Postet: 15.01.2015 // Tid: 18:12 // Kommentarer: 2

2014 - Del 2

Juli

Har ikke så mange bilder av ting jeg gjorde i Juli, men mange av meg selv. Oppererte tåen min, så kunne ikke gjøre allverdens, var mye med venner og reiste en tur ned til Spania til moren min. Juli var koselig selv om jeg ikke kunne bade eller gå med sikkelig sko. Var også et par turer innom Stavanger, der var jeg blandt annet med Janne og Angelica.

August

Denne måneden var det på tide å flytte tilbake til Kristiansand for å begynne mitt andre år på bacheloren. Men før alle dro hver sin vei (de fleste til Bergen) hadde vi en koslig avskjeds middag og samtidig så fikk vi se alle samlet før det harde livet var igang igjen. Når pappa og jeg reiste ned til Kristiansand igjen møtte vi min søster og valgte å gå ut og spise, det ble Mother India, noe som virkelig var godt! Det er indisk mat som er helt fantastisk, selv om det er veldig dyrt der er det virkelig verdt det! 

Jeg måtte ha to kollasjer her, fordi vi var på studentens dag i dyreparken, noe som var så koselig. Vi samlet en liten gjeng fra klassen og bare koste oss masse. Det var ikke det samme å gå andre året som første, fordi vi så og si bare hadde forelesninger og så ikke hverandre eller snakket med hverandre så mye som vi gjør når vi har kunst fag som er mye mye bedre! 


September

Var endelig på plass i huset jeg bor i og valgte å reise hjem en helg. Prøvde å lage smoothie men viste seg at blenderen var ødelagt og det ble ingen smoothie på meg. Prøvde å være student, men helt ærlig så leste jeg sikkert bare fem sider før jeg la bort boken og så en film. Liker best å lese rett før eksamen, og det har faktisk gitt meg gode resultater.
Oktober

Dette var en spennede måned med mye trening, entrerenørskap og halloween. På det første bilde er det "bedriften" vår som het Your Cup Of Tea, dette var et kjempe gøy, spennende og utfordrene fag, men også veldig gøy. Vi var en liten gjeng som feirte halloween sammen, som var veldig koselig. Det bildet med tre stykker på er fra en minnerik kveld, har mye flere bilder fra den kvelden, men de forblir der de er!
November

Denne månden dreide seg først og fremst om cheerleading, noe dere sikkert kan se. Laget jobbet hardt i ukene før november og fikk en 6.plass (som er blitt 5 pga det ene laget rykket opp) på norwegian open. Det var utrolig gøy å delta. Etter NO reiste jeg hjem og var der i ca tre uker, siden jeg ikke hadde noe obligatorisk på skolen, da var jeg mye med venner og katten, men prøvde samtidig å lese til eksamenen jeg hadde i desember.
Desember

Endelig var det desember, fylt med mye regn, eksamen og glede. Prøvde å delta på Amandas julekalender, men det varte ca 7 dager før jeg ikke fikk tid, fordi jeg enten sov eller leste på eksamen. Dagen før hjemreise hadde vi et lite julebord på egon med fine mennesker. Dette var så koselig og vi spiste god mat før det var på tide å reise tilbake til Haugesund. Her feirte jeg jul to ganger, spiste masse mat (slik man skal) og koste meg masse med familien. Det begynte også å snø på juleaften, som var en stor glede for mange men ikke den største for meg, men varte heldigvis bare noen dager. Resten av desember ble brukt til å slappe av før jeg hadde en fantatsisk nyttårsaften i stavanger med en av verdens beste venniner!

Hvordan var din siste del av 2014?
Har du noen nyttårsforsett?

- Alicia M! <3 

Stikkord:
Så herlige bilder! Ser ut som om du har hatt mange fine stunder i 2014 :- )
Mange flotte bilder! Så ut som et bra år, håper 2015 blir like topp for deg :)

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits