Postet: 25.03.2015 // Tid: 18:10 // Kommentarer: 0

Gdansk tur i Februar

I februar reiste to venninner og jeg til Gdansk i polen. Grunnen til at vi reiste var egentlig at det var billig tur og vi ville shoppe litt og bare kose oss på jentetur. Vi planla lenge hva vi skulle ha med oss og hva vi skulel gjøre, fikk masse tips og lignende. Vi gledet oss i flere uker, og endelig kom dagen vi reiste. Vi hadde litt problemer i starten men alt ordnet seg til slutt, og turen ble fantastisk. Vi shoppet første dagen på galleria baltyca eller hvordan det skrives, og fikk ut på kveldene. Vi spiste på mange forskjellige resturanter og prisene er jo bare fantastiske for studenter. Hard Rock Cafe er jo ikke akkuratt den billigste plassen å spise, men det kostet vel rundt 80 kr for en stor burger med tilbehør, noe som er veldig billig. Dagene gikk ellers til å se litt rundt, shoppe og ta gelenegler (kommer et eget innlegg om dette senere). Anbefaler virkelig alle å reise hit, men kanskje bedre når det ikke er så kaldt. Her er mobilbildene fra Gdansk, kamera bildene kommer senere da jeg ikke har batteri atm.


Denne broa med alle låsene var så fin, neste gang jeg er i Gdansk skal jeg også henge en lås der!

Fineste Yasna og Katja!

Tikka Masala på Buddha Lounge, den var så god!

Har du vært i Gdansk?

- AliciaM! <3


Beklager for at jeg ikke har blogget, men har ikke giddet eller hatt tid, kommer nok flere innlegg videre, håper jeg! Har masse spennende å fortelle og vil fortsette å blogge mer! Håper dere forstår at man ikke kan være superwomen hele tiden! 

Stikkord:

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits