februar 2010

Vinneren av konkuransen!

Jeg har ikke kamera, jeg har ikke juksa for den som ble vinner. Jeg gikk på random.org og skrev 1-10 og så plukket den ut dette tallet:

Gratulerer Janne-Turid :D <3
Oi en random ting til, jeg skal til henne nå, omg loled xD

Bare for å skryte littigranne..

jeg har skille!!! Jeg er blitt litt brun, skal også få litt i morgen. Men for at dere skal få det litt bedre, så er det ikke så varmt her hele tiden. Jeg går ikke i shorts, kunne egentlig i dag da, men jeg gikk i tigths siden jeg var ute med vennene mine.

Siden vi er innpå tema venner, seriøst de er så hyggelige og kjekke her, kjente hun ene fra før og seriøst de er awsume. Feks Chris a.k.a Nilsen har følgt meg hjem ofte, han bor nerme meg, men omg, det er sikkelig kosleig når du har noen som passer på deg. Alle her er liksom her for alle. Seriøst jeg vil ikke reise hjem. Å her er navnene på alle jeg har blitt kjendt med, norsk og en spanjol som er kjempe koselig:
Thea, Gig, Peter, Daniella, Christoffer a.k.a Nilsen, Erlend a.k.a BoB, Michael a.k.a Mike/Big Mac, Sølve (sikle), Andreas a.k.a Andy, Sara, Victoria a.k.a Vikki, Sindre a.k.a Mr.Weed, Torbjørn, Tonje, Aleksander men jeg kaller han remy.

Tror det var alle. Å jeg blir kalt Rosa pga håret, tehe, og folk stirrer sikkelig, hehe, men det er jo bare morsomt.
Jeg skal prøve å shoppe som en gal i morgen:] Og vi er veldig interne her.

Jo har også en trist nyhet eller for meg er det ikke noe nyhet, men siden søndag natt har jeg vert syk, altså natt til mandag. Jeg har spydd opp alt jeg har spist siden da, og så derfor på fire døgn har jeg spist en kebab med bare kjøtt og pita brød, litt tørt brød og litt pomfri, på FIRE DØGN, det er sick. Har jo spist mer men det har jeg spydd opp igen.

Men nå avsluter jeg her og håper dere kommenterer, har ikke bilder tar fra akrivet unsykld:(


Nå reiser jeg, null blogging mens jeg er borte!

Jeg reiser nå for jeg skal skru av pcen og fikse litt, jeg gidder rett og slett ikke blogge mens jeg er der nede, og i tillegg er internetten dårlig. Jeg kommer hjem en lørdag, får kanskje blogget da. Men skal hvertfall prøve på søndagen. Jeg skal storkose meg masse og det må dere også gjøre.

Jeg er også akkuratt ferdig å pakke, noe jeg pleier å være i dagesvis i forveien. Men denne gangen tok jeg det sånn det kom, og det gikk heldigvis fint.

Husk KONKURANSEN i innlegget under.KUN FOR JENTER!!!


Bilde fra i går <3


Konkuranse mens jeg er borte!

Jeg skal nå ha en konkuranse mens jeg er i Spania. Du kan melde deg på hor mange ganger du vil, med å bare skrive kommentar at du vil være med eller noe. Men HUSK navn og mail om du ikke har blogg. For hvis ikke kan jeg ikke kontakte deg om du vinner. Du kan vinne masse rart, selføelgelig noe fra spania. Kommentar konkuransen er ikke med i dette, men om du kommenterer andre innlegg kan du også vinne en liten ting. BARE FOR JENTER!!!!
Det er fordi det er mye lettere å finne noe til jenter enn gutter, men kommenter så bare det!
Ha en fin ferie:) <3

i sommer<3
Men husk og kommenter masse<3

Nesten ferdig..

Men nå skal jeg en kjapp tur til byen, så jeg blogger mer når jeg kommer hjem, vil bare holde dere oppdatert før jeg reiser :)

I for fjord i spania.

Også lurte jeg på om dere har musikk tips til meg? Trenger til flyet <3

Her sitter jeg, der ligge kofferten..

Tror dere den er full? IKKE i det hele tatt. Jeg har ikke begynt engang, har enda tid, men omg jeg er litt stresset nå. For jeg skal også til byen å hente masse tull. Men jeg har akkuratt funnet ut at KJEMPE MANGE av mine venner skal ta samma fly, yay, og mange skal på samme plass, dette kommer til å bli en digg uke <3
GLeder meg <3333333 Men nåååå mååååååå jeg pakke så snakkes <3


Hva trenger jeg?

Hva trenger jeg med meg til Spania tror du?  Er ikke så utrolig varmt, men opp i 14-20 grader eller noe. Men hva trenger jeg? Har du noen anelsE?

Tenker på hva jeg skal pakke liksom xD

I am going to..

Spain! Jeg reise i morgen, mangen av venninene mine skal også, noen på ferie andre på treningsleir. Jeg har lovet meg selv og hvertfall trene tre ganger mens jeg er der nede. Mååå øve på dansen og litt på hopp. Jeg har enda ikke pakket ;O Jeg er sikkelig stresset så skal snart begynne så dusje og rydde og legge meg. Vi reiser klokken 8 og er der i halv tolv tiden. Jeg gleder meg sånn til å se moren min igen. Har ikke sett henne siden jul, oi det er faktsik ganske lenge.. Jeg får også se min aller beste Anadora eller Dolla <3 Jeg har ikke sett henne på to år, å gud som jeg savner deg. Spania er rett og slett min yndlingsplass, der er perfekt vær og fatastikse omgivelser og folk. Det som er nå som er litt dumt er at det er litt kaldt, men hallo, bedre enn kalde norge med is OVERALT!!!
Pappa sitter og ser på OL IGEN?! Jett om jeg er lei av det, men men, om litt mer enn et døgn er jeg i Spania!! <33333

Bilde fra jul, oi er litt flau xD

Hva skal dere i ferien?
Noen andre som skal til Spania, i så fall hvor?


Edit; Jeg har enda en konkuranse med kommentarene, du kan lese det i noen innlegg under. Hvis du kommenterer kan du vinne en premie, er dere ekstra flinke så blir premien større.

Jeg er stresset, men også..

ganske avslappet. I dag har jeg endel jeg skal og vil gjøre. Nå slapper jeg av og skal spise snart innen en time så skal jeg på trafikalt møte eller noe, har faktsik ingen aning. Etter det skal vi KJØRE til bømlo siden jeg skal hente skona mine. Så skal jeg pakke. Hva jeg skal pakke til kan dere jo gjette?
Hvertfall jeg gleder meg sikkelig og skal kose meg!

Random bilde, likte du det?

Den første kommentaren er trekt!

Noen av dere har kanskje sett statusen min på nettby der står det hvertfall : 798 og i dag så kom den kommentaren. Den var fra Jani <3, han har i tilleg vert ganske flink til å kommentere så jeg skal se hva du får som premie. Men nå MÅ jeg løpe måtte bare si det.Gratulerer til deg :D <3
Men DU kan fortsat få en premie, jeg skal ha dette en stund, vet ikke hvor ofte jeg trekker, men om dere er sikkelig flinke i vinterferien da skal jeg kanskje trekke ut flere som vinner noe? Så stå på!

Da stikker jeg..

på trening, håper jeg klarer å gjøre noe siden jeg har skadet foten, ryggen, sidearmen og litt sånn. Jeg sklir utrolig mye på isen for å si det sånn. Så nå skal jeg bare kle meg godt, sette på musikken og løpe til bussen:)


Trener du?
Hva står det på buksa jeg har på?
Hva skal du i dag?


Da sier jeg adios amigos!

For nå skal jeg sove så på skolen så sove, nei da det skal jeg ikke men følte for å skrive det. Overskriften er fra en sang jeg har dilla på, får ikke lagt den ut nå for skulle lagt meg for lenge siden. Men den heter om du søker på youtube; Bailando - paradisio, den er ganske gammel, men elsker den<3

Gå innom HANNE<3 hun er sååååå søttttt <3 natti <3
RANDOM BILDE;


Lite tips, jeg skal begynne med...

Hvis dere kommenterer mye, så skal jeg begynne å trekke ut en random person av og til som får en premie i posten. Dette kan kanskje hjelpe dere til å kommentere å hjelpe meg å blogge, men det hjelper ikke at dere reklamerer kommentarer for de gokjenner jeg ikke. Jeg vett hvem som kommenterer til vanlig, å de har selføleglig en større sjangse, pga de har kommentert mye. Men om du er ekstra flink og gir meg råd, tips og dine meninger kan det hjelpe deg. ;D Blir ikke så store premier, for da kan heler flere vinne oftere å det syns hvertfall jeg er gøyere. Dere må liksom kommentere ofte, men prøv å kommenter noe bra, noe som har mening, å ikke det samme hele tiden, da blir det gøyere.Hva syns du om dette?
Er jo på en måte en konkuranse, men mye lettere å vinne i?

Hjemme, nesten i...

spagaten i dag. Var litt i fra, men jeg nermer meg for hver dag. Har et målom å komme ned til mars. Hehe. Det var sikkelig gøy på trening, vi lærte mer av dansen, den er litt vanskelig men også utrolig kul. Jeg skal legge ut video om jeg får filmet en gang på trening. Eller om noen vil filme, for det er altid noen som ikke vil være med. Men dette blir da ikke før etter vinterferien så husk å minn meg på det.

Det jeg mangler med spagaten er at den ene foten er litt skjev og at jeg ikke er helt nede. Men i dag så tøyde jeg så jeg skrek, så mye vil jeg ned. Å ja, grunnen til at jeg ikke var på trening i går var fordi jeg var så sykt trøtt og også litt syk. Jeg tryner på isen hver eneste dag, det er IS overalt her. Å jeg kødder ikke. I hagen liksom, kan jeg nesten ikke gå for det er klink is. Jeg tryna bare nesten i dag når jeg gikk hjem fra trening (bussen). I morgen er det også trening, gleder meg. Skal også til tannlegen siden fyllingene mine iser sånn så jeg klarer ikke spise. Håper vi får det vekk. Vi skal også med skolen/klassen på en konsert så det gleder jeg meg til. Jeg har også søkt skole, sier hvilke etter fristen sånn at jeg ikke kan endre det. Minn meg på det også. Jeg er ikke så flink til å huske ting. Hehe. Nå skal jeg gjøre litt lekser, dysje, spise, se frustrerte fruer og legge meg, yay!

Gamle bilder, bringer gamle minner.<3

Hva syns du om alt tull og tøys?

Nå drar jeg...

til trening. Gleder meg så sykt til å bare shake assen sikkelig. Haha nei jeg sier ikke sånn, haha, off, dårlig humor xD
I dag er det da dans, å som sagt gleder jeg meg, har ikke danset siden ehm i går?
Men i en sal er det sikkelig gøy :D
Skal bare pakke så går jeg snakkes søtecutipies :D <3

Savner fargen <3

Daisy - Wierd

Husker jeg skulle synge denne på skolen og dedikere den til min søster Angela, hun som sa jeg skulle dedikere den. Husker jeg skulle ha den hulete buksa og den rosa wow t-skjorta, oi jeg har god hukommelse.

Når jeg hørte den for første gang så kunne jeg hele teksten, kan den liksom i dette sekund det er litt skummelt xD

Har du hørt den før?

EDIT; Skulle egentlig legge den ut i går men glemte det, så dette innlege skulle ha hetet musikk mandag, noe jeg skal begynne med igen? eller?

Jeg er trøtt!

Jeg har vert våken siden halv ni, omg jeg dør snart av trøtthet. Men skulle egentlig bare si at jeg var våken så nå skal jeg sitte å gro disney channel, snakkes.
Er sur, lei, å alt som går an, derfor jeg ikke smiler. . .

Nå har jeg akkuratt kommet til stavanger, Celina søta kommer snart, så dere må kose dere i dag for d

Nå har jeg akkuratt kommet til stavanger, Celina søta kommer snart, så dere må kose dere i dag for det skal jeg :-)

Dansing på skolen - en ære til micheal jackson!

I dag hadde vi framføring  i dans. og det ble sikkelig stilig, her er noen bilder og vidoer! Have fun!
Det var sikkelig gøy men også krevende å lage dansen. Det var mange som hadde rekvisiter og det ble sikkelig kult.
Min gruppe skulle være arbeidsmenn, ser dere det?
Likte dere videoene?


Her kommer vidoene, vett ikke hvilken video hvem er på så :


Vår video er under:D
Likte dere videoene?
Kommneter please !

Pakken min kom i dag!

Jeg er overlykkelig akkuratt nå. Hårfargen min kom i dag så nå skal det farges for fult. Noen bilder av meg og min overlykklighet :D & ettervekst..


I want and I need..

new extension. Dette er egentlig et must for meg. Men jeg har ikke penger til det. Vil sette på siden da slipper jeg clipsene å stresse med det, men jeg vil også ha clips, men de har ikke så lange som jeg vil ha. Bare jeg hadde hatt penger, da hadde jeg sluttet å klage.
Stress med bilde men legger ut et fra akrivet siden er enda ikke på min pc siden jeg er lat.Tenk dere håret mitt bare 60-70 cm lenger, mer fyldigere og et smil på Alicia, det hadde vert noe det! Men umulig ;/

Doffen - jeg savner deg!

Det er når man ser på gamle bilder at man kommer på de gode minnene. Å når jeg var vel i 12 års alderen fikk jeg et dyr av noen venner av mamma. Jeg fikk med bur og det jeg trengte. Dette dyret het Doffen. Han var min bestevenn. Han var med meg å så på tv og når jeg sang på rommet. Det var så utrolig koselig. Å når jeg var i Spania så passet de jeg fikk den av på ham. Han og alle de andre vennene hans var døde. Jeg var litt lettet da siden var så lei av å rense all basjen etter han. Vet at jeg skirver basj feil, men sånn er jeg. Men om jeg noen gang skulle fått et dyr igen, så ville det blitt han her:Han liker å bite, men det er bare hardt når han er sur.
Han er en dvergpappegøye, han kunne si hei, jeg er stolt over deg <3
Han er nydelig! <3 Jeg elsker deg av hele mitt hjerte enda, og ønsker at du kommer tilbake en gang!
Doffen - jeg savner deg!!

I need some help with my blog..

Ja altså jeg trenger litt hjelp, jeg vil gjerne blir bedre til å variere bloggen min.
Men jeg har ingenting jeg kan ha akkuratt nå, eller en ting men den kommer nok senere i dag. Men hva kan jeg ha, alle har jo VS, Outfit, Hot or Not o.l men jeg vet ikke hva jeg er flink til.
Så om DU vil ha bloggen min mer varierende, kommenter under om hva jeg kan ha og lover å bli til å blogge når jeg har fått tips om hva jeg kan ha. Eller jeg har en ting jeg skal begynne med igen. Den får dere se på mandag! :)

Random bilde er på pappa sin MAC.Jeg angrer litt her jeg sitter..

Jeg kunne ha vert på vei til busstoppet for å ha godt på trening. Men jeg valgte å ikke gå siden jeg var så sliten. Men akkuratt nå angrer jeg litt, for jeg har vert sikkelig slurvete denne uka. Jeg har bare trent i tre og en halv time, har to i morgen da, men det er ikke mye!! Jeg har heller ikke følt meg så bra så er litt gyldig grunn. Men jeg trengte virkelig en pause. Skal kanskje ta en tur til Kvala Senteret for å ta sol, siden det trenger kroppen min. Ikke at jeg er hvit, men det er så deilig å bare drømme seg vekk å få litt tan samtidig.


Random bilde fra siste skoledag i 8.klasse.

Syns du jeg har vert slurvete?
Trener du?
I tilfelle hva?
Tar du sol?

JEG HATER HÅRET MITT!!!

Det er kort, rosa og kjedelig. Jeg vil ikke farge det men frisyren er umulig, jeg har den samme frisyren dag etter dag å den hater jeg. Jeg vil ikke klippe det siden jeg nettopp gjort det, men hva kan jeg gjøre med det? Jeg ser ut som en SMASH tomat eller en unge som ikke kan gjøre noe med det. Jeg vil gjøre noe nytt før jeg klikker i vinkel. HJELP MEG!!


 JEG ER SUR!! Jeg klarer ikke gjøre noe med det. Gi meg tips, men jeg vil ikke skade det mer en nødvendig når jeg steller det. Måtte bare få ut litt frustrasjon her.

Mye å gjøre..

Jeg har så sykt mye å gjøre denne uken, eller disse ukene. Lekser, prøver, trening og venner. Derfor blir det utrolig lite tid til blogging, og det er noe jeg beklager virkelig. Jeg skal prøve, men jeg trenger noe å blogge om, kan dere please hjelpe meg? Jeg har ikke en skit å blogge om akkuratt nå.. HELP ME!!

Var på dans i dag <3

Outfit 08.02.10Cardigan - H&M
Tigths - Bik Bok
Singlet - Bik Bok
Smykke -  Fikk av siv <3
Ring -  Bik Bok

Inspirasjon - klær!


Fest, ball

Varm skoledag, sommerdag.


Shopping i det varme.En kald vinterdag.

Var dette til noe inspirasjon?
Likte du klerna?

Koselig helg og UKM!

Heij heij!

Jeg sitter på rommet mitt med random musikk på. Det er ikke så gøy men men jeg overlever siden jeg snart skal legge meg uansett. I helga var jeg hos Siv søta!<3 Det var sikkelig koselig. Vi fant på mye kos og snakte nesten hele natten. Vi sang og danste og jeg koste meg hvertfall utrolig mye, noe jeg ikke har gjort på lenge. På lørdagen våknet vi i halv elve tiden, og vi la oss vel i tre tiden så det er hvertfall et sjokk for meg. Så i 12 tiden stelte vi oss siden vi skulle til UKM på åkra. Vi møtte masse kjendsfolk å det var kos.

Ukm var ikke så bra, uten om noen. Lord of zephyr eller noe, klarer aldri å skrive det, men vet hvertfall at de kom videre, Det var ikke så bra som forventet, men men. Etter UKM gikk vi på nokus og bare kikket. Så tok vi bussen til Siv der vi møtte enda flere folk og det var kos! Jeg tok bussen hjem fra Siv halv ni, så satt jeg vel på denne tingen her.

I dag våknet jeg 3, spiste frokost og gikk på kino 5-6 til 8. Vi så "did you hear about the morgans?" Den var ganske bra, anbefales.!
Her er noen bilder fra helgen:

Dette er fra en aen dag, hehe :D


En ting: Jeg liker å blogge det er ikke det, men jeg får nesten aldri kommentarer, vett jeg ikke har blogget på en stund, men om dere kommenterer kommer jeg til å blogge mer, i ukedagene også, men jeg får ingen insperasjon eller noe så gjør at jeg får lyst til å blogge, vil dere ha meg her, eller ha flere innlegg så kommenter. Å en ting til, si va dere vil ha, jeg har ingen ideer! Takk på forhånd!

awww<3 fikk den (hvis bilde vises, er tyggis) av malena rett før hun reiste til stavanger :) jeg stå

285334-1-1265390108295.jpg
awww<3 fikk den (hvis bilde vises, er tyggis) av malena rett før hun reiste til stavanger :) jeg står nå og fryser for jeg venter på bussen som går til Siv søta! Har sikkert skreve det overalt at jeg skal sove hos henne, det kommer til å bli sikkelig kos<3 I morgen håper jeg at jeg får vert litt med Ingrid fra kristiansand som er hos sin kjære! Jeg skal prøve å bli bedre til å blogge, å ikke bare skrive hva jeg gjør åsånt, det virker bare så kjedelig, så HVA TRENGER JEG TIL BLOGGEN? Nå kommer bussen min så jeg avslutter her så nå dere ha ein fin helg dere :)<3

Trening, trening og atter trening!

Nå er jeg gåen etter dagens trening, jeg er dau trøtt og har enda mer lekser å gjøre. Jeg har vert på trening hver dag siden mandag, og jeg er sliten og trøtt. I morgen har vi gym og den er litt slitsom pga vi har dans og da danser jeg som bare det. Elsker dans<3

Denne uka har jeg trent 7 timer, men har mistet to pga vondt og mye lekser. Jeg liker treningen for det er ny og moderne musikk. Jeg får vøre med vennene mine, noe jeg ellers ikke er i ukedagene pga skolen og trening.

Jeg skal nå slepe meg bort til kjøleskapet for å se om vi har noe mat, så rydde rommet og så gjøre ferdig leksene mine, så skal jeg dusje og sove, skal ikke være så sein i dag pga jeg sov fire timer i natt, fordi jeg satt med lekser. 10.klasse er egentlig ganske stress. Men men snart er det over, så jeg får vel bare nyte det, snakkes people ♥
Hip hop in my ♥

Jentespagat, dette vil jeg klare :(

Guttespagat, denne vil jeg også klare :(


Hva har dere gjort i dag?
Trener du?
Hvis hvor ofte?
Hva trener du?Valentines day?

Jeg har hatt en kjereste på valentines day, og jeg skulle ønske jeg hadde en jeg enten holdt på med eller var sammen med.
Jeg syns det er koslig med valentines day, tenk å få en kjæreste på valentines day, det hadde vert perfekt!
Var bare det jeg skulle si..

Do you want to share som love whit me?

Liker du valentines day?
Hva pleier du å gjøre?

God morgen!

Jeg klarte da og stå opp i dag, noe jeg er stolt over, siden jeg nesten ikke har sovet. Men jeg er 110% nå og klar for skolen snart :) Dette kommer til å bli en topp dag, male, rle, spansk og norsk:)

Dere må ha en fin dag cupcakes! <3

Skyr in my <3

rar tommel o.O

hahha!

NAM!<3


Jeg er forelsket i tankene mine!

Jeg vett ikke hvordan jeg skal forklare det, men når jeg er ute og går med musikken å den rette sangen kommer på begynner hjernen min å svirre som bare det. Jeg liker det jeg tenker, dagdrømmer og drømmer. Det er så hyggelig og koselig å tenke på. Jeg tenker på det meste, det positvive i livet, å jeg liker det.

Drømme kysset eller hvordan jeg vil bli spurte er, jeg er på en konsert med mange av mine gode venniner. Han jeg liker eller holder på med er enten med i bandet eller er nede og ser på, han tar mikrofonen og ber meg komme opp på scenen, eller han kommer ned med microfonen i hånda og sier:
- Vil du bli sammen med meg? :)
: (Mållaus) Ehm ehm O.O!!<3
- Hva? :)
: (dytter microfonen bort og kysser han og så gir han en klem)
- Tar det som et ja jeg!

Awww <3 Jeg liker denne tanken, tenker den hele tiden, har gjort det i en uke nå, men ville ikke fortelle den før nå!<3
Bilder fra google:Sånn vil jeg ha det <3

Hva syns du?
Har du sånne tanker/drømmer?
Er du forelsket i noen?


Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits