Postet: 03.10.2013 // Tid: 23:32 // Kommentarer: 2

Why blog?

Vet ikke om jeg vil begynne å blogge igjen eller om jeg faktisk klarer. Når man har vært borte fra bloggen i ganske ganske lang tid og får dritt kommentarer slengt innpå her, så skaper ikke dette så mye motivasjon. 

Jeg har lyst til å blogge om mitt nye liv, mine nye venner og alle opplevelsene jeg har fått og kommer til å få. Det virker så gøy å ha noe å se tilbake på. Jeg bor med en kjempe kjekk jente som sikkert vil hjelpe meg litt med bilder (hint hint), men motivasjonen trenger et dytt. Har ikke fått gjort så mye i Kristiansand enda, og det kommer jeg tilbake til senere. 

Det jeg lurer på om det egentlig er vits å blogge? Kommer noen til å lese dette? Får jeg til designet slik jeg vil? Kommer jeg til å huske å ta bilder? Mange ja og nei spørsmål her. Mye har skjedd på snart 2 månder, og det er mye jeg vil fortelle. Men gi meg tips, hva skal jeg blogge om? Hvorfor skal jeg blogge? Hva vil dere ha? 

Den siste tingen er at JA jeg sletter kommentarer jeg ikke liker, det er fordi jeg ikke gidder å ha noe med mennesker som ikke har lært noe i løpet av livet. Selv om du er pen på utsiden så er nok insiden din ikke like fin. Gidder ikke skrive så mye mer om dette. 

Blogg eller no blogg? Help me people!

What to do?

- Alicia M! 

Stikkord:
For min del har det vært utrolig lærerikt å blogger under studietien i alle fall. Når det kommer til design og koding har jeg vært igjennom mye, men bare det å ville ha noe kult på bloggen gjør at man lærer seg og finner utav hvordan man får det til. :)
Og når det kommer til motivasjon så står det til slutt bare på din kappe, ingen andre kan hjelpe deg. Blogg om det DU synes er gøy, så følger resten med! :D

Skriv en ny kommentar

Hola! Jeg er Alicia Marlene, og jeg er 20 år. Blogger om studentlivet i Kristiansand og ellers alt mulig.Kontakt: Aliciams.blogg@hotmail.com

BLOGG.NO
INSTAGRAM
FACEBOOK
WEHEARTIT
TWITTER

bloglovin
hits