Postet: 29.01.2015 // Tid: 22:00 // Kommentarer: 2

Can you be my travel guide?

Hola! Nå er det ikke lenge til vi reiser, bare 4 dager så er vi endelig på flyet til Polen Gdansk! Vi gleder oss som bare det og det er første gang hvertfall to av oss er på en sikkelig jentetur der man er på hotell og bare skal kose oss sikkelig. Men vi trenger litt tips, hvor er det bra og spise? Hva bør vi få med oss av ting, både shopping og historiske ting? Kom med alle tips du har, sa blir vi kjempe glad!

Har du vært i polen før?
Kom gjerne med tips om hva vi burde gjøre mens vi er i polen!

- Alicia M! <3 

Stikkord:

Totoro

Det kommer jo litt an på hvor dere skal, men historisk sett er jo alt som har med 2. verdenskrig å gjøre verdt å besøke, som for eksempel Auschwitz. I hovedstaden - helst i sentrum - er det utrolig mange fine spisesteder, og en avlang shoppinghall som har mye fint! Hvis dere er heldige, kommer dere kanskje over en som tegner portretter (eller karikatur, alt ettersom hva en vil ha). De er utrolig flinke å kan få enhver til å føle seg superfin (kanskje ikke hvis du tar karikaturtegning :p) - har selv erfart å få boosted selvtilliten i riktig retning da jeg så hvor fint mitt portrett ble ;3 Men det er selvsagt opp til dere hva dere vil.

Det var veldig billig i Polen da jeg var der, og tviler på at det har forandret seg mye siden den gang, så dere kan sikkert unne dere mat som er dyr i Norge, og likevel ha penger til shopping :) (Hvis det skulle oppstå full matpanikk, så har de McDonald's der også..!)
Totoro: takk for gode tips! Vi skal til gdansk og håper vi finner noen som kan tegne oss Hehe :D

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits