Postet: 25.03.2015 // Tid: 22:30 // Kommentarer: 1

Gelenegler for første gang

Jeg viste at jeg ville ta gelenegeler eller akrylnegler når jeg var i Gdansk. Viste at det ikke kostet så mye og at de skulle være ganske flinke. Det var ikke så mange som hadde tid men fikk bestilt time til dagen før vi dro. Slik som dette så neglene mine ut før jeg fikk nye:


Ikke så veldig lange eller pene i det hele tatt, så dere skjønner vel hvorfor jeg ville ta nye?

Jeg gikk spent opp til neglesalongen og var litt nervøs. Så begynte det, hun filte og filte og filte, det var så vondt! Jeg begynte seriøs å gråte fordi det var helt forferdelig, og jeg fikk barnnsår og begynte å blø under noen av neglene. Dette var fordi jeg hadde veldig tynne negler og hun måtte ta noe greier på slik at det gikk an å file dem. Så når jeg skulle begynne å ta dem under UV lampa så sier jeg bare: FYFAEN, herregud! og de skjønte fort at jeg bannet, men det var så sykt vondt, men ikke like vondt som når hun filte de, men fortsatt. Fikk heldigvis et lite tips fra ei som var litt norsk der om å presse ned hånda og dette hjalp litt. Det nærmet seg slutten og plutselig blir jeg svimmel, dårlig og føler jeg må spy. Venninnene mine hadde kommet opp da og Yasna gir meg cola og de må sette på air condicion slik at vi kan fortsette. Tror det var alle kjemikaliene som gjorde at jeg ble så svimmel og dårlig. Hun prøvde å avslutte så fort hun kunne og gjorde en veldig god jobb. Jeg vet ikke hvorfor jeg synes det gjorde så vondt men slik er det vel for noen. Resultatet ble jeg så utrolig fornøyd med, selv om jeg ikke kunne gjøre noe selv de første dagene, for er jo sikkelig uvandt. Kommer nok til å gjøre det flere ganger, men kanskje ikke samme plass og kommer til å fortelle om hvordan det var første gang slik at de kan ta litt hensyn.


Ble utrolig fornøyd, følte meg sikkelig fin etterpå!

Anbefaler dere å ta det, men si i fra om du har tynne negler og lignende, slik at de kan ta hensyn til dette! Mine negler varte i fem uker, noe som er utrolig lenge, det var ganske vanskelig å fjerne selv, så anbefaler å få gjort det hos noen som kan det!

Har du tatt gelenegler eller akrylnegler før?
Hvordan vat det din første gang?

- AliciaM! <3 

Stikkord:
så utrolig fine !

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits