mars 2010

Påskeharen har vert her!!

Nå har jeg akkuratt vert på påskeegg jakt! Jeg følte meg som en liten unge der jeg gikk å lettet! Men det var utrolig morsomt! Jeg fikk dette kjempe store egget:

Veldig veldig gla!

MAASSEEE SJOKOLADE!<3

oi, påskeegg..

PÅSKE<3

tihi..


Har dere fått påskeegg av haren?

-ALICIAM!

Er i Nærbø!

Hei alle sammen!

Denne påsken skal jeg tilbringe i nærbø med katrine søta <3 jeg skal ikke være hele da, men en god stund! Dette har jeg gledet meg sykt mye til å nå sitter hun vesiden av meg å spiser telefonen sin hehe hun er så søt. I dag tror jeg vi skal til bryne å da skal jeg gå med kigurumien min< 3 folk kommer til å stirre, hehe :)
Men nå skal jeg snart hoppe i dusjen så vi snakkes :)
Her er et bilde av katrine:

<3 hun er kun min , SÅDETSÅDET<3

Kondolerer!

Jeg vil gjerne kondolere til familien til Thomas Andre. Han var en 14 år gammel gutt fra min skole som døde i formiddag. Jeg har gått på samme skole som han, barne- og ungdomsskolen. Ville bare si kondolerer!

Bli medlem i denne gruppen her:   http://www.nettby.no/community/news.php?community_id=1343658

Jeg kondolerer mye, og syns det er trist selv om jeg ikke kjente han!

Jeg fikk vite dette på skolen i dag, så er ganske usikker på hva som har skjedd. Vet bare at i dag tidlig var han på rikshospitalet og døde. Jeg skal si dere hva som har skjedd når og om jeg finner det ut! Tror familien er utrolig takknemmelige til at så mange kondolerer!

Han døde av en sykdom, tror han har hatt denne hele livet, husker han i skolegården, han var så uskyldig og liten. Han hadde alltid sykkelhjelmen og kne- og albuebeskyttelse. Han var utrolig søt gutt. Det er så trist at han måtte dra bort så tidlig, sitter selv å gråter..

Two and a half ballerina!

Nå sitter jeg her med ballerina kjeks og two and a half men. Snakker med folkene fra Stavanger/Nærbø. Kos!

Ville bare ha med et bilde av meg!  :)

Her er ballerinaen min! <3

Liker dette bildet pga ansiktet, håret og hånda mi!


No ska me ta boss!

Hei dere!

Jeg sitter i sofaen omringet av snop, og er sykt gangsperr etter helga. Har sikkert gått ned hundre millioner kilo. Jeg har aldri hatt så vondt før, beina bare verker og jeg er sliten i hele meg.

Men jeg skal ikke sitte her å syte til dere, jeg skal heller fortelle dere om leiren. Jeg har vert på turnfestival på nerbø. Det var utrolig koselig. Jeg har blitt kjendt med masse mennesker, fått trent og lært mye nytt, og kost meg sikkelig. Det er fire personer som jeg ble kjendt med som jeg husker utrolig godt og var mye med. Det var Kathrine, Reggi og Kristin fra nærbø og Oddi fra stavanger. Disse menneskene er utrolig hyggelige og koselige og jeg savner dere utrolig mye, håper jeg kan møte dere igen.

Vi hadde stevne i dag, og jeg ga ALT jeg hadde, jeg har aldri vert så sliten. På hip-hopen tok jeg bare av, og det merket folk. Fikk kjempe mange kommentarer av folkene der at jeg var kjempe flink til å danse og de likte det utrolig bra. Jeg er så rørt, det er så koselig å få gode tilbakemeldinger. Jeg blir så gla at jeg kan gjøre hva som helst. TAKK<3

Men ellers har helga vert stress men også utrolig gøy. Men jeg kan nesten ikke gå for å si det sånn :)
Snakkes søtinger!

Grunn for ingen bilder fra turen er at jeg ikke har kamera får kanskje om noen dager kommer bildene så vent og se :D

Dette skjer i helga!

På fredag: Da er det skole som vanlig. Ingen vits å skrive engang for det er ganske obovious. Så skal jeg kanskje ta på negler, får egentlig se. Stellings og Peppes med jentene, siden Malena søte har bursdag på mandag og blir 16 år. Hurra for deg<3 Så skal jeg hjem og sove LENGE helt til fem.

På lørdag: DRAR JEG TIL TURNFESTIVAL PÅ NERBØ!!!!!!!!!! Gleder meg noe sykt, skal med hip-hop og cheerleading!!! Gleder meg<333333 Jentene fra begge lagene er med så dette blir kos.
På søndag: Er enda på nerbø, men skal hjem, trist:(

Det er vel det som skjer, jeg gleder meg sånn.

Random bile, er fra før jeg gikk i Minas bursdag!

Skoleblogging!

Hei!

Nå har jeg egentlig spansk, men har alt hjemme, så jeg gikk for å ta ut lekseplanene, som kan ta litt tid. Kom det som noe sjokk? Ja vi slutter snart, må gå snakkes :)


Cheerleading here I come!

Nå skal jeg snart på ekstra trening med cheerleading, vi kjører om litt under en halvtime. Passer meg bra for jeg er nok ferdig på macen da, hehe. Ja, jeg gleder og ikke gleder meg. Jeg gleder meg fordi det er gøy å se de jentene som går på cheerleading, det er gøy å løfte og lære nye ting. Det er rett og slett gøy. Jeg ikke gleder meg fordi, det kommer til å bli tungt, men jeg skal prøve å gi alt. Jeg er ikke helt frisk, tett i nesen, men håper jeg overlever. Men men nå skal jeg snart gå (sier vi) så vi snakkes!


Hva syns du om cheerleading?
Ser det vansklig ut?
Hadde du prøvd det om du fikk tilbudet?

Legger meg..

nå jeg. Skal tidlig opp, om ca syv timer, skal på trening klokken 12!! På en søndag, men men, jeg trenger det så absolutt, skal gi alt i morgen og resten av uka, oi jeg skal trene hele seks ganger i løpet av syv dager, og ja dere må hjelpe meg å klare det. Gi meg motivasjon, for jeg vil virkelig trene, men er ikke så flink. Jeg er heller ikke så flink til å blogge, men det får nå være. Mye lekser før påske, mye planlegging og ikke minst mye trening!!!!! HJELP MEG MED MOTIVASJON!!

For dere som ikke viste det, skal jeg på turnfestival neste helg eller noe, gleder meg, oi klokka er mye, trenger søvn natti <3

Hanne bli frisk nå<3

Skal snart få meg nytt extension håper jeg <3

Sliten etter en koselig kveld!

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg i den gode gode og faktisk ryddige senga mi!<3 Jeg venter på at en film skal begynne, hvis den er gøy da, men kan ikke lese om den ennda, men men jeg overlever nok. Dagen i dag har bestått av skole først to timer gym<3 så matte, så norsk med bare prating, friminutt<3, naturfag, RLE<3 som bare gikk til å surre rundt om kring, men men jeg var ferdig med hefte mitt så da gjor det ikke så mye. Når jeg kom hjem var jeg så heldig at jeg fikk kebab, så koste jeg meg med det, så var det tid for sol. Det var sykt deillig, siden jeg sovnet, noe jeg elsker<3 Kom hjem i fem tiden, satt her som jeg sitter nå, så var det tid for å stelle seg. Play var neste<3 Det var sinnsykt kos i dag, masse koselige folk og mye dansing og shaking. Noe jeg liker. Ja jeg vett jeg gir dere alle detaljer, men hey, min blogg!

På søndag er det ekstra trenning for cheerleading<3 Vi skal trene et pat timer, noe jeg virkelig trenger, og neste uke er det trening hver dag, mye lekser, og selskap til Malena søta<3 Noen som har forslag til hva hun ønsker seg? Hun er en helt vanlig jente som blir 16, hun har kjæreste og har masse venner. Hva ønsker en sånn person seg? Ikke vett jeg :)

Men nå har jeg vel fylt bloggen med nok detaljer :) Så snakkes <3

OLD<3

Vi ler og ler..

det har vi gjort i ganske mange timer, dere skulle sett hvor hyper jeg var i leiligheten til helge, hahah, det var sick, ville bare si at jeg har det kjempe gøy her og elsker hanne pus <3 og er utrolig gla i Sveinar <3

se da <3 vi er så søte <3 å vi har ledd så mye omg vennen min<3

Hår - hot or not?

Jeg lurer på en ting, folk som har kort hår og bruker extension, sånn at det ser sånn passe naturlig ut, er det hot or not?

Meg uten..

Med<3

Hva syns du? hot ot not?
Jeg syns hvertfall det er hot, OM du får det til riktig <3

Jeg elsker å blande meg!

I diskusjoner, krangler, absolutt alt! Jeg har ingen aning hvorfor, men jeg liker å si min mening, selv om jeg ikke har noe med det. Det er bare den jeg er, men er som det meste ikke med i krangler for det er bare stress, sånn egentlig. Men det er drit gøy og diskutere <3


Jeg er..

lykkelig. For første gang på lenge. Jeg har ikke vert så spesiell trist, mer gla. Jeg liker det. Jeg liker denne følelsen. Følelsen av å ha noe godt, ha en venn i nerheten. Det gjør meg lykkelig. Jeg er ikke ulykkelig, kanskje du tror det, men jeg er lykkelig, og jeg prøver å vise det. Jeg smiler. Jeg ler. Jeg er den som ser. Ser det gode i folk. Noen ganger er ikke dette like bra, men såret blir jeg ei, for jeg er lykkelig. Lykkelig er jeg. Jeg liker vennene mine, de liker meg, trengs det noe mer? En kjæreste? Et kjæledyr? Dette trengs ikke for at en person skal være lykkelig. En person kan bli lykkelig av bare å se en annen person. En person kan bli lykkelig av bare et smil. Du kan gjøre så mye for at en person kan bli lykkelig. Jeg er lykkelig. Jeg er gla, og jeg vil gjerne vise det. Jeg vil vise hvor godt jeg har det, jeg har det bra! Jeg kan gråte og le om hverandre, men fortsatt er jeg lykkelig. Jeg er lykkelig selv om jeg ikke har en kjæreste eller et kjæledyr. Jeg er lykkelig for at jeg vet at det alltid kommer til å være noen der ute for meg. Uansett land og sted, er du der. Du reiser hele verden rundt for meg. Du vil at jeg skal ha det bra og være lykkelig. Lykkelig, det er et fint ord!ukjendt

De to øverste bildene er de som viser lykke, det nederste viser det ikke, men er det, bare inni seg.

Har du noen gang følt lykke?
Er du lykkelig nå?
Hva blir du lykkelig av?


Cheerleading er hardt!

Hei alle søte små cupcakes!

Jeg sitter nå i kigurumien og venter på mac ´n cheese<3 gleder meg siden jeg er sulten som bare det.
Ja cheerleading er tøft! Hard ja, styrke, tøying og løft er vanskelig. Det er tøft, men jeg liker det! For jeg har et mål, og det er å bli bedre, ikke perfekt men bedre. Når jeg er blitt bedre vil jeg bli enda bedre, for det kommer til å ta tid for å bli perfekt og det er ikke sikkert noen i hele verden er perfekte i cheerleading.

Det som er forskjellen på cheerleading og cheerdance er at på cheerleading får du lov til å løfte, stunts, danse, turne og mye mer. Men på cheerdanse får du kun være i lufta i maks tre sekunder. Du kan ha med pardans, og mye mye mer dans og MASSE spagater. Vi har veldig mye hopp og løft. Men det er det jeg liker. Cheerdance er mer som en type dans føler jeg. Mens cheerleading er mer spennende, men også mer risikabelt, siden du har et ansvar og det er mye samerbeid.

Laget vårt heter Dragonfly og jentene der er kjempe kjekke. Alle er venner med alle føler jeg. Det er veldig lett å komme inn i gjengen. Jeg begynte i år, men kjenner de fleste allerede. Vi skal på turn ting i nærbø utenfor stavanger eller noe sånt, husker ikke hva det er. Jeg skal der både med hip-hop og cheerleading. Så jeg gleder meg <3


Base, base og flyer.


Cheerleading<3

Logoen til laget vårt<33333

Nå stikker jeg på trening <3

Ja det var vel alt jeg skulle si, må skynde, meg for må pakke også :)

Tommel opp (Y)

Jeg ser ut somen barnehageunge <3

Jeg har fått kigurumien min< 333333 Denermegastorog mega søt <3

kan jeg gå med den på skolen?
Likte du den?
hva syns du om kigurumi?

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits