februar 2012

My cat named BennyGadd ikke redigere, men dette er katten min benjamin! Savner han, han er hjemme. Det er ei vennine som passer på den! Love him <3

-AliciaM! <3

Random teenage post


Elsker å lese gjennom disse, sitter i flere timer! Og ja, jeg er våken nå, og det er ferie, og jeg er sulten! 

Hva skal du i dag?
Noe som er typisk deg her?

-AliciaM! <3 

Videoblogg?

Vil dere ha videoblogg? Kan prøve å få laget en i løpet av helgen, om det er mer enn en som vil ha! :)
I mens kan dere se på disse filmene:

Skal eller skal ikke?

-AliciaM! <3

DANSEVIDEO!!!

Her er dansevideo fra UKM Haugesund! Omg lykke! Men ja jeg suger til å blogge, fordi jeg er.. lat? 
Men samma det, i ferien som starta NU, så skal jeg til søsteren min, wuhu! Skal prøve å blogge litt da, men ehy, tar ikke helt ferie jeg, NEI DA.. Må jobbe med skoleoppgaver, fml.

Har også endelig fått fikset tennene mine, men har vondt som f, som gjør at det ikke blir så mye mat i min mage kan man si, men overlever, nesten. Dette ble bare random piss, see you!

-AliciaM!  

Opp Ned Bak Fram

 

ENDELIG helg! Eller ska hjelpe til hjemme i morgen for å gi 300 kr til ukraina. Noe som er veldig gøy siden man jobber for noe og gir det bort til noen som trenger det mer. Liker å gi til de som ikke har det så bra.

I det siste har det skjedd mye, jeg fikk utrolig god karakter på filmen min, utrolig fornøyd! Fikk 6 på selve filmen (tror jeg, men var det det sto, husker ikke helt) ellers fikk jeg 6 på refleksjonen min, 5 på en prøve og 6 på bloggen min (skolebloggen finner du her)

Det er også mange treninger med dansegjengen, siden vi skal delta på UKM på lørdag! Gru gleder meg, kommer nok til å både blogge og twittre mens vi er der borte, twittrer nok mer enn jeg blogger, så om du vil ha oppdateringer, kan du følge meg her.


Meg og Janne Kristine

Ellers lurer jeg på hva jeg kan blogge om, kanskje anbefalinger? Noe som er gøy! Kom med forslag!

Hva kan jeg blogge om?
Noen spørsmål dere vil jeg skal svare på?
Skal jeg ha mer videoblogger!

Vil også si takk til alle som kommenterer, får ikke tid til å godkjenne dem, siden leser dem bare før jeg logger av igjen, ja jeg er teit! Men om dere fortsetter slik blir det mye mer bra blogging!

- AliciaM! <3

 

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits