januar 2015

What's in my make up bag?

Liker selv slike innlegg, så tenkte jeg også kunne lage et. Dette er sminken jeg bruker på en vanlig dag. Har en enda større sminke veske men dette er mer for når jeg skal noe spesiellt, og den inneholder alt fra vipper til et par foundationer. Liker å holde på med sminke, så er gøy å ha mye forskjellig.

Her er sminke vesken min som jeg fikk til jul, den er fra River Island og jeg elsker den, den er så enkel men fortsatt stillig og ikke for jentete selv med den pudder rosa fargen.


Sminke veske fra River Island (utsolgt)

På huden bruker jeg tre ting, en foundation, to forskjellige kontur pudder og et kompakt pudder. Bruker ikke så mye foundation, om jeg ikke skal noe spesielt senere på dagen, prøver å bruke minst mulig. Bruker heller kompaktpudderet, for da skinner det ikke så mye og får litt finere hud av den. Kontur pudderne kjøpte jeg nylig og elsker dem. 


Foundation fra Maybelline  

Kontur pudder fra Inglot  (501 og 504 og bruker denne børsten)

Kompakt pudder fra Max Factor  (05 Sand)

På øynene varierer det om jeg bruker øyenskygge men bruker alltid dipliner, maskara og vippetang. Kjøpte eyelineren og maskaren i november og de er kjempe bra! Øyenvippene mine blir så utrloig fine, og denne maskaren passer bra om man har mandelformede øyne. Eyelineren er litt vanskelig å ta på til tider, siden den er veldig våt, men den sitter bra på, men kan være vanskelig å fjerne, man trenger god tid og en god sminkefjerner for å få den helt bort.


Øyenskygge fra oriflame (fikk i et blad)

Dipliner fra Artdeco (All in one Liquid Liner 01)

Maskara fra Artdeco (Angel eyes)
 
Vippetang fra GinaTricot 

Øyenbrynene er veldig vitkig og er nok det som tar lengst tid, siden jeg har helt lyse hår, og da mener jeg at hvis jeg går uten bryn spør folk meg om jeg er syk. Kjøpte denne også for noen helger siden, det er en helt grei øyenbryns penn, men den er ikke like mye som HM sine, som gjør at det er litt lettere å ta den på og man får ikke for mye av gangen.

 
Øyenbrynspen fra Isadora

Trives godt uten sminke, men liker å gå med det selv om det er en vanlig dag, føler jeg våkner litt til på morgenen og er blitt en fast rutine. Når jeg reiser til Polen skal jeg få kjøpt meg noe nytt, da det begynner å bli tomt for mye. Det meste er linket til, alt som er linket er også de fargene jeg bruker, håper du likte innlegget om hva som er i min sminkeveske, hvis du har noen lignende send meg gjerne en link til dette.

 

Hva har du i sminke vesken din?
Hva er en ting du ikke klarer deg uten?
Skal jeg lage sminkevideo? 

- Alicia M! <3

My playlist

Liker veldig godt når andre deler sine spillelister på spotify eller andre plasse så vil gjøre det samme, har ikke så alt for mye spennende, men her er mine lister og evt andre lister jeg hører på. Kanskje noen av listene passer akkuratt for deg? Trykk på den uthevde teksten for å komme til listen.

Starred
Denne listen hører jeg på hele tiden og legger inn sanger når jeg finner noe jeg liker!Play it forward
Denne kunne jeg lagre etter at jeg hadde sett mitt musikk år på spotify, gøy å få litt musikk jeg vanligvis ikke finner. 


Who tun the World? Girls!
Dette er den ultimate jente lista, passer bra for jentekvelder eller bare til å høre på rommet mens man synger med. 

 
Random
Her lagrer jeg for det meste random gammel eller rar musikk, liker å høre på denne når jeg er lei de andre listene  
Top tracks in the United States
Alle har nok en Top tracks liste lagret, og dette er en av de jeg liker, da slipper jeg også å få masse norske sanger, som jeg allerede har på andre lister. 


(Alle bildene er tatt av Katja og bildene er linket)

 Hvilke lister hører du på? Send dem gjerne til meg!

Hvem er din favoritt artist/band?

- Alicia M! <3 

Can you be my travel guide?

Hola! Nå er det ikke lenge til vi reiser, bare 4 dager så er vi endelig på flyet til Polen Gdansk! Vi gleder oss som bare det og det er første gang hvertfall to av oss er på en sikkelig jentetur der man er på hotell og bare skal kose oss sikkelig. Men vi trenger litt tips, hvor er det bra og spise? Hva bør vi få med oss av ting, både shopping og historiske ting? Kom med alle tips du har, sa blir vi kjempe glad!

Har du vært i polen før?
Kom gjerne med tips om hva vi burde gjøre mens vi er i polen!

- Alicia M! <3 

Sometimes you just fly away

De siste dagene har jeg vært sykt opptatt, har hatt skole, vært med venner, winter cup og sovet. Derfor har jeg ikke fått tid til å blogge, men slik er det av og til. Neste uke reiser jeg til Polen med mine to gode venninner og gleder meg som bare det. Har aldri vert der før og blir spennende og se byen Gdansk og shoppe masse. Derfor må jeg være litt ekstra på skolen slik at jeg ikke har så mye igjen siste uken av perioden vi har. Endelig begynner jeg å komme lengre i prossesen og har faktisk noe å jobbe etter, selv om oppgaven er litt vanskelig å forstå skal jeg nok klare det. 

Hvis noen vett hvordan jeg kan blogge fra ipad så si i fra! For da kan jeg blogge litt mens jeg er der nede også!

 

Skriv kommentar om du vet hvordan jeg kan blogge vanlig fra en Ipad!

- Alicia M! <3

Bang bang!

Denne helga har vært sykt hektisk, men utrolig gøy. Min barndomsvenninne Ida kom på besøk til meg i Krisiansand, noe jeg hadde gledet meg til i flere uker, endelig fant vi en helg som passet. Har seriøst stått opp rundt 8 hver dag, bare for å få mest ut av dagene. På fredagen måtte jeg en tur på skolen før vi kunne dra til byen, her spiste vi lunsj på jordbær pikene for så å gå videre nedover markens gate. Fredagskvelden min består som regel av to viktige ting, taco og mitt dansecrew! Vi prøvde å legge oss litt tidelig så vi fikk mye tid på sørlandssenteret! På kvelden var det ut en liten tur, og før vi viste ordet av det var helgen over og hun skulle hjem. Det var en utrolig koselig helg som jeg har ventet lenge på. 

Hva har du gjort i helgen?
Vil dere se innkjøp fra helgen?

- Alicia M! <3 

2014 - Del 2

Juli

Har ikke så mange bilder av ting jeg gjorde i Juli, men mange av meg selv. Oppererte tåen min, så kunne ikke gjøre allverdens, var mye med venner og reiste en tur ned til Spania til moren min. Juli var koselig selv om jeg ikke kunne bade eller gå med sikkelig sko. Var også et par turer innom Stavanger, der var jeg blandt annet med Janne og Angelica.

August

Denne måneden var det på tide å flytte tilbake til Kristiansand for å begynne mitt andre år på bacheloren. Men før alle dro hver sin vei (de fleste til Bergen) hadde vi en koslig avskjeds middag og samtidig så fikk vi se alle samlet før det harde livet var igang igjen. Når pappa og jeg reiste ned til Kristiansand igjen møtte vi min søster og valgte å gå ut og spise, det ble Mother India, noe som virkelig var godt! Det er indisk mat som er helt fantastisk, selv om det er veldig dyrt der er det virkelig verdt det! 

Jeg måtte ha to kollasjer her, fordi vi var på studentens dag i dyreparken, noe som var så koselig. Vi samlet en liten gjeng fra klassen og bare koste oss masse. Det var ikke det samme å gå andre året som første, fordi vi så og si bare hadde forelesninger og så ikke hverandre eller snakket med hverandre så mye som vi gjør når vi har kunst fag som er mye mye bedre! 


September

Var endelig på plass i huset jeg bor i og valgte å reise hjem en helg. Prøvde å lage smoothie men viste seg at blenderen var ødelagt og det ble ingen smoothie på meg. Prøvde å være student, men helt ærlig så leste jeg sikkert bare fem sider før jeg la bort boken og så en film. Liker best å lese rett før eksamen, og det har faktisk gitt meg gode resultater.
Oktober

Dette var en spennede måned med mye trening, entrerenørskap og halloween. På det første bilde er det "bedriften" vår som het Your Cup Of Tea, dette var et kjempe gøy, spennende og utfordrene fag, men også veldig gøy. Vi var en liten gjeng som feirte halloween sammen, som var veldig koselig. Det bildet med tre stykker på er fra en minnerik kveld, har mye flere bilder fra den kvelden, men de forblir der de er!
November

Denne månden dreide seg først og fremst om cheerleading, noe dere sikkert kan se. Laget jobbet hardt i ukene før november og fikk en 6.plass (som er blitt 5 pga det ene laget rykket opp) på norwegian open. Det var utrolig gøy å delta. Etter NO reiste jeg hjem og var der i ca tre uker, siden jeg ikke hadde noe obligatorisk på skolen, da var jeg mye med venner og katten, men prøvde samtidig å lese til eksamenen jeg hadde i desember.
Desember

Endelig var det desember, fylt med mye regn, eksamen og glede. Prøvde å delta på Amandas julekalender, men det varte ca 7 dager før jeg ikke fikk tid, fordi jeg enten sov eller leste på eksamen. Dagen før hjemreise hadde vi et lite julebord på egon med fine mennesker. Dette var så koselig og vi spiste god mat før det var på tide å reise tilbake til Haugesund. Her feirte jeg jul to ganger, spiste masse mat (slik man skal) og koste meg masse med familien. Det begynte også å snø på juleaften, som var en stor glede for mange men ikke den største for meg, men varte heldigvis bare noen dager. Resten av desember ble brukt til å slappe av før jeg hadde en fantatsisk nyttårsaften i stavanger med en av verdens beste venniner!

Hvordan var din siste del av 2014?
Har du noen nyttårsforsett?

- Alicia M! <3 

2014 - Del 1

Dette året har gått ALT for fort, er helt sykt! Dette har skjedd de første 6 månedene.

Januar

Det var endelig på tide med skole etter nesten 7 uker med ferie! Dette var en koselig måned selv om det ble mye skole! De o øverste bildene er fra skoledagen, vi begynte med maling og it som de kaller det, eller photoshop rettere sagt! Det tredje er fra en av de siste dagene i januar, var på sørlandssenteret med Camilla. Det siste bilde er fra siste dag i januar, der jeg prøvde for første gang å lage min egen cheerleading sløyfe.
Februar

Denne månden reiste klassen til Oslo! Vi gikk på mange musumer, shoppet litt og var på opera. Det var en helt fantastisk tur med en fantastisk gjeng! Fikk til og med se slottet. Har aldri vært i Oslo sentrum av voksen alder så viste ikke noen ting eller husket noen ting fra da jeg var liten, så var sikkelig turist! Det øverste bilde er fra opera huset, mine fire gode venner, der den ene er bak kamera. Det andre bildet er fra et av museumene, sykt kult! Sikkelig rart museum, noe jeg liker! Det tredje bildet er fra sysalen på skolen, her satt vi å broderte til sent på kveld! Det siste bildet er noe av det første vi gjorde når vi kom til Oslo, starbucks selfølgelig!
Mars

Denne måneden gikk egentlig bare til trening, trening, trening og mer trening. NM i Cheerleading var endelig her og det var første gang jeg skulle på matta med KSI Topaz! Det var en helg med så mange minner, stress og glede. Det var helt fantastisk å stå på matten og klare et feil fritt show! Jeg hadde også skriftelig eksamen onsdagen etter NM, men den gikk heldigvis helt greit! Bildet med drømmefangeren er fra en dag besteforeldrene mine besøkte Kristiansand før de reiste videre til Danmark. Brukte dette i en oppgave på skolen, som ble veldig kult til slutt! Også er det Karna og meg som viser frem de beste gensrene med logoen til laget på, elsker dem!
April / Mai

Jeg ble endelig 20 år! Gud jeg har ventet lenge på denne dagen! Hadde en super bursdag og fikk masse fint og mye av mai tilbringte jeg hjemme i Haugesund, siden jeg ikke hadde behov for å være på skolen. Fikk tradisjons bursdagskaken, heldgvis sto det rett denne gangen og ikke 14 som det gjorde den dagen jeg ble 19 år. Pusen koser seg om alltid og sover dagen lang noe jeg også ville. Var mye med venner og hadde bare en fantastisk måned!
Juni

Reiste til Danmark og Sverige med mine to gode venniner, Cecilie og Sunniva! Mistet mye bilder fra denne turen, men var super koselig. Sunniva kom hjem fra Australia tideligere enn planlagt og det var kjempe gøy! Selv om den dumme tåen min plaget meg mye så gjorde vi det beste ut av ferien! Ellers flyttet jeg hjem til Haugesund for ferien. 

Hvordan var 2014 for deg?
Hva er ditt beste minne fra 2014?

Del 2 av 2014 kommer snart. 

- Alicia M! <3

Endelig!

Endelig har jeg fått fikset litt på designet mitt, ikke noe stort da, men har prøvd meg litt med kodene og merker det er lenge siden jeg har holdt på med det. Ble litt mer meg, og ikke så mye media meg noe jeg likte. Skal lage et innlegg om hvordan det siste året har vært bare for å oppsumere litt, siden jeg ikke har blogget på år og dag, noe jeg egentlig savner å gjøre. Da er det samme spørsmål som sist, hva vil DU lese om? Studentlivet, sminke og sånne ting, filmer eller bare generelle ting? Beklager for skrivefeil, men jeg bryr meg ikke så mye egentlig. See yaa!

BTW! Noen som vet hvordan man kan blogge fra en ipad? Uten å bruke appen som ikke finnes for Ipad bare Iphone!

- Alicia M! <3

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits