babler i vei for meg her.

Men hva syns du?
Ser du Paradise Hotel?

-AliciaM! <3

 

PS: Designet øddleger hele oppsettt, har sittet i en halvtime og prøvd og prøvd, må få det fikset!

What do you want?

Jeg har ikke blogget på en stund, er litt lei. Men vil og så vil jeg ikke. Skal nok begynne igjen etter ferien min. Jeg reiser på onsdag i steden for lørdag som var. Vi hadde bestilt feil månde, føler meg skyldig. Selv om det ikke var jeg som bestilte. I morgen reiser jeg og Katrine tilbake til meg. Reiser klokka 8 om kvelden og er i Spania 12 om natta.

Ja neste uke består av masse kos med gamle og nye venner, youghurt is <3, frisør på torsdag og masse shopping. Det er ikke de varmeste tidene nå. Men men, bedre en ingenintg. Må også få meg en jobb om jeg skal reise i sommer. Siden denne turen ble såpass dyr. Litt trist om jeg ikke får en... Nå skal jeg sitte mer på facebook og looke. Planen i dag er ikke så mye. Sove snart.

Hva skjer?

-AliciaM! <3


ja ok.

Alt går rett til helvete atm. Jeg gidder ikke blogge når jeg er i dårlig humør. Vi snakkes snart!
Tierd

I dag har jeg reist i ca 3 timer til sammens, i morgen blir det opp i 5-6. Men i morgen har jeg en følgesvenn!Vet dere misunner meg litt siden jeg skal til Spania!

Hva skal/gjor du i ferien?

-AliciaM! <3

Travel

I morgen er det Stavanger for turen før det blir Spania.
Jeg skulle lagt meg for lenge siden men bruker lang tid på å pakke + jeg laget vafler, WII!

Hva skal/gjor du i vinterferien?

-AliciaM! <3

 

 

What?

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits