februar 2011

Irriterende

Jeg er seriøst drit lei! Vil bare flytta bort fra alt! Jeg liker å være sosial, jeg liker å være med mennesker og møte nye. Men dette er ikke så lett har jeg funnet ut. I de siste måndene har jeg spurt forskjellige mennesker om de ville finna på noe, en fredags ellr lørdagskvled. Hva får jeg til svar: Ja selfølgelig kan jeg det, gleder meg!!

Ja er jo et bra svar, men så kan, gidder eller vil de ikke. Er drit lei. Snakker ikke om en spesifik person. Jeg har snart gitt opp med å være sosial, vil nesten bare sitte hjemme og ja ikke gjøre noe. Men det klarer jeg ikke. Det sliter på meg, både med helsen og sånt. Jeg trenger noen som virkelig er her for meg. Er jo greit at folk ikke kan, men da sier man det med en gang. Jeg spør ikke om grunnen, i så fall skjeldent.

Det er slitsomt å ha det sånt, avtaler eg en time før, nei da kan de ikke. Jeg er et sosialt menneske. Pappa er ikke den mest intressange personen i denne verdenen. Hadde jeg hatt en kjæreste ville det hjulpet på. Vet om mange som kun så og si er med kjæresten sin. Men dette vil ikke jeg, jeg vil ha venniner som jeg kan snakke med, være med, se dom ut vesiden av. Være meg selv meg. Jeg vil ha tilbake alle vennene mine. Men hvor er de?Nå drar jeg til drømmelandet mitt, rommet mitt er min gjemmeplass når jeg ikke er glad.

Hvor er din gjemmeplass?
Skjer dette ofte med deg?

-AliciaM!

 

Sleepy head


Likte dette, jeg går på dietten på en litt annen måte en det du gjør. Alle har forskjellige synspunkter innenfor dette. For eksepmel, hvis jeg vil spise sjokolade en dag (ikke mye men litt) så gjør jeg det. Men jeg vil ikke straffe meg selv for det om, og kanskje ikke spise og trene veldig hardt. Jeg er en ungdom, jeg vokser og liker sjokolade. Es mi vida.
Jeg vil ikke gå ned for fort heller, men jeg prøver. Er veldig sliten og sånt for tiden, pga skjer mye på skolen og lite søvn. Men jeg prøver, drikker shake hver dag, eg det liker jeg! Jeg har en så og si sunn skolemat som passer for meg. Man kan ikke bare hoppe rett i en diett. Det går ikke, man må ta det trinn for trinn, detter man ut av og til, må man bare prøve igjen og igjen. Øvelse gjør mester, og alle kan mestre det de vil.

Dette er innlegget om Noka dietten min. Bare for å informere. Jeg liker shakene mye bedre for tiden, har gått ned nesten 1 kg, som er mye for min del. Noen går ned en halv mens andre 5. Alle er forskjellige. Noka barene glemmer jeg alltid å spise, slem jente. Men jeg prøver. Er ganske trøtt for akkuratt nå, skal legge meg tidelig. Men det går ganske bra med dietten syns jeg. Spiser mindre enn før, noe jeg liker. NEI jeg sulter ikke meg selv i hjel men jeg spiser litt mindre. Nå skal jeg ikke gjøre så mye, snart skal jeg legge meg! Wihu, skole i morgen, starter med gym!

Hva vil dere vite om dietten?
Tips til hva jeg kan skrive om dietten?

(dette innlegget er i sammerbeid med NOKA, gir alltid mine ærlige meninger)

I´m blue


Eller Karoline er. Jeg er grønn, som grinchen. Ja, ville bare dele dette med dere. Designet er ferdig/under oppusing, det er søte Karoline som lager det til meg. Skal prøve meg på header i morgen tror jeg. Men ja, som sagt skal jeg på rent, om 2 og en halv time, men skal til byen før. Vi snakkes.

Hva syns du om bilde?
Noe positivt og negativt med designet til nå? (header teller ikke, den er gammel, blææ)
Jobber dere med foto eller andre ting? (skole, jobb, hobby, fritid)

-AliciaM! <3

Om Alicia Marlene

Jeg er en jente som er søt!

Dette var den første setningen jeg skrev. Jeg syns selv jeg er søt, men ja jer er også ganske merklig, men søt. Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om meg selv. Så still spørsmål er du snill! Snill pill.

wuhu!

Still meg spørsmål!!

RENT

Skal på musikal i dag, blir ikke mye blogging, skal ta bussen nå snakkes!Har du sett rent?
Hva skal du i dag?

-AliciaM! <3

Me want

Jeg vil lage en ønskeliste, men med hva? Jeg ønsker meg ikke noe særlig, og det føles godt.
Ønsker meg ja, nye klær og sko, men ikke så mye. Vil heller ha en av favoritt bøkene mine,
men finner den aldri og gidder ikke lete etter den. Alice in wonderland, på engelsk. Det er noe
jeg kunne hatt bruk for. Jeg ønsker meg også kjørlighet, det er et kapitel i livet jeg savner.
Vet ikke helt hvor jeg skal lete etter det heller, like å være singel, men liker også å ha noen som
liker meg for den jeg er. Venniner er jo noe man har, men ikke alle er like gode.

Skal til Spania snart med en vennine. Gleder meg og nevner dette litt for mye. Jeg vil kjøpe noe
nyttig der, noe jeg får bruk for. Alt jeg vet er at jeg skal nok invistere i noen nye sko. For sko
trenger jeg så og si hele tiden. Men ja, tips til hva jeg kan ønske meg?

Hva ønsker du deg? Materielle eller noe som betyr noe?
Har du mye kjørlighet i livet ditt? Av både venniner og andre?

-AliciaM! <3

WorkWorkworkworkworkworkworkworkwork. I dag har jeg jobbet med noen logoer sånn at jeg kan tjene inn litt penger til jeg skal til spania. Må jo ha litt lommepenger der også. Gleder meg, skal der med en vennine så de blir extra gøy.

Ellers i dag har jeg vært med Steffen og vi har handlet mat og laget nachos. Nå ser vi film. Ja og Helene sov hos meg i natt, wii! Hadde det kjempe gøy! Men nå skal jeg se videre på filmen, den som er på TvNorge for dem som lurer. Hihi, hade!

Hva har du gjort i dag?
Ser du samme film eller en annen?

-AliciaM! <3

Late


Sto opp sent i dag, vil sove mer! Skal være med steffen en gang i dag også skal jeg kanskje jobbe med noen design ting til drillbutikken. Need the money so, yeah! Men må reise i en time for å komme dit, litt drit men ja. Håper hun svarer snart!! Nå skal jeg i dusjen elns, wiii. Random innlegg.

Hva skal du i dag?
Hva pleier du å gjøre på lørdager?

-AliciaM! <3

Dansevideo fra UKM


Liker den ikke så mye, men here u go!

-AliciaM! <3

Ice ice baby
Dette brukte vel jeg 4 timer på. Brukte en toturial som Karoline fant. Hun hjalp meg mye, creeds til henne! <3
Er veldig fornøyd selv om den ikke er ferdig. Nå skal jeg sette på pizza for jeg er lat! wii! Bryter nok litt dietten, men er man ungdom og må lage mat selv, ja då går det andre veien. Men jaja, jeg prøver å holde den og valgte selv og ikke hoppe rett inn i den og ut fra mitt liv. Da klikker det bare opp i hode mitt. Jeg spiser hva jeg vil! Gjør hva jeg vil!

 

Hva skal du i dag?
Likte du bilde?
Gi meg gjerne forslag til toturials, vil lære mer! Blir utrolig takknemelig!

-AliciaM! <3

 

Es mi vida!!

Early


Skal sove nå, tidligere enn vanlig. Må bare finne klær til i morgen! Snakkes! I morgen begynner dagen med matte, jeg liker matte. Prøve på tirsdag, skal øve litt i helgen, vil ha 6er på denne også, for da blir jeg glad. Er litt sulten akkuratt nå. Var også på Amanda senteret med Siv for å handle mat og hardisk til henne. Mat til meg, hardisk til henne. Fikk masse god mat til en billig pris. Det liker vi. I morgen er det skole, okei masse random, natta alle søte små hello kittyer <3 Dere må sove godt og huske bilde over i morgen!

En utfordring til alle: 
Smil til en person og to, si god morgen til fire, og gi en klem til en.

Hva har du gjort i dag?
Når står du opp og når legger du deg?

-AliciaM! <3

Remember this

you do that!

-AliciaM! <3

NOKA

Dietten har jeg ikke tatt på mange dager. Har ikke vært hjemme og har fosovet meg mye i det siste. Jeg skal selfølgelig fortsette. For dere som lurer er dette en diett jeg går på. Jeg har smakt på det aller meste nå og vet når og hvor jeg kan spise det forskjellige. Nå som jeg må lage maten selv blir det kanskje lettere å spise mer bevist med sunn mat. For da velger jeg selv hva jeg vil spise. I helgene går det alltid litt gale, men men. Jeg gikk ikke særlig ned forgje uke, fordi jeg ikke kunne trene. Denne uka har vi bare teori = jeg må lese mye. Neste uke er det prøver, men skal komme meg på trening. I neste uke er det vel nesten bare Noka på meg, noe som blir bra. Vil ned litt før spania turen! Ville bare si dette lille her mens jeg er på skolen, wihu! 

Hva syns du om dette?

-AliciaM! <3

(Dette innlegget er i samerbedi med Noka, jeg sier det jeg vil om produkter, kun min ærlige mening!)

Just gona stand there

I går var jeg på amanda med Even! Det var kjempe koselig og gøy! Er på skolen og kan ikke si så mye atm. Men var ganske random i går, men ja wii! Og selfølgelig glemte jeg solbrillene :CHva gjor du i går?

-AliciaM! <3

My room

Ja jeg sitter på romme mitt atm. Er veldig veldig gla i det allerede og kommer nok til å bruke MYE tid her! Jeg har stor golvplass noe jeg elsker og så har jeg fått tv. Wii! Er ikke helt ferdig pusset opp men nok til at det er pent.


Legg merke til den søte bamsen med hatt! <3

Dette er da mitt rom! <3

Hva syns du om det?
Har du sett det gamle?

BRB ICA!

-AliciaM! <3

Not in the mood


Atm er jeg ikke i noe humør. Klokka er alt for mye og jer er trøtt og lei. Noen tenker, hvorfor legger hun seg ikke da? Fordi jeg vil skrive litt. Jeg gjør dette for å ikke tenke på ting når jeg sover. For dere skiver jeg bare ned noen random ord, men for meg skriver jeg ned følelsene mine. Jeg tok dette bilde for litt siden. Likte det faktisk ganske godt!

Fikk ikke flytte inn på rommet i dag heller :c Men kanskje i morgen, men skal være trener for hip-hop, siden vår trener må øve på en forestillin til skolen. Blir litt gøy da, slutter også tidelig i morgen! Kvart over 11 er jeg ferdig, men bussen går vel ikke før 12 eller noe. Teit! Kan vi ikke bare slutte ti på 11 så vi rekker bussen og ikke er så sent hjemme. Men nei da. Men går nok fint. Mye men nå, hihi. så ja jeg liker hello kitty og er trøtt. Hør på sangen!

Hva skal du i morgen?
Når slutter du på skolen?
Syns om bilde og sangen?
Hva gjør du om du er "not in the mood"?

-AliciaM! <3

Commence à prendre forme

fransk igjen. Fått dilla på det jeg. Ja det betyr begynner å ta form, altså rommet mitt. Så og si alt tapeten er oppe, håper det blir ferdig i dag så jeg får flytte inn igjen. Er jo mye småting igjen, men de er små nok til at jeg kan bo der. Kan ikke flytte inn i dag, pappa ble bare sur blablabla, nå er jeg sur og lei!
Hvordan ser ditt rom ut?
Skal jeg ta bilder av det og vise når det er sånn ca ferdig?
Vil du lage et innlegg/vise ditt rom til meg?

-AliciaM! <3

Bonjour à tous


Ok, jeg kan ikke fransk men ja, GOOGLE TRANSLATE! <3 Marie sitter å pakker inn morsdagspresangen. Så søtt! Vi sitter å hører på musikk og har akkuratt våknet. Marie lå helt opp i meg i natt, så jeg dyttet henne bort. HIHI (A)

Dagen i dag går til å slappe av. Skal ikke så mye, sikkert være mer med Marie og sånt. Har litt "lekser", må fikse på filmen min og se gjennom en 6-siders refleksjon. GØY! Ok litt. Jeg skiver egentlig bare mye random atm.

Hva skal du gjøre for moren din i dag?
Gave eller en tjeneste?
Skal du noe spesielt i dag?

-AliciaM! <3

Kawaii desu*^=^*


Hola folkens! Atm sitter jeg i senga til Marie, som sover, aww! Er egentlig ganske trøtt men ville redigere litt bilder først. Dagen i dag ble ikke helt som forventet, men fortastt koselig! Snart får jeg rommet mitt tilbake hjemme. Wihu! Da blir det mye mer bilder o.l Gled dere til bilder av tapeten (A)

Ja ok, jeg burde legge meg. Men jeg vil ikke, vil ikke sove nå. Hhehe. Har fått dilla på kawaii desu, love that word!
Bilde er redigert i PhotoShop. Jeg har redigert levels, hårfargen min, og bakgrunnen. Jeg valgte også å sette inn en muffins. Denne typen muffins og andre ting er ganske mye med Kawaii å gjøre. Ok dårlig sang på spotyfi. Natta! <3

Vet du hva Kawaii desu betyr?
Likte du bilde?

-AliciaM! <3

Outfit 12.februar


Alle bildene er tatt av meg!

Tights - Blanco
Singlet - Vero Moda
T-skjorte - Cubus
Skjorte - Cubus

Hva syns du?
Hvem tar bildene av deg?

-AliciaM! <3

Homework since when?

Jeg sitter i sofaen, med chips og sjokolade vesiden av meg. Jeg holder på med en refleksjon, jeg skal bli ferdig i dag, uansett! Gidder ikke tenke på den i helga og vil heller slappe av med venner og kjendte. Skulle egentlig være med en vennine i dag, men bra hun ikke kunne. For da hadde jeg ikke gjort refleksjonen før sånn søndag og den skal inn mandags morgen. Ja, ok. Vi har hatt film i 3 uker, vet ikke om jeg legger den ut, pga opphavsrett til musikken o.l

Ok dette skrev jeg for noen timer siden. TRØTT! Ferdig med refleksjonen tok MANGE timer!Hvilken linje går du på?
Skriver dere refleksjoner?

-AliciaM! <3

Spørsmålsrunde Del 2

Hva syns du?

-AliciaM! <3

Nothing to say

Vi pusser opp hjemme, jeg sover dårlig og har "mye" skole. Og andre ting. Vet ikke hav jeg skal blogge om :c
Spørsmålsrunden kommer snart!Hva gjør du på for tiden?
TRØTT!

-AliciaM! <3

Shake it

Metro Station - Shake It

Jeg har offisielt begynt på NOKA-dietten. Men denne uken blir det ikke noe trening, pga lege greier. Personlig er vel lettere å si. Jeg har smakt på alle utenom jordbær. Skal prøve den til frokost i morgen, gruer meg litt. Er ikke den største fanen av jordbær, men har en plan. Skal prøve å ta litt syltetøy, BRINGEBÆR, så kanskje den blir noe for meg da?

Dette er shakene, fikk to store esker av jordbær og sjokolade og 3 av vanlije og blåbær. Favoritten min er vel sjokolade og blåbær. Den var overaskende god. Skal prøve å ha ekte blåbær i også, høres så godt ut.

Sjokoladen har en smak som er litt sterkere enn vanlig sjokolade, men jeg har prøvd med en skje oboy i og isbiter, og da er den kjempe god. Gleder meg til den i kveld.

Vaniljen er jeg enda på stadie: liker jeg den eller ikke? For første gang jeg prøvde den hadde jeg kun melk i og da ble den veldig tykk, noe som ikke var så godt. Men har prøvd de andre med litt vann i steden for melk, noe som gjør dem perfekte. Men skal se om mikseren funker og trikse og mikse litt. Gleder meg!

Har du prøvd noen av disse shakene eller vil du?
Forslag til enda mere mellommåltid som ikke er frukt?

-AliciaM! <3

(Dette innlegget er et samerbeid med NOKAdietten.no! Jeg gir mine ærlige meninger om produktene!)

Til GA.blogg.no

Sånn gjør vi dette! :D

http://ga.blogg.no

-AliciaM! <3

Did you know?

- Positiv, men blir fort negativ.
- Tar noen på håret mitt, når det er stelt, klikker jeg!
- Elsker klær, kjøper for mye, bruker for lite.
- Har en ting for briller, vil ha briller selv men har for godt syn.
- Har hatt for mange hårfarge en jeg kan telle på fingrene.
- Hatt extension i 3 år.

- Liker ikke frisører, utenom noen.
- Går på media og kommunikasjon 3 mil borte fra der jeg bor.
- Savner ungdomskolen.
- Bestevennina mi bor flere timer borte, men vi er fortsatt like gode venner.
- Har problemer med å ikke øddlege sko.
- Har danset i 4 år, men har kun holdt igjen på en stil.- Elsker matte nå, men hatet det før.
- Alle tror yndlingsfargen min er rosa, siden alt jeg eier er den fargen, men er egentlig svart.
- Sottet i bil i 5 dager i strekk og vært på biltur i 14 dager.
- Har krøller, men går så og si aldri med dem.
- Liker å ha det ryddig, men roter alltid.
- Går nesten bare med hello-kitty sokker.The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

 

Viste du alt dette?
Kan du fortelle litt om deg selv?

-AliciaM! <3

(PS: må bare si at jeg ikke offisielt er startet på NOKAdietten, men begynner sikkelig på mandag!)

Bloggvurdering


(trykk på bilde for å komme til bloggen)

Design: Designet er rosa og jentete, noe som er både bra og dårlig. Det kan være at mange tror man er en rosa blogger. Du har en litt mykere rosa farge som også går igjen i overskriftene, dette liker jeg. Det gjør det også lettere å lese, siden det ikke er så mørk bakgrunn. Headeren er grei, skriften på den liker jeg ikke i det hele tatt, siden det er så pass vansklig å lese. Liker heller ikke at man ikke kan trykke på overskriften når man skal kommentere. Det hadde også vært greit med en sidebar med navn og litt info, for min del. 3+

Bloggingen og bilder: Du blogger bra, har videoblogger i ny og ne, og jeg føler du tenker kvalitet over kvantitet, noe som er bra!! Du har eget kamera og tar bilder med det. Du har også litt internett bilder, men det gjør ikke noe, siden du er flink med dine egne bilder. Det er alltids lov med internett bilder! :) Du skriver på bokmål og har få skrivefeil, noe jeg virkelig liker. Liker ikke blogger som ikke skrives på bokmål, klarer ikke lese det. 5-

Alt i alt: Du har en fin blogg, som oppdateres mye, med gode bilder og bra tekst. Designet ditt kunnet du ha forbedret og kanskje fått en sidebar. Jeg syns at du er veldig flink til å blogge og satser heller på kvalitet ovenfor kvantitet. Karakter 4+

Dette er min ærlige mening, jeg prøver ikke å være frekk eller noe, men jeg liker bedre å gi helt ærlige en de med en liten løgn i.

Hva syns du om bloggvurderingen min?
Liker du bloggen hennes?

-AliciaM! <3

London city

I want to go to London, every day and year.
http://weheartit.com // http://youtube.com

Har du vært i London?
Kan du fortelle litt om turen, menneskene og opplevelsene om du har vært i London?

-AliciaM! <3

Working day?

I dag har vi hatt OD-dag eller noe. Vi skulle jobbe, og jeg valgte å jobbe hjemme. Usikker på hva jeg har gjort, men har hjulpet til og lignende. Fikk sove lenge og da var jeg fornøyd.

Litt om OD!

Operasjon Dagsverk (OD) er en ungdomsstyrt solidaritetsaksjon som arrangeres årlig og er en del av Elevorganisasjonen (EO). Aksjonen ble startet av Norges Gymnasiastsamband(NGS) i 1964, og organiserer i dag flere av ungdomsskoler og videregående skoler i Norge. Tanken bak Operasjon Dagsverk er at ungdommer i Norge skal gi en dag av sin utdanning og jobbe slik at ungdommer andre steder i verden skal få muligheten til å få en utdanning.

 

Grunnprinsipp

Elevene som er med på Operasjon Dagsverk gir en dag av sin utdanning i solidaritet med ungdom i AsiaAfrika eller Latin-Amerika, og de midlene som blir jobbet inn går alltid til ulike former for prosjekter til støtte for utdanning. Beløpene, som hvert år utgjør i underkant av 30 millioner kroner, blir utbetalt litt etter litt over en periode på flere år. Elevene som deltar får gjerne jobber hos ulike firmaer eller lignende hvor de har en vanlig arbeidsdag. Andre jobber inn penger på andre måter som salg av vafler, skopussing, vask hos naboer og så videre. Et av ODs egne slagord er: "Av, med, og for ungdom." Dette betyr at det er ungdom som arrangerer OD, ungdom som jobber på OD-dagen, og ungdom som skal nyte gått av midlene som blir jobbet inn.

http://wikipedia.no

Snart skal jeg på trening for første gang på lenge (utenom dans). Gru gleder meg, men etter trening blir det taco og sikkert tv titting med pappa. Wuhu! :)


Trøtt og trøtt, håper treningen kvikker meg opp!Trener du?
Hva trener du?

-AliciaM! <3

 

Sponser pakke fra NOKA!

Jeg gikk hjem fra bussen, var sliten og trøtt og alt jeg tenkte på var å legge fra meg baggene å se på Veronica Mars. Det var tung med både bag og sekk, men klarte meg helt til postkassen. Jeg åpnet der og der så jeg en hentelapp, jeg bare JA! og smilte bredt. Jeg spiste litt og satte meg på bussen til postkontoret. Da hentet jeg pakken min fra NOKA.

Jeg gleder meg sikkelig til å ptøve alt, er veldig gla for jeg ikke fikk supper, er ikke en supper person! Shakene kommer nok til å bli min favoritt, alle sammen tipper jeg! Jeg kommer til å skrive litt hver uke, eller flere ganger i uken om produktene, hva jeg syns, har jeg gått ned eller opp? Hvordan formen er o.l


Alt jeg fikk, + en shaker som allerede er i oppvaskemakinen. 

Jeg begynner på dietten i morgen, og skal gjøre dette i en uke. Men jeg kommer nok til å spise vanlig middag som er sunn og med lite kalorier. Grunnen til dette er fordi jeg er såpass ung at jeg må ikke begynne med alt på en gang.Kanskje dette er noe for deg? Sjekk ut NOKA sine sider om du lurer på noe! Eller bare spør meg! Dere som ikke vet hva dette er så er det en diett for å gå ned i vekt. Men jeg er så ung så jeg spiser også vanlig mat, og mindre av dette.

Hva syns du om dette?
Har du noen erfaringer?
Har du noen tips til mellom måltider?

-AliciaM! <3

PhotoshopLaget på skolen i dag, mens jeg ventet på en film. Ja, karoline sitter å sier at hun hjalp meg, pffft, jeg kan jo ALT selv. Ok skal ikke overdrive nå. Men ja, sitter på pulten min og vil hjem. Helg! Eller skal jobbe i morgen, litt. Hehe, OD dagen. Wiii! Ja jeg sitter på pulten Karoline!!! Ehm ok, hva skal jeg gjøre nå? Karoline gjentar alt jeg skriver, irriterende!! Gå vekk. NÅ!

-AliciaM! <3

Dream

Jeg har ikke mye å si, sender litt mail men sponsore, dere får vite hvem snart! Vi pusser opp rommet hjemme, som gjør at jeg ikke blogger så mye, hjelper der og ja slapper av. Blir grå av været.Har du noen drømmer?

-AliciaM! <3

Vinnere av konkuransen!

 

Vinner nummer en er: Naima Borge!

Nummer to er: Even!

Gratulerer til dere! :D

-AliciaM! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits