Postet: 26.03.2015 // Tid: 16:29 // Kommentarer: 0

Easter break

Endelig har jeg påske ferie! Egentlig ikke for i morgen men valgte å reise i dag siden bilettene var mye billigere i dag enn i morgen! Skal egentlig bare skrive et kjapt innlegg før jeg må pakke og løpe til bussen. 

I dag om morgenen så våknet jeg rundt 8 for så å ringe Yasna for å vekke henne, glemte jo helt at hun var hos moren men men fikk henne opp. Så ser jeg ut og det er så sinnsykt mye snø, og det snør bare mer og mer, ville ikke stå opp men måtte på skolen... trodde jeg. Venter på bussen mens jeg snakker med Yasna i telefonen og hun sier ingen er på skolen, så er jeg usikker på om jeg skal dra men siden jeg likevell er på busstoppet og bussen kom så gikk jeg på skolen. Vi hadde da en koselig cafe frokost og bare satt å snakkte i noen timer. Vi gadd ikke begynne å jobbe videre med oppgaven med engang så vi gikk på bibeloteket og skrev søknader og CV for å søke på jobb. Håper virkelig jeg får en av dem, for det hadde vært så gøy, men tiden får vise!

Nå må jeg vel nesten pakke, vi snakkes, reiser til Stavanger i dag og vet ikke når jeg er i Haugesund, det får vel også tiden vise.

Har dere snø?
Hva skal du gjøre i påsken?
Har dere noen spesielle påsketradisjoner?

- Alicia M! <3 

Stikkord:

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits