Postet: 14.01.2015 // Tid: 16:50 // Kommentarer: 0

2014 - Del 1

Dette året har gått ALT for fort, er helt sykt! Dette har skjedd de første 6 månedene.

Januar

Det var endelig på tide med skole etter nesten 7 uker med ferie! Dette var en koselig måned selv om det ble mye skole! De o øverste bildene er fra skoledagen, vi begynte med maling og it som de kaller det, eller photoshop rettere sagt! Det tredje er fra en av de siste dagene i januar, var på sørlandssenteret med Camilla. Det siste bilde er fra siste dag i januar, der jeg prøvde for første gang å lage min egen cheerleading sløyfe.
Februar

Denne månden reiste klassen til Oslo! Vi gikk på mange musumer, shoppet litt og var på opera. Det var en helt fantastisk tur med en fantastisk gjeng! Fikk til og med se slottet. Har aldri vært i Oslo sentrum av voksen alder så viste ikke noen ting eller husket noen ting fra da jeg var liten, så var sikkelig turist! Det øverste bilde er fra opera huset, mine fire gode venner, der den ene er bak kamera. Det andre bildet er fra et av museumene, sykt kult! Sikkelig rart museum, noe jeg liker! Det tredje bildet er fra sysalen på skolen, her satt vi å broderte til sent på kveld! Det siste bildet er noe av det første vi gjorde når vi kom til Oslo, starbucks selfølgelig!
Mars

Denne måneden gikk egentlig bare til trening, trening, trening og mer trening. NM i Cheerleading var endelig her og det var første gang jeg skulle på matta med KSI Topaz! Det var en helg med så mange minner, stress og glede. Det var helt fantastisk å stå på matten og klare et feil fritt show! Jeg hadde også skriftelig eksamen onsdagen etter NM, men den gikk heldigvis helt greit! Bildet med drømmefangeren er fra en dag besteforeldrene mine besøkte Kristiansand før de reiste videre til Danmark. Brukte dette i en oppgave på skolen, som ble veldig kult til slutt! Også er det Karna og meg som viser frem de beste gensrene med logoen til laget på, elsker dem!
April / Mai

Jeg ble endelig 20 år! Gud jeg har ventet lenge på denne dagen! Hadde en super bursdag og fikk masse fint og mye av mai tilbringte jeg hjemme i Haugesund, siden jeg ikke hadde behov for å være på skolen. Fikk tradisjons bursdagskaken, heldgvis sto det rett denne gangen og ikke 14 som det gjorde den dagen jeg ble 19 år. Pusen koser seg om alltid og sover dagen lang noe jeg også ville. Var mye med venner og hadde bare en fantastisk måned!
Juni

Reiste til Danmark og Sverige med mine to gode venniner, Cecilie og Sunniva! Mistet mye bilder fra denne turen, men var super koselig. Sunniva kom hjem fra Australia tideligere enn planlagt og det var kjempe gøy! Selv om den dumme tåen min plaget meg mye så gjorde vi det beste ut av ferien! Ellers flyttet jeg hjem til Haugesund for ferien. 

Hvordan var 2014 for deg?
Hva er ditt beste minne fra 2014?

Del 2 av 2014 kommer snart. 

- Alicia M! <3

Stikkord:

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits