Postet: 31.01.2015 // Tid: 10:00 // Kommentarer: 1

What's in my make up bag?

Liker selv slike innlegg, så tenkte jeg også kunne lage et. Dette er sminken jeg bruker på en vanlig dag. Har en enda større sminke veske men dette er mer for når jeg skal noe spesiellt, og den inneholder alt fra vipper til et par foundationer. Liker å holde på med sminke, så er gøy å ha mye forskjellig.

Her er sminke vesken min som jeg fikk til jul, den er fra River Island og jeg elsker den, den er så enkel men fortsatt stillig og ikke for jentete selv med den pudder rosa fargen.


Sminke veske fra River Island (utsolgt)

På huden bruker jeg tre ting, en foundation, to forskjellige kontur pudder og et kompakt pudder. Bruker ikke så mye foundation, om jeg ikke skal noe spesielt senere på dagen, prøver å bruke minst mulig. Bruker heller kompaktpudderet, for da skinner det ikke så mye og får litt finere hud av den. Kontur pudderne kjøpte jeg nylig og elsker dem. 


Foundation fra Maybelline  

Kontur pudder fra Inglot  (501 og 504 og bruker denne børsten)

Kompakt pudder fra Max Factor  (05 Sand)

På øynene varierer det om jeg bruker øyenskygge men bruker alltid dipliner, maskara og vippetang. Kjøpte eyelineren og maskaren i november og de er kjempe bra! Øyenvippene mine blir så utrloig fine, og denne maskaren passer bra om man har mandelformede øyne. Eyelineren er litt vanskelig å ta på til tider, siden den er veldig våt, men den sitter bra på, men kan være vanskelig å fjerne, man trenger god tid og en god sminkefjerner for å få den helt bort.


Øyenskygge fra oriflame (fikk i et blad)

Dipliner fra Artdeco (All in one Liquid Liner 01)

Maskara fra Artdeco (Angel eyes)
 
Vippetang fra GinaTricot 

Øyenbrynene er veldig vitkig og er nok det som tar lengst tid, siden jeg har helt lyse hår, og da mener jeg at hvis jeg går uten bryn spør folk meg om jeg er syk. Kjøpte denne også for noen helger siden, det er en helt grei øyenbryns penn, men den er ikke like mye som HM sine, som gjør at det er litt lettere å ta den på og man får ikke for mye av gangen.

 
Øyenbrynspen fra Isadora

Trives godt uten sminke, men liker å gå med det selv om det er en vanlig dag, føler jeg våkner litt til på morgenen og er blitt en fast rutine. Når jeg reiser til Polen skal jeg få kjøpt meg noe nytt, da det begynner å bli tomt for mye. Det meste er linket til, alt som er linket er også de fargene jeg bruker, håper du likte innlegget om hva som er i min sminkeveske, hvis du har noen lignende send meg gjerne en link til dette.

 

Hva har du i sminke vesken din?
Hva er en ting du ikke klarer deg uten?
Skal jeg lage sminkevideo? 

- Alicia M! <3

Stikkord:

Yasnanas

Så fint innlegg, mange bra tips!

Øyebryn er helt klart viktigst for meg, men er også veldig avhengig av foundation.

Jaaa, lag sminkevideo. Er alltid gøy å se hvordan andre påfører sminke!

Ser frem til neste innlegg! :)

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits