Postet: 07.10.2013 // Tid: 00:33 // Kommentarer: 2

Tilbake til Kristiansand

Nå er jeg tilbake i Kristiansand, har vært her siden fredag men har vært opptatt helt til nå. Jeg og Ingrid hadde vaske uke så det ble vasking i dag + jeg måtte rydde rommet mitt etter å ha vært borte i 2 uker. Skal lage et innlegg om København og Haugesund i morgen. Nå må jeg snart dusje før jeg legger meg og starter med en ny uke på universitetet. Vi skal ha kunst formidlings greier, gleder meg masse! Har ikke sett de i klassen på lenge og savner dem allerede. Utrolig kjekke mennesker, anbefaler alle å studere noe, du opplever så mye og det er så gøy med nye mennesker og alt. Måtte endre overskrift fordi abdul som personen kaller seg sa man ikke bytter hjemby. Jeg er ikke helt dott heller men der eg kommer fra sier vi hjemby siden det er det andre hjemme mitt. Jeg er fra Hauglandet men bor ikke der, gidder liksom ikke skrive Kristiansand hele tiden.

Det er allerede oktober, og snart halloween. Noe jeg virkelig er glad i, for da kan man ha det kjempe gøy med kostymer og alt. Gleder meg!

b2LEXPPsHE
Studerer du?
Hva gjør du på?
Hva vil du vite om københavn?
- Alicia M! <3
Stikkord:
Må si meg du gir meg MYE inspirasjon til diverse ting altså! Jeg digger bloggen din! <3

Håper du får en fin dag i morgen!:D
Solveig Louise: Aww tusen takk søte deg! <3

Får nok det, og du også! Be strong!

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits